Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım ya😍

Elimden geldiğince dengelemeye çalıştım ama yine de biraz kaçırdım🤣 internette 3 mil için 6bin diyor canım ama ben 5400 ölçtüm bu ayı da 3 mil Leslie ile bitirip önümüzdeki ay 4 mile geçeceğim her ay bir mil arttırmayı planlıyorum bugün yapamadım ama 30 dk bölgesel yapacağım bir de inşallah etkisi olur😅
Olur tabi etkisi neden olmasın :) Ne güzel arttırarak gidiyorsun sporda ben bir şu leslie ye alışamadım cok uzun sürelerinde sıkılıyorum😄

Olur tabi etkisi neden olmasın :) Ne güzel arttırarak gidiyorsun sporda ben bir şu leslie ye alışamadım cok uzun sürelerinde sıkılıyorum😄
Benim yapabildiğim uzun süreli ve sürekli tek spor oldu 🤣hareketleri yapabileceğim gibi çok zorlamıyor herhalde o yüzden 😅 kilom çok olduğu için güzel ter attırıyor ama Haziran ayında chloe bir denemek istiyorum
8 mayıs
Sahur
Haşlanmıs yumurta , 1 salatalık, 1 domates, 2 ceviz, kiraz sapı cayı
İftar
2 kabak sandal , 80 gr tagliatelli makarna, 1 salatalık , yarım bardak ayran
Ara
Tarçınlı sütlü kahve, 3 yeşil erik
Su: 2lt
Spor: 50 dk kardiyo(chloe), 6000 adım
hzlsel hzlsel Cherry Mom Cherry Mom
Menün gayet güzel ortim spor da aynı şekilde harika 😍

Nice güzel yılları olsun canım ❤️
Tebrik ediyorum seni harika gidiyorsun maşallah bu sefer kararlısın bunu görebiliyorum çok seviniyorum adına 🤩
Evet kaptanım size layık olmaya çalışıyorum. Arkadaşlarla beraber emekleriniz göz ardı edilemez
Doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşları olsun inşallah 😘 😘 tebrik ederim süpersin 😘😘
Çok teşekkür ederim ortim

Bu arada alıntıyla cevap yazanlara nasıl özenirdim ne güzel yapıyorlar diye. Tek bir tuşa basmadığım için olmuyo muş. Zaman buldukça sizler gibi aktif olacam.. İnşallah

Tamam canim bu hafta elimden geldigin en iyisini yapmak biraz yapamadım bişey artık daha hirsliyim oğlumda iyilesyo çok sukur
HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

Emoticons

Veeeee

Emoticons

Tebrikler kızlar harikaydı yüzdeleriniz 😍😍😍

Sonuncular maalesef
Samara96 Samara96 ve bildirimsiz olan @Chernoglazyy oldu bildirim dahi olmadığı için kendisini ben listelerden çıkardım.. bu durumda sonunculuk cezasını samaraya yüklemek istemiyorum sadece bu hafta için iptal ediyorum ... Ama aktif katılım gösteremediğin için senide ortaklık listesine eklemiyorum bu hafta samaracım ♥️

8 Mayıs
Sahur 1 haşlanmış yumurta 2 küp beyaz peynir1 bardak yy tarçınlı süt
İftar 2 kepçe çorba 2 kepçe taze fasulye yemeği 1 kase salata 3 hurma 1 kase cacık
Ara 1 avuç tuzsuz fıstık 1 avuç kuru dut 1 küçük kase çilek

2,5 lt su spor yok
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa @hedef54kg
Doyurucu bir menü olmuş canım ne güzel
Ortim bu menüde karbonhidrat biraz fazla olmamış mı🙄suyu da en az 2 lt yapsan bence süper olur
Evet biraz öyle oldu bugün akşam artan yemekler falanda vardı o yüzden. Bugünü spor konusunda da es geçtim midem bulanıyordu. Sabah spor yapıcam inşallah onunla dengelemeye çalışırım. Suyu da midem bulandığı için çok içemedim

😍 senin de 600 kalori olmuş kuzummm muhteşem 😘 su da çok iyi spor da var ohhh :KK71:
Dün öğle yemeği yiyemedim, ondan azıcık olmuşş. 😂

İki gündür sabahları Tibet’in 5 Kadim hareketini yapıyorum. Placebo mu emin değilim ama o kadar enerjiğim ki anltamam. 😂 Yemek de o kadar düşünmüyorum. Bu hareketler çakraları açıp insanı daha genç hissettiriyormuş. Hemen kitabını alıp okudum 3 gün önce. 2 gündür de başladım. Düzenli yapılınca insanları sağlıklı olduğu kiloya da ulaştırıyormuş. Baya faydalı, belki siz de göz atarsınız bebekler. 🥰💕

Bugün biraz sağlıksız beslendim sanırım..

Sahur
Yarımdan biraz fazla yufkadan gözleme
Su

İftar
Ezo gelin çorbası
Fırında kabak yoğurtlu
Paçanga böreği
Bir iki çatal kırmızı et
Su (içmeye devam ediyorum)

Ara
3 tane macaron
Cherry Mom Cherry Mom kollontai kollontai
Holala ortim kusuruma bakma dün misafir vardı geç saate kadar oturduk sonra bayılmışım yorgunluktan :/ menümü de şimdi yazdım geldim 🤭
Sahurda kaçmış zaten keşke akşam paçanga böreği yada arada macaron olmasaymış. Kaçamak olduğunda en azından çeşit ve miktarı az tutmakta yarar var. Sanırım dün sende yapmadın spor su ne kadar içtin KB fazla olmuş su içersen ödem yapmaz atarsın rahatça afiyet olsun 😍❤️

Dün öğle yemeği yiyemedim, ondan azıcık olmuşş. 😂

İki gündür sabahları Tibet’in 5 Kadim hareketini yapıyorum. Placebo mu emin değilim ama o kadar enerjiğim ki anltamam. 😂 Yemek de o kadar düşünmüyorum. Bu hareketler çakraları açıp insanı daha genç hissettiriyormuş. Hemen kitabını alıp okudum 3 gün önce. 2 gündür de başladım. Düzenli yapılınca insanları sağlıklı olduğu kiloya da ulaştırıyormuş. Baya faydalı, belki siz de göz atarsınız bebekler. 🥰💕
Tibet’in 5 kadim hareketiyle ilgili internetten bişeyler bulabilir miyiz önerebileceğin birşey var mı? Kitabı okumadan baksak yapabilir miyiz sence, ona göre kitaba bakayım 🔥

Back
X