- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.801
Dün ?? 1 MayısKaptanım benim adım mı çıkmış acaba??Pilates yaptım o kadar görmediniz mi?
Oy ben nerelere gidem...
Ben nerelere gidem ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ?? 1 MayısKaptanım benim adım mı çıkmış acaba??Pilates yaptım o kadar görmediniz mi?
Oy ben nerelere gidem...
Aslında miktarın çok değil ama yemesen daha iyi olurdu tabi. Pazartesi öncesi çünkü.1 kase kadar yedm
Yağında çok koymadım
Keşke yemeseydm su içeydm şuan canım tatlı şeyler istiyor
Bu takım gürleyip geliyor he kaptanım1 MAYIS MENÜ KONTROLÜ
Menülerin neredeyse hepsi kaçamaksız harikasınızbu hafta sağlam gidelim kızlar Pazartesiye artı ile başlamazsak ne güzel
@olvidos kaçamaksız / spor yok
@melita09 kaçamaksız / spor var
@seyrulsefer kaçamaksız / spor yok
@muhursuzpusula kaçamaksız / spor var
@Mathildablue kaçamaksız / spor var
@ummhnisa kaçamaklı / spor var
@monarosaa kaçamaksız / spor yok
yarimuhendis kaçamaksız / spor var
@karabiber01 kaçamaksız / spor var
Hedef60kgolmak kaçamaksız / spor var
pacman kaçamaksız / spor yok
C Cagrihilal1 kaçamaksız / spor var
@Chernoglazyy kaçamaksız / spor var
@redsonja87 kaçamaksız / spor yok
@hzlsel kaçamaksız / spor var![]()
Gece olmuş 11 gelsin birde beni yesinAslında miktarın çok değil ama yemesen daha iyi olurdu tabi. Pazartesi öncesi çünkü.Ama olan olmuş canımcım üzülme. Sadece bugünü tatlısız bitirmeye çalış.
![]()
Hiii ben 40 yılda bir spor yapınca heyecan yapmışım hahahahahah Bakmadım bile tarihe. Özür dilerim kaptanım, yarın dikkatli bakarım.Dün ?? 1 Mayıs
Ben nerelere gidem ya![]()
Yemez artık herhalde diye düşünüyorum
Kuzu canım daha menüler tamamlanmadı bile o yüzden bir önceki günü yapıyorumHiii ben 40 yılda bir spor yapınca heyecan yapmışım hahahahahah Bakmadım bile tarihe. Özür dilerim kaptanım, yarın dikkatli bakarım.![]()
Doğru tabii ki. Ben kendim yazınca sanıyorum herkes yazdı.Kuzu canım daha menüler tamamlanmadı bile o yüzden bir önceki günü yapıyorumyarın nazar boncuğun cepte
![]()
Ay olur mu tatlımDoğru tabii ki. Ben kendim yazınca sanıyorum herkes yazdı.Halbuki daha ortim bile ortalıkta yok... Şimdi uyuyacağım. Mecbur yarın bakıcam menüsüne.
Kusura bakmayın kaptancım yine de. Sizi çok seviyorum
![]()
Insallah ama sporu gec yaptigim icin sabaha odemim cok oluyor bakalim yarin göreceğiz. Bugun tatli yiyecektim vazgectim yarin ki tarti durumuna gore yarin yiyecegimCanım sen bu menülerle ve sporlar la pazartesiden eksiye geçeceksin
Daha nerene inceleceksin incelecegin kadar inceldin sen kilonuda koruyorsun gayet iyisin azmi inceldin senEyvahhh yine ne gelecek bakalım
Sağolun kızlar teşekkür ederim şimdi daha iyiyim yorgunluk kaldı
Ayyy çok özendimmm hilalll çokkkk ben artık incelmiyorum aksine kalınlaşıyorum ya
![]()
uyyy başıımmm uyyy maşallah sanaa
Menulerin gayet guzel ortim. Sporuda biraz daha artirarak gidersen cumaya guzel sonuclar goruruz. Dedigin gibi hafta iki gun kardio ekleyebilirsin alisik olmadigin için vucuda şok vermis olursun pazartesi ve carsamba yapmaya calis persembeyi sporsuz geciririz zaten2 mayıs
Sahur
2dlm ekmek
2kk süzme peynir
Yeşillik
Öğle
1tane yeşil elma
Akşam
1 tabak Fırında çok az zeytinyağıyla sebze kızarttım
1 yk haydari
1 lokma pide
Su:2.5 lt
Spor:7 dk tüm vücut
9 dk yoga
3000 adım
Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam
Sahur
2 dilim kepekli ekmek uzeri pizza
2 bardak ayran
5 bardak su
Iftar
Tarhana çorbası az
Yeşil salata
1 parça kırmızı et
1.5 litre su
1 kupa neskafe
1 adet eti wanted
9000 bin adim
20 dakika zumba
1saat 40 dakika bölgesel egzersizler
Cherry Mom
Samara96 @Mehfam
yarın cnmVay be, gözlerim doldu.Ne zaman değiştireceksin?
hahaHedef60kgolmak ama şimdik ben senin adını görünce gözlerimin önüne minik cuplar içinde cheesacakeler gelmicek mi
![]()
Haklısın canım neyse ona da alışırız elbet☺hahainstagramdan bakarsın artık
buraya uygun olmuyor canım artık kabullendim
![]()
dur bakayım proyla başlayan başkası var mıHaklısın canım neyse ona da alışırız elbet☺![]()
Yarın tartı bildirimini alırım ye ye![]()
amiinAllah affetsin
![]()