• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Balık bizim evde nerdeyse her hafta pişer benim eşim her hafta balığa gider çünkü nerdeyse adam balık tutma hastası nerdeyse tekne bile aldı

İnşallah canım benim aslında yaptıkça zevk almaya başladım sporları şimdi yoga yaptım birazdan da ümmünisanın dediği hareketi yapacağım, yoga bir program var yoga günü olduğu için mecbur yaptım yoksa bana göre değilmiş
Ben hiiç sevmiyorum tahammül bile edemiyorum çocuklar ve eşimde aksine çok seviyorlar
Cuma : 57.6
Bugün : 57.1
Fark -500gr
Cherry Mom Cherry Mom
Selam kızlar
Cuma:57.5
Bugün: 56.9 Yani -600 deyim 💃💃
Cherry Mom Cherry Mom S seyrulsefer
Kızlar harikasınız 🤩🤩🤩

Hepiniz çok iyisiniz kızlar bu hafta güzel kilolar gidecek takımca🤩🤩
Biraz önce tartıldım +100 galiba bu pazartesi tek artı gelen benim ama olsun yarın yollarım onu inşallah
Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1
Olsun canım artı 100 ile sabit olmak arasında bir fark yok cuma gününe kadar yollarsın merak etme🥰

Ahh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yok🤣 pastasız doğum günü mü olur yaa 😭😭 yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık🤣🤣

Eklentiler

• F3EB87B6-EBD6-4621-855E-B7CA89577C3E.webp
    F3EB87B6-EBD6-4621-855E-B7CA89577C3E.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
Haydi söyle söyle 🙈🙈

Selam canım regli dönemlerinde gayet normal bende öyleyim maalesef dünkü migrende o yüzden geldi zaten 🤦 tebrik ederim sabit olman güzel

Çok güzel canım tebriklerr
Tşkler kaptanım geçmiş olsun 😘 😘

Ahh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yok🤣 pastasız doğum günü mü olur yaa 😭😭 yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık🤣🤣
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşaAllah 😍😍💐

Doğum günün kutlu olsun canım 😘 😘 herşey gönlünce olsun 😘 😘

İnşallah canım benim aslında yaptıkça zevk almaya başladım sporları şimdi yoga yaptım birazdan da ümmünisanın dediği hareketi yapacağım, yoga bir program var yoga günü olduğu için mecbur yaptım yoksa bana göre değilmiş
Spor iyi geliyor insana deşarj oluyorsun rahatlıyorsun mis gibi uyuyorsunn yoga yapmadım hiç kuzum bir fikrim yok 😘

Canım yaptım bitti bile şimdi dinlenme zamanı, bende balık temizlemeyi sevmezdim
Nasıl canım beğendin mi benim bacaklarımı ağrıttı
Musmutlu daha nice güzel yaşların olsun canım

Etkilememesi çok iyi canım, regl oldumu rahatlarsın, bende geçen hafta çok şiş hissediyordum bu hafta daha iyiyim hatta birşeyler yeme isteğimde gitti
İnşallah canım bendede yeme isteği var çok fena özellikle şekerli tatlı bişeyler istiyorum ama yemiyorum tutuyorum .. negüzell gitsinn inşallah benimde gitsin biran önce yaa tatlı beni bozuyor hemen tartıya yansıyor

Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu huzurlu yaşlara🤩😘😘

Balık bizim evde nerdeyse her hafta pişer benim eşim her hafta balığa gider çünkü nerdeyse adam balık tutma hastası nerdeyse tekne bile aldı
ay inanmıyorum 🤣 ama o da bir zevk ve rahatlıyodur evde sakindir 😘

Ben hiiç sevmiyorum tahammül bile edemiyorum çocuklar ve eşimde aksine çok seviyorlar
canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsin 😘 dur birkaç tarif bakayım sana fikir olsun 😍 bana da babam sevdirdi çocukken 🤗 özellikle fırında kaşarlı mantarlı defne yapraklı levreğine hastayım 😘

Teşekkür ederim kaptanım😄 insallah cumaya kadar ödem tutmam
çok tebrik ederim kuzum 😍 neden ödem tutasın ki :KK66:

Ayyy ortimin doğumgünü müymüüş :KK74: nice musmutlu güzel yıllara sevdiklerinle canım benim:KK200::KK60:🥳 🎁
ayy resme çok güldüm 🤣 sen de karnabaharı bütün haşlayıp salça sosu akıt üstüne mum dik kuzum 😘

+200 gr kaptanım :rapci::KK59::cool:
ooo canım süper 👏

Back
X