Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün menüm
sahur 1 dilim çavdar ekmeği üstüne 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ve 1 porsiyon çilek,light sütlü tarçınlı filtre kahve
iftar 1 kase brokoli çorbası, alabalık ızgara,yeşil salata
ara limonlu yeşil çay, 2 eti burçak

2 lt su

10.000 adım, 30 dk cardio,30 dk bölgesel

pacman pacman kuşummmm :KK36: Cherry Mom Cherry Mom ❤️
Çok lezzetli bir menü olmuş bebekk. 🥰 Off sporun da çok iyi. Bir gün bana da böylesi nasip olur mu? 😂😂

Aynen öyle cuma günleri küçük kaçamaklar oluyor illaki ama büyük olmayınca sıkıntı da olmuyor. Ama pazartesine baya artı gelip cumaya kadar eksi görenler de oluyor😂😂 Begonya2 Begonya2 umuz var depresyon kraliçesi depresyona girdiği gibi cumaya garanti eksi😂😂
🤣🤣🤣 Tavsiye ederim ama türüne dikkat edin, mesela eşle kavga edilip girilen depresyon yemeye meyil ettiriyor,
Ama kilo alacam korkusuna yada artı gelecem korkusuna girilen depresyon iştahtan kesiyor :KK70: :KK70: bakın bu tüyoları hiçbi diyetisyende bulamazsınz kıymetimi bilin 😎

tam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsun 🤗

iyi o zaman :KK66: evli misin cnm eşin alır belki 🤣

bana da ye diyorlardı kaçtım :KK70: ayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm 😘
Yok canım 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 1 litre süt 2 yk kakao pişiriyorum sonra altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolat sonra karıştırıp eritiyorum . 1 sb buzlu soğuk su içine buz atıyorum onu döküp hızlı hızlı çırpıyorum şekeri balı sana kalmış ben 1 yk şeker yada bal koyuyorum sonra 5-6 porsiyon çıkıyor günde 1 tane üzerine de bol hindistan cevizi 😍😂

İyi yapmışsın pasta bi de büyük olur bitirmeden rahat edemez insan 😂 tatlıya düşkün olmaması çok iyiymiş. Benimki magnumları götürüyor her gün. Bademliler benim hakkımdı onları da yiyor 😂 Dedim bari mutfakta ye bana göstermeden, içim nasıl gidiyor anlatamam😂😂
Benimki daha çok tek başına gözüme baka baka 1 pide filan bitirir🤣 onlar aslında irademizi sağlamlaştırmak için böyle yapıyorlar bizi düşündüklerinden🤣🤣böyle böyle gidecek bu kilolar inşallah eşlere rağmen😂

Şu anlık tatlısız gidiyorum bir sıkıntı yok aşırı düşkün değilim zaten, ama tarifi yazarsan güzel olur tatlı krizim gelirse yaparım hemen :-)
Yazayım canım 1 litre süt 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 2 yk kakao pişiriyorum altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolata 1yk bal ( benimki çok çok az şekerli oluyor tadına bakıp kendi zevkine göre ayarla canım)
Sonra 1 sb soğuk buzlu su döküp hızlı hızlı karıştırıyorum sonra kaselere paylaştırıyorum soğuyunca buzdolabına üstüne bol hindistan cevizi kıvamınçok güzel oluyor❤️

İyi yapmışsın pasta bi de büyük olur bitirmeden rahat edemez insan 😂 tatlıya düşkün olmaması çok iyiymiş. Benimki magnumları götürüyor her gün. Bademliler benim hakkımdı onları da yiyor 😂 Dedim bari mutfakta ye bana göstermeden, içim nasıl gidiyor anlatamam😂😂
Ayy benimki de hiç yemez 1 kg baklava dolapta duruyor insan hiç mi yemez ya delircemm

🤣🤣🤣 Tavsiye ederim ama türüne dikkat edin, mesela eşle kavga edilip girilen depresyon yemeye meyil ettiriyor,
Ama kilo alacam korkusuna yada artı gelecem korkusuna girilen depresyon iştahtan kesiyor :KK70: :KK70: bakın bu tüyoları hiçbi diyetisyende bulamazsınz kıymetimi bilin 😎
Ahahaah süper tüyolar :-)

Benimki daha çok tek başına gözüme baka baka 1 pide filan bitirir🤣 onlar aslında irademizi sağlamlaştırmak için böyle yapıyorlar bizi düşündüklerinden🤣🤣böyle böyle gidecek bu kilolar inşallah eşlere rağmen😂
Oh maşallah :-) Neyseki biz pek dışarıdan söylemiyoruz, evde ona da sağlıklı yemekler yedirmeyi hedefliyorum, en azından olduğu kadar:-)

Yazayım canım 1 litre süt 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 2 yk kakao pişiriyorum altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolata 1yk bal ( benimki çok çok az şekerli oluyor tadına bakıp kendi zevkine göre ayarla canım)
Sonra 1 sb soğuk buzlu su döküp hızlı hızlı karıştırıyorum sonra kaselere paylaştırıyorum soğuyunca buzdolabına üstüne bol hindistan cevizi kıvamınçok güzel oluyor❤️
Çok teşekkürler tarif için :). Soğuk suyu karışımın içine döküyorsun değil mi?

Sen gene yapıyorsun iyi bana yapması zor geliyor🤣 aman boşver tadı damağında kalacak diyorum hiç yapmıyorum🙈
Ben de babam çok ısrar ederse yapıuorum yoksa ay canım çok çekti diyip yaotığım çok nadirdir😂😂
Hahahaha aynen😂ben de bir eş veya adayı olmadığı için başka şeylere sinirlenip yiyorum üzülüyorum yiyorum falan ondan böyle oldum😂😂

Oh maşallah :-) Neyseki biz pek dışarıdan söylemiyoruz, evde ona da sağlıklı yemekler yedirmeyi hedefliyorum, en azından olduğu kadar:-)

Evet canım ama kıvamını ayarlayamam diyorsan 6-7 buz da atabilirsin 😊

Çok lezzetli bir menü olmuş bebekk. 🥰 Off sporun da çok iyi. Bir gün bana da böylesi nasip olur mu? 😂😂
sağol canım 😘 istersen neden olmasın 😍

Yok canım 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 1 litre süt 2 yk kakao pişiriyorum sonra altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolat sonra karıştırıp eritiyorum . 1 sb buzlu soğuk su içine buz atıyorum onu döküp hızlı hızlı çırpıyorum şekeri balı sana kalmış ben 1 yk şeker yada bal koyuyorum sonra 5-6 porsiyon çıkıyor günde 1 tane üzerine de bol hindistan cevizi 😍😂
hıım anladım canım 😍 eline sağlık

Sabah (9.30): 1 yumurtadan omlet, 20 gr siyah zeytin, domates, salatalık, yeşillik, 2 form etimek

Ara: Toplam 200 gram yeşil erik ve yeni dünya

Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 120 gr haşlanmış tavuk, salata

Su: 2400 ml
Spor: 40 dk pilates

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 🥰 Cherry Mom Cherry Mom 💕
😍 senin de 600 kalori olmuş kuzummm muhteşem 😘 su da çok iyi spor da var ohhh :KK71:

Ayy benimki de hiç yemez 1 kg baklava dolapta duruyor insan hiç mi yemez ya delircemm
Seni çok iyi anlıyorum canım benimki de hiç yemiyor o yüzden evde de bulundurmuyorum canım çekse de olmadığı için elimin altında yiyemiyorum🤣

Ben de çok nadir söylüyorum canım buradaki pideden kastım Ramazan pidesi🤣 sağlıklı beslemeye çalışıyorum ama illa yanına makarna pilav tarzı şeyler istiyor ve tek başına bir tencereyi bitiriyor ve hala zapzayıf gel de çıldırma🤣

Ben de tam tersi eşimle kavga edince yemeden içmeden kesiliyorum acaba kavga mı çıkarsam kilo vermem durdukça🤣🤣

Ben de tam tersi eşimle kavga edince yemeden içmeden kesiliyorum acaba kavga mı çıkarsam kilo vermem durdukça🤣🤣
Bende öyle biriyle küsersem direk iştahım gidiyor, ama bazı arkadaşlar depresyon yeme etkisi yapıyor bende yazmıştı onları genelleryerek yazdm,
Depresyonun hertürlüsğ iştahımı kesiyor 😁 canım depresyonum

Seni çok iyi anlıyorum canım benimki de hiç yemiyor o yüzden evde de bulundurmuyorum canım çekse de olmadığı için elimin altında yiyemiyorum🤣

Ben de çok nadir söylüyorum canım buradaki pideden kastım Ramazan pidesi🤣 sağlıklı beslemeye çalışıyorum ama illa yanına makarna pilav tarzı şeyler istiyor ve tek başına bir tencereyi bitiriyor ve hala zapzayıf gel de çıldırma🤣
Hee Ramazan pidesi mi 😂 beni mahveden şeylerden biri de bu ramazan pidesi zaten. Sıcak sıcak bir oturuşta yarım pide yerdim 😋 ama ben eşin gibi zayıf kalamadım malesef😂😂 çok özeniyorum yiyip kilo almayan insanlara ahhh ah 😂

Back
X