- 31 Temmuz 2020
- 20.376
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.201
-600 çok iyi valla kuzum dur menülerine bakayım tekrarOrtim çok sinirlerim bozuldu bu hafta bu kiloya artık bende taktım huniyi aman boşver modundayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-600 çok iyi valla kuzum dur menülerine bakayım tekrarOrtim çok sinirlerim bozuldu bu hafta bu kiloya artık bende taktım huniyi aman boşver modundayım![]()
E bu sefer yakaladın beni o zaman-600 az mıhedefi tutturamıcam deyince korktum
ceza büyük bu hafta
1 kiloya yakın gelecek gibi eksim canım![]()
Ben bu sabah kalktığımda 89,3 gördüm sonra kahvaltı edip 1 LT su içip iki saat uyudum kalktığımda 89,1 di geceleri beş saat uyuduğum için herhalde kaç gündür ödem var diye düşünüyorum yarına hayırlısı artık senin 1 kilo çok iyi ya inşallah haftaya daha iyi gider bayram filan güzelce uyurum-600 çok iyi valla kuzum dur menülerine bakayım tekrargördüğüm ekstra birşey varsa söyleyim
![]()
Gelir tabii. Takımımızın gurur kaynağısın.inşallah kuzum![]()
Çok güzel menün de sporun da canım6 mayıs
Sahur
1 muz , 1 h. Yumurta , 10 gr ceviz , maydonoz
İftar
60 gr dana köfte , 140 gr karnabahar yemegi, yeşillik salata , 100 gr bulgur çorbası
Su: 1.5 suan sahura kadar devam
Spor: 10 bin adım , 45 dk kardio
Annem köfte yanı patates kızartmıstı cok ta severimama ben ne yaptım yemedim
hemen aklıma yarın tartılma günü oldugu geldi tuttum kendimii
Cherry Mom @Mehfam @seyrulsefer
Çok güzel canım afiyet olsunSahur
Uyanamadım
İftar
1 kase Yayla çorbası
Yarım Tabak Nohut yemeği
Avuç içinin yarısı kadar tavuk göğsü(tatlı olan değil)
3-4 tane kuru kayısı
1 lt su (içmeye devam ediyorum)
Yarım dilim ekmeğin dışı
Ara=3 tane fındık
Cherry Mom @Mehfam
yarimuhendis
he vallaha mıE bu sefer yakaladın beni o zaman![]()
canım baktım tekrar, o cuma günkü menüde krufasülye pilav vs şişirmiş olabilir diye düşündüm çünkü kasın da yenileniyordu kullanmıştır hınzır hücrelerBen bu sabah kalktığımda 89,3 gördüm sonra kahvaltı edip 1 LT su içip iki saat uyudum kalktığımda 89,1 di geceleri beş saat uyuduğum için herhalde kaç gündür ödem var diye düşünüyorum yarına hayırlısı artık senin 1 kilo çok iyi ya inşallah haftaya daha iyi gider bayram filan güzelce uyurum![]()
Gelir tabii. Takımımızın gurur kaynağısın.![]()
tartıda sürpriiiz yazıyomuş kilon yerineAy herkeste ne güzel eksiler var.Benim regl daha yeni bitti. O yüzden bana da sürpriz olacak...
Heyecan dorukta!!! Ama çok bi şey beklemeyiniz...
He vallahe vallaha mıgız sen ne güzelmişsin gel bi yanak alayum
![]()
![]()
![]()
Karbonhidrat ya ondan ne kadar kucuk olsada yine gr mi fazladir. Ben ac karina spor yapamiyorum dukan birasi yapmistim dun onu iciyorum simdi odeme calisacagim bugun yarin 6 lari gormek icen sahurda da yesil cay icerim. Bugun spor yapmayacagim ya nasil rahatım nasil rahatim anlatamamBende mi 2 mil yapsam acaba kendimde o gücü bulursam bugün çok halsizim
Yufka su mu tutuyor ayy bilmiyorum beni de sahurda o iyi tutuyor diye yiyordum.
Yapabilirsem çok değil azcık leslie yapayım diyorum yarın sabahta yaparım yine leslie dün güzeldi eksim bugün şok oldum tartıda
Her gün içtim yeşil çay canım geçen günde taze fasulye şişirdi beni iki gündür tavuk yiyorum bu hafta dikkat edeceğim karbonhidrata inşallah çözüm olurhe vallaha mıgız sen ne güzelmişsin gel bi yanak alayum
![]()
![]()
canım baktım tekrar, o cuma günkü menüde krufasülye pilav vs şişirmiş olabilir diye düşündüm çünkü kasın da yenileniyordu kullanmıştır hınzır hücreler
4 Mayıs Kahvaltı Tam buğday ekmek kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 sb süt Ara 1 muz, 1 avuç kuruyemiş, Türk kahvesi Akşam 1 kepçe şehriye çorbası, 6 yk taze fasulye , 1 yk yoğurt, 2 yk makarna
canım burda da 2 öğünde tahıl var, kuruyemişte leblebi varsa etti sana 3 vakit ekmek grubu
ama düiğer günler 1 öğün gördüm kuzum gayet iyiyeşilçaya dikkat etmedim yalnız ?
ah canım yeseydin fırın makarna keşke birkaç çatal
![]()
Çok düşündüm aslında azıcık yemeği de. Sonra dedim ki cumadan sonra yeterince eksi gelirsem dondurma yerim.ah canım yeseydin fırın makarna keşke birkaç çatal
![]()
Hahahahahahaha benden beklenebilecek bi hareket olur.tartıda sürpriiiz yazıyomuş kilon yerine![]()
konfetiler yağıyomuş tavandan
![]()
Yiyeceğini bilince beklemesi güzel oluyor dimiÇok güzel menün de sporun da canımbizde de fırın sütlaç var yarını bekliyorum vallahi yarın akiam yiyeceğim
Çok güzel canım afiyet olsun![]()
Diyetisyenim haftafa 1 gün sütlü tatlı yeme hakkı vermişti ve o gün cuma günleei oluyorYiyeceğini bilince beklemesi güzel oluyor dimibende yarın kendime küçük bir ödül verebilirim tartıdaki duruma göre
![]()
Yarın bir ihtimal 88 rakamını görürsem bir sütlü tatlı da ben yiyeceğim dondurma sütlü tatlı sayılır mıDiyetisyenim haftafa 1 gün sütlü tatlı yeme hakkı vermişti ve o gün cuma günleei oluyorkoklayıp koklayıp geri dönüyorum
![]()
2 top dondurma da yiyebilirsin demişti banaYarın bir ihtimal 88 rakamını görürsem bir sütlü tatlı da ben yiyeceğim dondurma sütlü tatlı sayılır mı![]()
Benim aklımdaki dondurma büyük ihtimal bu kriterlere uymuyordur2 top dondurma da yiyebilirsin demişti bana![]()
He vallaçok teşekkür ederim
dur dur veriyom bi yanak senindir
![]()
oo süper o zamanHer gün içtim yeşil çay canım geçen günde taze fasulye şişirdi beni iki gündür tavuk yiyorum bu hafta dikkat edeceğim karbonhidrata inşallah çözüm olur![]()
oyyy o çoklu noktalar ne kadar hüzün barındırıyorÇok düşündüm aslında azıcık yemeği de. Sonra dedim ki cumadan sonra yeterince eksi gelirsem dondurma yerim.Bununla avuttum kendimi. Geçti....
Hahahahahahaha benden beklenebilecek bi hareket olur.![]()
![]()
kız sütlü tatlı kokuyor muDiyetisyenim haftafa 1 gün sütlü tatlı yeme hakkı vermişti ve o gün cuma günleei oluyorkoklayıp koklayıp geri dönüyorum
![]()
sayılır tabiYarın bir ihtimal 88 rakamını görürsem bir sütlü tatlı da ben yiyeceğim dondurma sütlü tatlı sayılır mı![]()
Yani 2 top dondurma kaçamaktan sayılmaz bence kaçamak istiyorsan tabi daha farklı olurBenim aklımdaki dondurma büyük ihtimal bu kriterlere uymuyorduruygun bir şey bulmaya çalışacağım
![]()
Fırın sütlaç kokuyor canım çok güzel ama burnunun dibine yaklaştırman lazımkız sütlü tatlı kokuyor mu![]()