- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.741

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo ortim süpersin ya kapıcaz mı bu hafta bu gidişle birinciliğiBen de yarını bekleyemeden tartıldım. 56.9’a inmişim. Cumadan bu yana -500 gitmiş, gözlerime inanamadım, özellikle dün akşamki faciadan sonra. Bayramda da aşırıya kaçmazsam, cuma 56.5 olur muyum acep...
Hahahahahaha benim farmam berbat ya. Beni de çalıştır.Kolay gelsin cnmtamam :) free yazarım kuşummm
iyiyiim cnm babamın farma kitabına çalışıyorum ben de
Al al bence de indirimdeyken canım hem denersin
muhendisim açıklamış cnmmenü spor listeleri sayfasının ilk postında numaralı sporlarımız var onları yapıyoruz pzts çrş cmts
![]()
Hahahahahaha ben de senin ilk durumundayım şu an sanırım.pacman canım ilk başlarken bende o zor videolara özendim hep, göbeğimden ayağımı zor görür halde başladım yere değemiyordum
ama yaptıkça vücut açılıyor ve alışıyor bu yaştan sonra ben yapamam demiştim vücut esnemez falan diye ama sürekli yapınca kendime şaşırdım, nasipse bu yaz akroyogaya başlamak istiyorum şimdi amuda kalkma köprü falan rahatlıkla yapabiliyorum. Yani en basitinden sen başla 2 sene sonra geldiğin yere sen bile şaşıracaksın
![]()
Oo harikasın daha ne olsun20 dk cardio yapabildim 1000 tane de zıp eklersem bugünü iyi kapatırım herhalde hiçbir şey yapmak gelmiyordu içimden![]()
matteroftime
tamamHahahahahaha benim farmam berbat ya. Beni de çalıştır.Neyse ki sınavlarını atlattım geçen sene ama yazın çalışmam lazım benim de ona.
Antep fıstıklısını önermiştin di mi canımcım? Hangisi daha güzel bir de? Top olanlar mı bar olanlar mı? Senin fikirlerin benim için önemli.
Hahahahahaha ben de senin ilk durumundayım şu an sanırım.Eskiden köprü yapabilirdim, şimdilerde asla yapamıyorum. Çok üzüldüm. İlk videolardan başlamak lazım. Amuda kalkmak çok zor ya, ama çok güzel bir duruş, hep özeniyorum. Sanırım belli aşamalar var onu yapmak için. Belki ileride yaparım.
Benim pilates matım var 10 mm ama sanırım yoga için daha farklı matlar gerekiyormuş. Senin kullandığın ya da memnun olduğun var mı acaba?
![]()
Evet canim bahsettikleri sey bu
Evet bu hareketler.
Yani şöyle ki esneklik zamanla geri geliyor önceden köprü yapabiliyorsan 10 günlük doğru bi antrenmanla tekrar yapabilirsin dediğim gibi kİlonun bi önemi yok sadece sakatlanmadan ağır ağır çalışmak gerekiyor. Kafanın üstünde amuda kalkmak için ben toplam 2 ay antrenman yaptım ama bacak açma için bi senedir çalışıyorum ve hala çok yolum var, yani hedefine göre düzenli bi çalışma yapman gerekiyor. Fittnes yaparken daha hızlı ilerlersin bir hareket üzerinde yogada aynısı daha çok zaman alıyor ama daha çok tatmin ediyorHahahahahaha benim farmam berbat ya. Beni de çalıştır.Neyse ki sınavlarını atlattım geçen sene ama yazın çalışmam lazım benim de ona.
Antep fıstıklısını önermiştin di mi canımcım? Hangisi daha güzel bir de? Top olanlar mı bar olanlar mı? Senin fikirlerin benim için önemli.
Hahahahahaha ben de senin ilk durumundayım şu an sanırım.Eskiden köprü yapabilirdim, şimdilerde asla yapamıyorum. Çok üzüldüm. İlk videolardan başlamak lazım. Amuda kalkmak çok zor ya, ama çok güzel bir duruş, hep özeniyorum. Sanırım belli aşamalar var onu yapmak için. Belki ileride yaparım.
Benim pilates matım var 10 mm ama sanırım yoga için daha farklı matlar gerekiyormuş. Senin kullandığın ya da memnun olduğun var mı acaba?
![]()
Verdiğin ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederiim.Yani şöyle ki esneklik zamanla geri geliyor önceden köprü yapabiliyorsan 10 günlük doğru bi antrenmanla tekrar yapabilirsin dediğim gibi kİlonun bi önemi yok sadece sakatlanmadan ağır ağır çalışmak gerekiyor. Kafanın üstünde amuda kalkmak için ben toplam 2 ay antrenman yaptım ama bacak açma için bi senedir çalışıyorum ve hala çok yolum var, yani hedefine göre düzenli bi çalışma yapman gerekiyor. Fittnes yaparken daha hızlı ilerlersin bir hareket üzerinde yogada aynısı daha çok zaman alıyor ama daha çok tatmin ediyorben 4.2 mm seeka organic vegan yoga matı kullanıyorum profesyonel yoga matı, ama ilk 2 sene taşın üstünde bile yaptım. 10 mm mat eğer kaydırmaz yüzeye sahipse bence gayet uygun çalışmak için ayrıca pilates çorabı da kullanabilirsin kaymamak için
![]()
Kıskanmadım ki....Kaçtık köye geldik buralarda rahat rahat bahçeye çıkalım diye hedefim her gün en az 1000 tane ip atlamak☺☺
Kıskanma kıskanma kıskan diye söylemedimmKıskanmadım ki....![]()
Çok güzel canım menün sporun da yapılmış mis gibi günü kapatmışsın9 Mayıs
Kahvaltı:
İki küçük yumurtalı kuru domatesli zeytinli omlet
yarım avakado
yarım dilim kızarmış tahıllı ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 y.k. kahvaltılık sos
2 ç.b. şekersiz çay
Ara:
1 sade türk kahvesi
2 kuru kayısı, 3-4 fındık, 2-3 ceviz
öğle: yok
Akşam:
1 buçuk kepçe sebzeli türlü
çeyrek çay bardağı kinoalı & yarım avokadolu yeşil salata (1 küçük salata tabağı)
birkaç kaşık yoğurt
Spor: 30 Minute Boosted Fitness Walk (Leslie)
Bol su - yatana kadar içmeye devam edicem
yarimuhendis
Cherry Mom
ummhnisa
Hedef60kgolmak
Şaka yapıyorum canımcım.Kıskanma kıskanma kıskan diye söylemedimmsahi sen ne zaman geleceksin buralara
izledim canım teşekkürlerEvet bu hareketler.Ama bir iki video da izleyebilirsin nefes alış verişleri öğrenmek için.
![]()
Ayyy atarım tabi kuzum atmam mıŞaka yapıyorum canımcım.Senin mutlu olup benim kıskanmam mümkün olabilir mi?
Keyfini çıkar, bana arada manzara fotoğrafı atabilirsin ama.
Valla şu pandemi bizi mahvetti. Şimdilik yolun sonu görünmüyor. Okulumun ne olacağı belli değil, yazın da gidebiliriz![]()