Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom canım özür diliyorum kaç gündür ihmal edyorum bebegim biraz hasta uğraşmaktan yazamıyorum adet oncesimi ne kilom 1 kilo felan fazla gosteriyo hiç kaçamak yapmadim
Umarım geç kalmamış Dr menümü yazmayı unutdum şimdi aklıma geldi
Sahurda 1 bardak su
Akşam
1 karnıyarık
1 biber dolması
İki dilim ekmek
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @Chernoglazyy

+600üm canm
Annemde bu gün el açması börek yaptı 🥺
Canım bir günümüz bir günümüze uymuyor bir gün eksiyim bir gün artı anlamadım gitti🥺 mezun oldun ve annenlerdesin her zaman yiyeceğin şeyler de değil az da olsa ye eve dönünce düzenini kurar toparlarsın

Canım bir günümüz bir günümüze uymuyor bir gün eksiyim bir gün artı anlamadım gitti🥺 mezun oldun ve annenlerdesin her zaman yiyeceğin şeyler de değil az da olsa ye eve dönünce düzenini kurar toparlarsın
Valla az değil doyumluk yicem 😅 böyle sıcak sıcak nerde bulacam ayda yılda bir

Vucudu şaşırtmak lazm bazen, bide ramazan ya iyice denge bozuluyor. Eksi gelirsin inşaAllah yarına canım 🤲

Valla az değil doyumluk yicem 😅 böyle sıcak sıcak nerde bulacam ayda yılda bir

Vucudu şaşırtmak lazm bazen, bide ramazan ya iyice denge bozuluyor. Eksi gelirsin inşaAllah yarına canım 🤲
Aynen canım kesinlikle ben geçen yaz diyet yaparken 17 kilo vermiştim o sıra halama tatile gitmiştim kadın da diyet düşmanı insan dayanamıyor yiyorsun yani🤣 kesin 2-3 kilo almışımdır diye döndüm eve aksine 1 kilo gitmişti o yüzden kesinlikle şaşırmaya ihtiyacı var vicdan da yapma ye rahat rahat🥰

Aynen canım kesinlikle ben geçen yaz diyet yaparken 17 kilo vermiştim o sıra halama tatile gitmiştim kadın da diyet düşmanı insan dayanamıyor yiyorsun yani🤣 kesin 2-3 kilo almışımdır diye döndüm eve aksine 1 kilo gitmişti o yüzden kesinlikle şaşırmaya ihtiyacı var vicdan da yapma ye rahat rahat🥰
Ayy inşaAllah bende öyle olurum 😍😍

O zmann mutlaka yaz tatlım ♥️ en azından sınırlandırmış olursun kendini fazlan çok olursa listeye dönmek zor olur eski kilonda dönebiliyorsun biliyorsun değil mi 🙈🤭
Biliyorum biliyorum oruç beni mahvetti bütün düzenlerim şaştı o yüzden bayram haftası cumaya kadar vaktım var inşAllah 1 haftaya toparlarım çok artı değilim ❤️

Merhaba herkese, ben de katılmak isterim aranıza :)

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 60
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ: FİNANS
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : YOK
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: KARANTİNA & EVLİLİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kıyafetlere sığamıyorum, kendimi kötü hissediyorum :)

Merhaba herkese, ben de katılmak isterim aranıza :)

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 60
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ: FİNANS
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : YOK
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: KARANTİNA & EVLİLİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kıyafetlere sığamıyorum, kendimi kötü hissediyorum :)
Hosgeldin canım🌸 İnsallah en kısa sürede kurtulursun kilolarından 😊

Ay kızlar Allah affetsin de bugün oruç beni çok zorladı, çok acıktım. Sabah erkenden duruşmam vardı güne erken başladığım için mi böyle oldu bilmiyorum ancak yarının tartı günü olduğunu bilmesem, akşam sofrada ne var ne yoksa silip süpürürdüm herhalde. Bu vesileyle birkez daha iyi ki varsın beşinci takım. Buranın verdiği psikolojik baskı olmasa tövbe zayıflayamazdım ben Ramazanda.

Selam kızlar nasılsınızz🌸
Bugün dışarı market niyetiyle cıktım 6500 adım atmışım bile bari 10bine tamamlıyım 😄 daha bide chloe 3. Gün var ama bilmiyorum iftardan sonraya mı kalsa siz hitt anteremanları ne zaman yapıyosunuz?
Gece yapiyorum ben sporlari gunduz yapamiyorum yemekten 2 3 saat sonra

Back
X