Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım İstanbuldayım hoş İstanbul demek ne kadar doğru bilmem Sabiha Gökçe’nin oradayım İstanbulun girişi🤣
İstanbul un güzel yerleri canım oralarda kalabalığı çok değil diğer yerlere göre ben de liseye Pendik te başlamıştım azcık bilirim oraları
Tayinn işi deyince canım aklıma hemen onlar geldi bizimde bayramdan sonra belli olacak doğuya gidip gitmeyeceğimiz
Evet genelde akla hep onlar geliyor canım
Bizde malesef geziciyiz.
İnşallah sizi. İçin de güzel Bi yer gelir

Ne kadanda karşık bir menü :KK70: Duyan gelmiş menüsüne hoşgeldiniizz :KK70: Yetti gari senin tavuk köften ya gidip alıcaaam be yarın :KK70: Hayır covid olmasa komşudan rondo ödünç alıcam ama olmaz ki şimdi de :KK70::KK70:

Yarın nazar boncik alamicaz ortim bee ama ben senin menüne boncik kondurdum :nazar:
Hahahahahaha ben yiyerek kilo vermeyi daha çok seviyoruum. :D Hayat felsefem bu ;) Tavuk köftesi güzeldiiir. Bugün öğlen de yedim. Sonunda bitti. :D Boşver rondo alma, elbet alırsın bi ara bebiş.
Olsun ben de seninkine konduracağım birazdan. Yorumum bi altta çünkü. :D :D Gece yazdığın için çok geç görüyorum. Ama yorumsuz geçmem asssslaaa. :KK60:
04.05.2021

Sabah
1 tb ekmeğine tost
Domates,salatalık
Yeşillik

Ara
1 sade türk kahvesi
3 badem

Akşam
Tavuk ızgara
Salata
Yoğurt

Su
2,5 lt

Spor yok bugün :deli:

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam pacman pacman
Bebiş menün çok iyi. Yorum yapmak için söylemiyorum, gerçekten güzel. Ama ben doymam bununla. :D Sen nasıl doyuyorsun ya dsfasdasdas Porsiyonların nasıl bi de? Tavuk ızgara bi avuç kadar mıı, bi tepsi mi şimdi?? Kafamda deli sorular hehheehehehe

Kız bizim boylarımız aynıymış şimdi farkettim🤣🤣niye olamayasın canım benim olursun olursun💃😘
Ortak noktalarımız gittikçe artıyor. :D Acaba sen ben misin?? :D Pp'deki sen misin? Yavru kuşum ne güzelsiin. Hepsi senin mi? :D :D

İnşallah olurum bir gün. Olursam da burada olurum zaten, hep birlikte görürüz inşallah. ;)

Ortak noktalarımız gittikçe artıyor. :KK70: Acaba sen ben misin?? :KK70: Pp'deki sen misin? Yavru kuşum ne güzelsiin. Hepsi senin mi? :KK70: :KK70:

İnşallah olurum bir gün. Olursam da burada olurum zaten, hep birlikte görürüz inşallah. :KK66:
Valla aynıyız bence de🤣🤣evet bebişim benim o🤣🤣 ben de olduğumda burda olurum muhtemelen🤣

Çok çok güzel vücudun, çok beğendim. :KK66: Daha daha güzel olacaksın eminim en yakın zamanda. Senin hedefin tam kaçtı?
Canım benim buraya ilk geldiğimdeki hedefim 51di ama senelerdir hiç görmedim 51i bi 50ye düşerken bi 53e çıkarken gördüm🤣o yüzden mezun olmam biraz zor gibi gözüküyor ama kafamda 53 var 53 54 arası benim için en uygunu diye düşünüyorum 2.5-3kg vereyim yeter diyorum şu anda🤣🤣

Canım benim buraya ilk geldiğimdeki hedefim 51di ama senelerdir hiç görmedim 51i bi 50ye düşerken bi 53e çıkarken gördüm🤣o yüzden mezun olmam biraz zor gibi gözüküyor ama kafamda 53 var 53 54 arası benim için en uygunu diye düşünüyorum 2.5-3kg vereyim yeter diyorum şu anda🤣🤣
Anladım canımcım. O zaman şöyle diyeyim. Sen 51 küsürlerde takıladur, ben sana uzun bi süre sonra yetişirim. Sonra birlikte mezun oluruz. :D

Kahvaltı: 1 yumurtadan maydonozlu omlet, 2 ceviz, domates, salatalık, maydonoz, taze nane, 2 form etimek, kayısı çayı

Ara: Toplam 200 gr erik ve çilek

Öğle: 100 gr tavuk köfte, 150 gr yoğurt

Ara: 1 sade türk kahvesi, 10 gr karışık çiğ kuruyemiş

Akşam: 1 kepçe tavuk çorbası (Tavuğa boğuldum resmen ama anniş yapmış, mecbur içtik. Maksat bağırsaklarımız çalışsın. :KK70:), 5 yk yeşil mercimekli patlıcanlı sebze yemeği, bol salata

Su: 2400 ml
Spor: 40 dk pilates

Aaaah ah güzellerim.... Annem akşam yemekte fırında makarna yapmış... Kaşarlı falan o kadar güzel koktu ki namussuz. :KK70: :KK70: :KK70: Bi de kızartma.. Annem de ısrar ediyor 2-3 çatal ye falan. Kaçamak cümleleri gibi geldi size de di mi :KK70: Ama tuttum kendimi. Yemedim!! Hala canım çekiyor. Anneme ıyy hiç canım çekmedi dedim. Kokladım, ay midem bulandı ağır geldi dedim... İyi bir oyunculuk sergiledim üzülmesin diye. :KK70: İçim kan ağlıyor....

@Mehfam Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @muhursuzpusula
Ay son yazdıklarına koptum ya🤣🤣🤣iyi bi irade örneği sergilemişsin canım🤣
5 mayıs menü
Sahur
Kalkamadım

İftar
Şehriye çorbası
Fırında kabak yoğurtlu
Brokoli
1 dilim pastırma
Su içmeye devam ediyorum sahura kadar 2 lt yi bulur inşallah

spor
6.166 adım 4.5 km yürüyüş. 1 saat 15 dakika

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis yarimuhendis
Çok güzel canım🤩spor gördükçe daha da mutlu oluyorum senin adına😘

Bugün spordan sonra tartıldım hala ödemim olmasına rağmen yine de güzel kilo vermişim, yüzüm güldü :) inşallah böyle devam eder de cuma günü güzel bir sonuçla karşılaşırım. Sen ne durumdasın tartıldın mı hiç?

Bugün spordan sonra tartıldım hala ödemim olmasına rağmen yine de güzel kilo vermişim, yüzüm güldü :) inşallah böyle devam eder de cuma günü güzel bir sonuçla karşılaşırım. Sen ne durumdasın tartıldın mı hiç?
Ay çok iyi süper süperr😊😊ben de tarrıldım cuma günü hedefimdeyim şu anda inşallah cumaya da 100 200 daha giderse çok daha mutlu olurum🤗

Ben 53e düşene kadar sen epey inmiş olursun zaten aşkım beklerim oralarda ben seni🤣🤣
İşte gerçek fedakarlık... Seninle orti olduğumuzda ceza alacağımız şimdiden belli oldu hahahahaha :D

Palyaço misaliyim kelebeğim. Sizleri güldürdüm ama o anları yaşarken ağlıyordum... :D :D

5 mayıs
Sahur : domatesli omlet,60gr oeynir,5 badem,salatalık domates,1dilim tb ekmek
İftar : 1 tabak lorlu yeşil mercimek,3yk taze fasülye,salata,ayran, 1dilim tb ekmek
Ara : 1 kupa sütlü mescafe ve 3 tane hurma topçuğu üzerinde fıstık ezmesi
Su : 2.5lt
Spor : 45 dk cardio, 15dk zumba,1000zıp(5,6 ve 7 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak redsonja87 redsonja87
Menün çok iyi, fıstık ezmesini de şekersiz olanından kullanıyorsan süper. Ben fıstık ezmesini çok seviyorum. Organik olan şekersiz ve katkısız olanından almıştım, hafif tadı tuzlu gibi ama baya lezzetli ve daha sağlıklı.

İşte gerçek fedakarlık... Seninle orti olduğumuzda ceza alacağımız şimdiden belli oldu hahahahaha :KK70:

Palyaço misaliyim kelebeğim. Sizleri güldürdüm ama o anları yaşarken ağlıyordum... :KK70: :KK70:
Orti olabilmemiz için üst listeye geçmem lazım ona da daha var gibi sankim🤣🤣ama ben üst listedeyken sıfır kaçamak gittim yüzdelerim 1 in altına düşmedi hiç işler değişiyor ordayken🤣🤣ve bir kere 400gr +ile etap sonuncusu olmuştum 🤣beraber olduğumuzda sonuncu olmayız😉😉

Ah ah bilirim o durumları bilirimmmmmm. Bugün annem fırın sütlaç yaptı en sevdiğim ama cumaya saklıyorum benimkini. Bahanem de durdukça sütlaç güzelleşir zeynep😂😂😂

Menün çok iyi, fıstık ezmesini de şekersiz olanından kullanıyorsan süper. Ben fıstık ezmesini çok seviyorum. Organik olan şekersiz ve katkısız olanından almıştım, hafif tadı tuzlu gibi ama baya lezzetli ve daha sağlıklı.
Evet canım şekersiz kullanıyorum trendyoldan alıyorum pury olanından canım tatlı istedikçe ondan atıyorum 1 tk ağzıma ama bitti bugün bir kavanoz daha var da açmayacağım onu bir müddet🤣

Herkese kocaman merhabalar! Öncelikle kendimden bahsedeyim Aslı ben. 30 yaşındayım çocuğum yok. Takımın eski mezunlarındanım. 50.4 ile mezun olmuştum ancak corona dönemi geri aldım biraz. Burada tekrar motive olurum diye yeniden geldim. Boy 152 şimdi ki kilom 57 hedefim 47 🐣🦄🐣

Birde kaptanım nasılsın özleştik toplight toplight ve tabi canim morordek morordek

Evet canım şekersiz kullanıyorum trendyoldan alıyorum pury olanından canım tatlı istedikçe ondan atıyorum 1 tk ağzıma ama bitti bugün bir kavanoz daha var da açmayacağım onu bir müddet🤣
Bence de açma, bir kere açıldı mı daha kapanmıyor çünkü kolay kolay. Kendimden biliyorum. Tadımlık alayım ya bir kaşıktan ne olacak diyip de bir kaşıkta bıraktığım hiçbir şey olmadı bu zamana kadar. En iyisi hiiiiiç bulaşmamak 🙃

Back
X