- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabi etkisi neden olmasın :) Ne güzel arttırarak gidiyorsun sporda ben bir şu leslie ye alışamadım cok uzun sürelerinde sıkılıyorumİnşallah canım ya
Elimden geldiğince dengelemeye çalıştım ama yine de biraz kaçırdıminternette 3 mil için 6bin diyor canım ama ben 5400 ölçtüm bu ayı da 3 mil Leslie ile bitirip önümüzdeki ay 4 mile geçeceğim her ay bir mil arttırmayı planlıyorum bugün yapamadım ama 30 dk bölgesel yapacağım bir de inşallah etkisi olur
![]()
Benim yapabildiğim uzun süreli ve sürekli tek spor olduOlur tabi etkisi neden olmasın :) Ne güzel arttırarak gidiyorsun sporda ben bir şu leslie ye alışamadım cok uzun sürelerinde sıkılıyorum![]()
Menün gayet güzel ortim spor da aynı şekilde harika8 mayıs
Sahur
Haşlanmıs yumurta , 1 salatalık, 1 domates, 2 ceviz, kiraz sapı cayı
İftar
2 kabak sandal , 80 gr tagliatelli makarna, 1 salatalık , yarım bardak ayran
Ara
Tarçınlı sütlü kahve, 3 yeşil erik
Su: 2lt
Spor: 50 dk kardiyo(chloe), 6000 adım
hzlsel
Cherry Mom
Ortim bu menüde karbonhidrat biraz fazla olmamış mıSahur
3tane küçük pankek
2kk süzme peynir
Domates
İftar
5yk tavuklu pilav
Yoğurt
4yk mantı
Su:1.5 lt
Cherry Mom S seyrulsefer
Evet kaptanım size layık olmaya çalışıyorum. Arkadaşlarla beraber emekleriniz göz ardı edilemezNice güzel yılları olsun canım
Tebrik ediyorum seni harika gidiyorsun maşallah bu sefer kararlısın bunu görebiliyorum çok seviniyorum adına![]()
Çok teşekkür ederim ortimDoğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşları olsun inşallah![]()
tebrik ederim süpersin
![]()
HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
Emoticons
Veeeee
Emoticons
Tebrikler kızlar harikaydı yüzdeleriniz
Sonuncular maalesef
Samara96 ve bildirimsiz olan @Chernoglazyy oldu bildirim dahi olmadığı için kendisini ben listelerden çıkardım.. bu durumda sonunculuk cezasını samaraya yüklemek istemiyorum sadece bu hafta için iptal ediyorum ... Ama aktif katılım gösteremediğin için senide ortaklık listesine eklemiyorum bu hafta samaracım
ummhnisa
C Cagrihilal1 2,395 @sansebastiancheeseceke hzlsel
2,950 Deniz ve Kum
M monarosaa 1,090 pacman
muhursuzpusula
2,416 melita09
@olvidos 1,627 Mathildablue
S seyrulsefer 4,850 Samara96
@Chernoglazyy -0,264 yarimuhendis
redsonja87
3,614
Doyurucu bir menü olmuş canım ne güzel8 Mayıs
Sahur 1 haşlanmış yumurta 2 küp beyaz peynir1 bardak yy tarçınlı süt
İftar 2 kepçe çorba 2 kepçe taze fasulye yemeği 1 kase salata 3 hurma 1 kase cacık
Ara 1 avuç tuzsuz fıstık 1 avuç kuru dut 1 küçük kase çilek
2,5 lt su spor yok
Cherry Mom
ummhnisa @hedef54kg
Evet biraz öyle oldu bugün akşam artan yemekler falanda vardı o yüzden. Bugünü spor konusunda da es geçtim midem bulanıyordu. Sabah spor yapıcam inşallah onunla dengelemeye çalışırım. Suyu da midem bulandığı için çok içemedimOrtim bu menüde karbonhidrat biraz fazla olmamış mısuyu da en az 2 lt yapsan bence süper olur
Eline sağlık canım çok güzel olmuş07- 14 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
muhursuzpusula
@hedef54kg
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
matteroftime
![]()
Günaydınnnn teşekkür ederiz seninde anneler günün kutlu olsun canımGünaydın
5. Takımın güzel anneleri ve anne adayları anneler günümüz kutlu olsun![]()
Dün öğle yemeği yiyemedim, ondan azıcık olmuşş.senin de 600 kalori olmuş kuzummm muhteşem
su da çok iyi spor da var ohhh
![]()
Holala ortim kusuruma bakma dün misafir vardı geç saate kadar oturduk sonra bayılmışım yorgunluktan :/ menümü de şimdi yazdım geldimBugün biraz sağlıksız beslendim sanırım..
Sahur
Yarımdan biraz fazla yufkadan gözleme
Su
İftar
Ezo gelin çorbası
Fırında kabak yoğurtlu
Paçanga böreği
Bir iki çatal kırmızı et
Su (içmeye devam ediyorum)
Ara
3 tane macaron
Cherry Mom
kollontai
Canım ben dünün menüsünü ekledim şimdi07- 14 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
muhursuzpusula
@hedef54kg
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
matteroftime
![]()
Tibet’in 5 kadim hareketiyle ilgili internetten bişeyler bulabilir miyiz önerebileceğin birşey var mı? Kitabı okumadan baksak yapabilir miyiz sence, ona göre kitaba bakayımDün öğle yemeği yiyemedim, ondan azıcık olmuşş.
İki gündür sabahları Tibet’in 5 Kadim hareketini yapıyorum. Placebo mu emin değilim ama o kadar enerjiğim ki anltamam.Yemek de o kadar düşünmüyorum. Bu hareketler çakraları açıp insanı daha genç hissettiriyormuş. Hemen kitabını alıp okudum 3 gün önce. 2 gündür de başladım. Düzenli yapılınca insanları sağlıklı olduğu kiloya da ulaştırıyormuş. Baya faydalı, belki siz de göz atarsınız bebekler.
![]()