Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay inanmıyorum 🤣 ama o da bir zevk ve rahatlıyodur evde sakindir 😘

canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsin 😘 dur birkaç tarif bakayım sana fikir olsun 😍 bana da babam sevdirdi çocukken 🤗 özellikle fırında kaşarlı mantarlı defne yapraklı levreğine hastayım 😘

çok tebrik ederim kuzum 😍 neden ödem tutasın ki :KK66:

Ayyy ortimin doğumgünü müymüüş :KK74: nice musmutlu güzel yıllara sevdiklerinle canım benim:KK200::KK60:🥳 🎁
ayy resme çok güldüm 🤣 sen de karnabaharı bütün haşlayıp salça sosu akıt üstüne mum dik kuzum 😘

ooo canım süper 👏
Canım ben hiç pişirmedim eve gelmesini bile sevmiyorum yerken aşırı tiksinti geliyor hatta başkası yerken bile midem kalkıyor
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım wc gittim söylemesiayıp şuan sabitim +200 de gitti 🤣🙈
Yaa lolcumm benim +100 de gitmiş bu wc işi hallediyor 😂😂

1620056559304.webp

Haydi kızlarrr yaz geliyorrr bugün spor günümüüüz :rapci:
:spor::spor::spor::21::21::21::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu huzurlu yaşlara🤩😘😘
Teşekkürler canım 😍😍
ay inanmıyorum 🤣 ama o da bir zevk ve rahatlıyodur evde sakindir 😘

canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsin 😘 dur birkaç tarif bakayım sana fikir olsun 😍 bana da babam sevdirdi çocukken 🤗 özellikle fırında kaşarlı mantarlı defne yapraklı levreğine hastayım 😘

çok tebrik ederim kuzum 😍 neden ödem tutasın ki :KK66:

Ayyy ortimin doğumgünü müymüüş :KK74: nice musmutlu güzel yıllara sevdiklerinle canım benim:KK200::KK60:🥳 🎁
ayy resme çok güldüm 🤣 sen de karnabaharı bütün haşlayıp salça sosu akıt üstüne mum dik kuzum 😘

ooo canım süper 👏
Teşekkürler ortim😍 ne çok severim karnabaharı da🤣🤣 tam otuz yaşa yakışır bir kutlama olur😅
Nice güzel yaşlara canım 🤭🤭
Teşekkürler kaptanım😍
Yeni yaşın mutluluk ve fitlik getirsin canım 😄
Ayyy çok sağ ol canım amin inşallah🤲🏻🤣🥰

Yanlış yazmışım melita09 melita09 nerelerdesin orticim
Burdayım ortim giremedim koştur mada... Dün geceye kadar ev temizliği. Sabah kalktım devam. Öğlen sonu işe gittim. Maaş ödemeleri vardı. Öyle bir zorladımki bitsin diye... Eğer çağırmazlarsa şimdilik evdeyim.. Yasaklarda dışarı çıkmak çok güzel.... Bir poliste durdursun görev belgemi sorsun... Biri sormadı...Sen wn neler yapıyorsun ortim

Back
X