Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet sonunda gitti. Ucundan 66’yı görsem daha çok sevinirdim ama haftaya artık 😂😂

Hahahahahahaha bense tam tersi taktik uyguluyorum. Bir an önce tartılayım ki diğer gidecek kilo haftaya katılsın. 🤪🤪

Çok güzel eksi. Tebriklerr. 💕
Ben bugün kendimi dondurmayla ödüllendireceğim o yüzden tüm çabam🤣🤣

Kac yasında senin minikler:)

Teşekkür ederim ortimm🧡 insallah haftaici hedefimi gördün gectim bile insallah kötü bi sürpriz yapmaz tartı :) sende durumlar nasıl?
Oğlan 16 aylık kız 5 yaşında☺️
Benimde hedef tutuyor çok şükür. Senin tartı akıllıdır kötü sürpriz yapmaz merak etme🤣🤣

Günaydın kızlarr :KK28:

Bugün o kadar zor kalktım ki anlatamam. Resmi olarak diyete bugün başlıyorum ama dün uzun bir aradan sonra 5bin adım attım yürüyüşte, akşam da salata yedim. Sabah dayak yemiş gibi çoook zor kalktım. Hala kendime sayılmam :KK53:

Oruçlu değilim. Sabah aç karna tartıldım 59 kilo çıktım. Bu durumda hedefimi 54 kilo olarak belirliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar hedefim 700-800 gram vermek. Geç kahvaltı + akşam yemeği + 5000 adım + 1.5 litre su planlıyorum. Öğünler belli olunca detaylı yazarım size.
Günaydınnnn 🤗
Öncesinde çok mu hareketsiz bir yaşam vardı yada o 5000 adım koşar adım modu falan mıydı ertesi güne bu kadar zorladı canım seni :) 1 2 güne alışırsın nasılsa programın çok güzel ✌️ verilecek çok kilon yok o yüzden vücudunu ve kendini strese sokmadan bu işi halledebilirsin 😍

Hedef kilosu yarışma kuralı gereği min yüzde 10 olmak durumunda oluyor yani 53.1 👀 bu kilo senin için çok düşük ise asıl yarışma listesine girmeden takım içinde bizle kalıp motive olabilirsin tabi 🤗

Günaydınnnn 🤗
Öncesinde çok mu hareketsiz bir yaşam vardı yada o 5000 adım koşar adım modu falan mıydı ertesi güne bu kadar zorladı canım seni :) 1 2 güne alışırsın nasılsa programın çok güzel ✌️ verilecek çok kilon yok o yüzden vücudunu ve kendini strese sokmadan bu işi halledebilirsin 😍

Hedef kilosu yarışma kuralı gereği min yüzde 10 olmak durumunda oluyor yani 53.1 👀 bu kilo senin için çok düşük ise asıl yarışma listesine girmeden takım içinde bizle kalıp motive olabilirsin tabi 🤗

Bir süredir evdeyim pek çıkmıyordum evden çalışma karantina vs, nedense yordu beni dün ama alışırım her gün yürüyünce :-)

Hedef kilo 53 olsun benim için uygundur, biraz süre uzar sadece ama olacak o kadar. Listeye girmek isterim, başka şartlar var mıdır :KK48:
matteroftime matteroftime hoşgeldin canım. İstediğin zamanda tartıda bol bol eksiler görürsün inşallah☺️😘

Hoşbuldumm, inşallah :KK5:

Geçen Cuma: 68.1
Güncel: 67.3
Fark: 800 gr 🥲
Yüzde: %1,175

Cherry Mom Cherry Mom
Vay anam vay seni gidiii😉😉😉tebeik ederim canım güzel sonuç😘
Günaydın kızlarr :KK28:

Bugün o kadar zor kalktım ki anlatamam. Resmi olarak diyete bugün başlıyorum ama dün uzun bir aradan sonra 5bin adım attım yürüyüşte, akşam da salata yedim. Sabah dayak yemiş gibi çoook zor kalktım. Hala kendime sayılmam :KK53:

Oruçlu değilim. Sabah aç karna tartıldım 59 kilo çıktım. Bu durumda hedefimi 54 kilo olarak belirliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar hedefim 700-800 gram vermek. Geç kahvaltı + akşam yemeği + 5000 adım + 1.5 litre su planlıyorum. Öğünler belli olunca detaylı yazarım size.
Kilon çok fazla değil kendini strese sokma kaptanımın dediğş gibi ne kadar zamanda giderse gitsin çünkü ben kesin vermeliyim dediğim günlerde ya arrı ya sabit geldim ama bu hafta çok kasmadan kendimi güzel bi eksi görcem galiba🤗🤗
Günaaydın :)

geçen hafta:80,6
Bu hafta: 79,6
Fark: 1
Yüzde: %1,241
haftaya hedef 78,8

Eki Görüntüle 2843593
Ya sen ne diyorsuunnnnnnn🤩🤩🤩tebrik ederim canım😘
Günaydın hanımlar, gün içerisinde dışarıda olacağım, o sebeple şuraya şunu şimdiden bırakayım;

Geçen hafta kilom;58.5
Bu haftaki kilom; 57.3
Önümüzdeki hafta hedef; 57 (bayram kazalarını göz önünde bulundurarak hedefi çok uçurmayayım dedim)

Fark; 1.2 kg

Oran: %2,051

Cherry Mom Cherry Mom
Çok güzel sonuç canım inşallah ortak birincisi biz oluruz🤗🤗

Kilon çok fazla değil kendini strese sokma kaptanımın dediğş gibi ne kadar zamanda giderse gitsin çünkü ben kesin vermeliyim dediğim günlerde ya arrı ya sabit geldim ama bu hafta çok kasmadan kendimi güzel bi eksi görcem galiba🤗🤗

Aynen kendimi zaman açısından strese sokmak istemiyorum. Kilo kaybı kalıcı olmuyor sonra. Yavaş yavaş versem de mutlu olurum. Yeterki istikrarlı olayım 🤗

Ne çıkacak bakalım bahtımıza 🙈🙊

Geçmiş olsun canım

Oo harika canım günaydınnnn

Çok iyi eksi canım ,🤗
Teşekkürler kaptancımmm ♥️♥️
Oyyy ne yaptın bebişşş 😍😍😍 H-A-R-İ-K-A!

Ayyy 70leri gördüğüne inanamıyorummm 😍😍😍 karatay rocks :rapci:

Kuzuu bomba gibi bir giriş olmuş valla 😍😍😍👏👏👏
Yaa teşekkürler bebekk. Seninkini görmek için sabırsızlanıyorum. 🥰
Ooo süpersin canımb

Ohhh geldi 7ler çabucak burdan 6lara da geçersin inşallah

Harikasın canım tebrikler

Eline sağlık kaptanım @Mehfam rahatsız falan mı listeyi 2 gündür sen paylaşıyorsun da merak ettim
Teşekkür ederimm. Hadi takımımız birinci olsun. 😂
Ben bugün kendimi dondurmayla ödüllendireceğim o yüzden tüm çabam🤣🤣
Ben de dondurma yiycem sanırım. 😂 kaç gündür tutuyorum kendimi. 180 kalorilik minik bir ara öğün olarak ham yapıcam 🤪
Evet canım maalesef rahatsız😔
Bundan sonra ben paylaşacağım
Aaa kaptanım çok üzüldüm. Mehfamı çok severim. Önemli bir şeyi yoktur inşallah. Bir daha dönecek mi?

Teşekkürler hemşehrim. Sende de güzel eksi varmış. Merakla bekliyorumm. 🥰🥰

Eklentiler

• 26C69DD4-3685-4B4D-A531-0CE3BED5497F.webp
    26C69DD4-3685-4B4D-A531-0CE3BED5497F.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 31
Back
X