Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 mayıs
Sahur
1 muz , 1 h. Yumurta , 10 gr ceviz , maydonoz
İftar
60 gr dana köfte , 140 gr karnabahar yemegi, yeşillik salata , 100 gr bulgur çorbası
Su: 1.5 suan sahura kadar devam
Spor: 10 bin adım , 45 dk kardio
Annem köfte yanı patates kızartmıstı cok ta severim😍 ama ben ne yaptım yemedim :KK43: hemen aklıma yarın tartılma günü oldugu geldi tuttum kendimii
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam S seyrulsefer
Ortim menün güzel sporun şahane daha ne olsun. Yarın tartıda istediğini göreceksin inşallah🤩

Yapmaz ortim bu kadar kasma☺️Yarın geldin - ler😉

Ya ancak fırsat buldum. BEbişi uyuttum büyüğünün saçını okşuyorum uyudu uyuyacak bir elimde telefon🤦‍♀️

İki çocuklu hayat çok zor🥺 Mathildablue Mathildablue
Kac yasında senin minikler:)
Ortim menün güzel sporun şahane daha ne olsun. Yarın tartıda istediğini göreceksin inşallah🤩
Teşekkür ederim ortimm🧡 insallah haftaici hedefimi gördün gectim bile insallah kötü bi sürpriz yapmaz tartı :) sende durumlar nasıl?

6 Mayıs
Sahur 1 küçük muz 1 kase yoğurt 1 avuç tuzsuz fıstık 2 günkurusu
İftar 2 kepçe yayla çorbası 2 kepçeden biraz fazla nohut yemeği 1 kase salata 1 kase cacık
Ara 3 hurma 2 avuç kuru dut 3 adet susamlı çubuk kraker

2,5 lt su 30 dk Leslie 2 mile
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Mathildablue Mathildablue @hedef54kg
Harika canım 🌸 yarın gelsin eksiler o zaman 😊 bugün spor da yapılmış 🧿

Geçen Cuma: 68.1
Güncel: 67.3
Fark: 800 gr 🥲
Yüzde: %1,175

Cherry Mom Cherry Mom

Eklentiler

• F44DF2E6-0F2B-4388-9D2B-CBA44CAC5744.webp
    F44DF2E6-0F2B-4388-9D2B-CBA44CAC5744.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlarr :KK28:

Bugün o kadar zor kalktım ki anlatamam. Resmi olarak diyete bugün başlıyorum ama dün uzun bir aradan sonra 5bin adım attım yürüyüşte, akşam da salata yedim. Sabah dayak yemiş gibi çoook zor kalktım. Hala kendime sayılmam :KK53:

Oruçlu değilim. Sabah aç karna tartıldım 59 kilo çıktım. Bu durumda hedefimi 54 kilo olarak belirliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar hedefim 700-800 gram vermek. Geç kahvaltı + akşam yemeği + 5000 adım + 1.5 litre su planlıyorum. Öğünler belli olunca detaylı yazarım size.

Eklentiler

• kilo_070521.webp
    kilo_070521.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın kızlarr :KK28:

Bugün o kadar zor kalktım ki anlatamam. Resmi olarak diyete bugün başlıyorum ama dün uzun bir aradan sonra 5bin adım attım yürüyüşte, akşam da salata yedim. Sabah dayak yemiş gibi çoook zor kalktım. Hala kendime sayılmam :KK53:

Oruçlu değilim. Sabah aç karna tartıldım 59 kilo çıktım. Bu durumda hedefimi 54 kilo olarak belirliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar hedefim 700-800 gram vermek. Geç kahvaltı + akşam yemeği + 5000 adım + 1.5 litre su planlıyorum. Öğünler belli olunca detaylı yazarım size.
Hoşgeldin canım :) dün girdim ama yazamamıştım ☺️

Back
X