Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah ama sporu gec yaptigim icin sabaha odemim cok oluyor bakalim yarin göreceğiz. Bugun tatli yiyecektim vazgectim yarin ki tarti durumuna gore yarin yiyecegim 👍
Evet canım ağır spor yapınca kaslarda şişiyor
Menulerin gayet guzel ortim. Sporuda biraz daha artirarak gidersen cumaya guzel sonuclar goruruz. Dedigin gibi hafta iki gun kardio ekleyebilirsin alisik olmadigin için vucuda şok vermis olursun pazartesi ve carsamba yapmaya calis persembeyi sporsuz geciririz zaten 👍👍 bu hafta cok onemli sonraki hafta tarti oncesi bayram giriyor o haftaya hazirlik yapmamiz lazim simdiden ödüm kopuyor 🙈🙈
Bu hafta ekliycem inşallah canım inşallah bu hafta eksiyi görmek istiyorum. Bayram gibi gelmiyor bize canım gurbette kimsemiz yok ki kapımızı çalacak çocuklar için ufak bişeyler hazırlar geçerim

Evet canım ağır spor yapınca kaslarda şişiyor

Bu hafta ekliycem inşallah canım inşallah bu hafta eksiyi görmek istiyorum. Bayram gibi gelmiyor bize canım gurbette kimsemiz yok ki kapımızı çalacak çocuklar için ufak bişeyler hazırlar geçerim
Biz de öyleyiz canım yasak var diye bir yere gidemeyeceğiz evde eşimle ikimiz bayram gibi gelmeyecek😔

balpamuk balpamuk canım tüm gün migrenden giremedim ama sabah okumuştum yazdıklarını diyetisyene devam ediyor musun ?
Lütfen menülerini yazmayı ihmal etme hatta sana özel şöyle bir kural getirelim ki korkudan yazmayı ihmal etme 🤔🙈 hafta içinde 3 xxx olur ise menü listesinden çıkartıyoruz seni ona göre :63: anlaştık mı ? 🤗 Cuma günleride kilo bildirmeyi unutmayalım tabii
Umarım kendimi planlayıp düzene sokabilirim Cherry Mom Cherry Mom cim. Diyetisyeni kapanmayla birlikte bıraktım, gidip yerinde tartılıyordum online değildi. Bırakır bırakmaz da cozuttum zaten.😕 Toparlanıyorum ama... Tamam kendimi planlamaya ve daha çok katılım sağlamaya, en azından aksatmadan menü paylaşmaya çalışacağım.💖🥰🥰

Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue 9 gündür regl olmak nedir ya bu işte ters giden bir şeyler var hayırolsun😥 ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bugün spor yaparken çok zorlandım. Demin belki sahur yaparım diye kalktım ama yine yok😥elimin ayağımın şişmeside artısı. Sizce neden böyle olmuş olabilir bir fikriniz var mı kızlar?

Sabah: 40 gr lor peyniri, 20 gr yeşilzeytin, 2 form etimek, yarım kağya biber, 1 minnak köy biberi, domates, salatalık, biraz maydonoz, yeşil çay

Öğle: 5 yk dünkü mücverimsiden :KK70: 1 kepçe sebze çorbası

Ara: 1 orta boy yeşil elma

Akşam: Ayran detoksu yaptım. İçinde 200 gr yoğutla tuzsuz ayran, 1 salatalık, 3 yk yeşil mercimek, 3 ceviz, marul ve taze nane vardı.

Su: 2250 ml
Spor: 40 dk pilates :halay:

Gerçekten dikkat etmeme rağmen gün geçtikçe şişiyorum. :eek: O yüzden akşam detoks yapayım dedim. En azından bu akşam regl olabildim... Cumaya gider bu ödemlar umarım. Çok moralim bozuk....

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula
İşte benim ortim yaaaa, regl konusunda darısı başıma diyorum bende hala olamadım 1 hafta önce olmam gerekiyodu hala olamadım :KK14::KK14:

Doğru tabii ki. Ben kendim yazınca sanıyorum herkes yazdı. 😂 Halbuki daha ortim bile ortalıkta yok... Şimdi uyuyacağım. Mecbur yarın bakıcam menüsüne. ♥️ Kusura bakmayın kaptancım yine de. Sizi çok seviyorum 😋💕🤗🥰
Amaa amaa ortine öyle demeee :) Bugün (resmi olarak dün) son sınavımı verip kendimi dinlenmeye ayırdım artık bomba gibi geliceeem ;)

Oh canım gitsin bol bol kilolar afiyet olsun kuzum yok acikmiyorumda adet donemimmi ne bı şişkinlik var üzerimde tatlıya gidiyo elim geri cekiyom valla sahuru yemiyorum sadece su içip uyuyorum ama senin menimde güzelmiş gelsin bol eksiler
Benimde regl donemim yaklasti 1 haftaya olmam lazım 🙃🙃🙃

yarın cnm 😘 regl oldun ya eksi görürsün artık canım tavsiyen evde ders aralarında al telefonu eline 4-5 dk yerinde hafif koşu-yürüyüş yap ❤️

haha 😆 instagramdan bakarsın artık :KK70: buraya uygun olmuyor canım artık kabullendim 😂
Hayırlı olsun yeni nickin şimdiden. 😋🥰 Evet bebek aralarda evde tur falan atıyorum bazen. Ama yatağa uzanıp müzik dinlemek de çok zevkli napayım... 🤓🤪
İşte benim ortim yaaaa, regl konusunda darısı başıma diyorum bende hala olamadım 1 hafta önce olmam gerekiyodu hala olamadım :KK14::KK14:

Amaa amaa ortine öyle demeee :) Bugün (resmi olarak dün) son sınavımı verip kendimi dinlenmeye ayırdım artık bomba gibi geliceeem :KK66:
Ay regl olmak bi dert olmamak bi dert gerçekten. Benimki de çok düzensiz normalde. Bu aralar birkaç gün gecikmeyle oluyor, inş bozulmaz. 😂 O da tartıda iok gösteriyor, sinir oluyorum.

Ay hadi hayırlı olsun ortiim. 🎉🎉 Ne güzel rahatlamışsındır şimdi. Hadi bombe gibi gel de ceza falan almayalım cumaya. 😂

02.05.2021

Sabah
Ufacıktan kıymalı börek :kk77:
2 yumurtalı omlet
Peynir
Yeşillik ve salatalık
1 dilim tb ekmeği

Ara
1 sade türk kahvesi

Akşam
Somon balığı
Salata

Su
2 lt

Spor
20 dk bölgesel egzersiz (50 puancık)

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam pacman pacman
Ufacıktan kıymalı börek derken ne kadar ufacık!? 🧐🧐 Onun dışında bebek gibi menü olmuş ortimm. ♥️

Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue 9 gündür regl olmak nedir ya bu işte ters giden bir şeyler var hayırolsun😥 ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bugün spor yaparken çok zorlandım. Demin belki sahur yaparım diye kalktım ama yine yok😥elimin ayağımın şişmeside artısı. Sizce neden böyle olmuş olabilir bir fikriniz var mı kızlar?
Benimde 8nci gün oldu bitti diye banyo yaptım oruç tutum birgün ama akşam yine gelmemeye başladı bende şimdi tutmuyorum

Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1kk tulum 1 çeri domates, az maydonoz, avuç içi kadar haşhaşlı ekşi maya ekmek yarım bardak erik suyu
İftar
1 hurma, 2 kepçe soğuk ayran çorbası, 1 küçük kase pancar turşusu, şekersiz çay
1 litre su
10.000 adım
Cherry Mom Cherry Mom , Mehfam Mehfam , Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Oruç olmana göre çok az yemişsin canım dayanabilirmusun gün içinde seni etkiliyormu

Günaydın herkeseeee🌺🌺🌺

Ohh pazartesiyi sabit karşılamakta süper ben sahurda çok su içmiştim bekliyeyim de o suyu Bi atayım tartılıcam bende
Sağol canım iki gündür artıydım sonunda gitmiş o artılar inşallah eksiye geçip hedefi tutturabilirim cuma gününe kadar🤲🏻 Sen daha tartılma zaten 3-4 gibi tartıl şimdi doğru sonuç göstermez🥰

Sağol canım iki gündür artıydım sonunda gitmiş o artılar inşallah eksiye geçip hedefi tutturabilirim cuma gününe kadar🤲🏻 Sen daha tartılma zaten 3-4 gibi tartıl şimdi doğru sonuç göstermez🥰
Evet bekliycem o yüzden hatta o saate kadar Bi spor da yapayım diyorum

Back
X