Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2845982 30 NİSAN – 7 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2845983

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
58​
57.5​
🏆
80.6​
80​
🏆
69.9​
69.5​
🏆
72.7​
???​
👿
57.5​
???​
👿
86.2​
85.6​
👿
70.9​
70​
🏆
57.6​
56.9​
👿
71.1​
70.5​
🏆
74.85​
???​
👿
89.7​
88.9​
🏆
58​
57​
👿
68.2​
67.5​
🏆
76.5​
73​
👿

:halay::halay::halay::halay:Şeytanlıları piste davet ediyorum :halay::halay::halay::halay:
Ama ama benim hedefim tutmuştu😂😂cuma günü 56.7 görmüştüm ben😂😂
Cuma: 67.3
Güncel: 66.6
-700 💃🏻💃🏻
İnş geçen haftaki gibi pazartesi vermiş olup cuma almam. Amin. 😂 Hedef daha da vermek!!
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Vaaayyy çok iyi sonuç canım tebrik ederim😍😍
Günaydın kızlar, ilk haftam olduğu için ödem atıyorum sanırım, -1400 deyim. :rolleyes:

Cuma: 59.0
Güncel: 57.6
-1400
Umarım cuma gününe kadar eksi miktarım azalmaz, tam tersi artar.
Eki Görüntüle 2846008

yarimuhendis yarimuhendis ortim sende durumlar nasıl
Ortim sen ne yaptın böyle yaaa muhteşem muhteşem 😍😍😘😘

Ben oruçluyum o yüzden saat 4 gibi falan tartılacağım canım🤗

Eki Görüntüle 2845982 30 NİSAN – 7 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2845983

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
58​
57.5​
🏆
80.6​
80​
🏆
69.9​
69.5​
🏆
72.7​
???​
👿
57.5​
???​
👿
86.2​
85.6​
👿
70.9​
70​
🏆
57.6​
56.9​
👿
71.1​
70.5​
🏆
74.85​
???​
👿
89.7​
88.9​
🏆
58​
57​
👿
68.2​
67.5​
🏆
76.5​
73​
👿

:halay::halay::halay::halay:Şeytanlıları piste davet ediyorum :halay::halay::halay::halay:
Eline sağlık canım ♥️

3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE3 mayıs5 mayıs8 mayıs
melita09 melita09 ---------------------
yarimuhendis yarimuhendis 55+6+71
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+21+4+6
@olvidos-------6------
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 1+4 +611
M monarosaa 2-------------
Mathildablue Mathildablue 166
ummhnisa ummhnisa 66+7-------
C Cagrihilal1 4+64+64+6
hzlsel hzlsel 2+42+42
S seyrulsefer 2-------------
pacman pacman -------44
muhursuzpusula muhursuzpusula 11-----
Samara96 Samara96 -------------------
redsonja87 redsonja87 ------------------

3 gün de spor yapan yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Deniz ve Kum Deniz ve Kum Mathildablue Mathildablue C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr :KK9::sampiyon::21:

kollontai kollontai matteroftime matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye :KK66: ❤️ hoşgeldiniz takımımıza 🤗
Teşekkür ederiz burcummm 💕
yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Deniz ve Kum Deniz ve Kum Mathildablue Mathildablue C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel gönülden tebrikler kızlar 💃💃💃💃

melita09 melita09 @olvidos S seyrulsefer M monarosaa Samara96 Samara96 redsonja87 redsonja87 kızlar katılım göstermeye çalışalım programda illaki size uygun sporlar vardır bir göz atın boş geçmeyin 🤗🤗🌷

9 Mayıs
Sahur 1 kaşarlı tost 3 kayısı 1 bardak yy tarçınlı süt
İftar
2 kepçe çorba 2 kepçe patlıcan oturtma 1 kase salata 1 kase yoğurt
Ara 1 avuç kuru dut
3 lt ye yakın su spor yok
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Canım menün baya dolu olmuş afiyet olsun suyun da harika. Bugünden itibaren ikimizde spor eklemeliyiz artık
Günaydın
Bugün çok başım ağrıyordu akşam erkenden yattım Menümü daha yeni yazdım
Geçmiş olsun canım
Cuma: 67.3
Güncel: 66.6
-700 💃🏻💃🏻
İnş geçen haftaki gibi pazartesi vermiş olup cuma almam. Amin. 😂 Hedef daha da vermek!!
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Günaydın kızlar, ilk haftam olduğu için ödem atıyorum sanırım, -1400 deyim. :rolleyes:

Cuma: 59.0
Güncel: 57.6
-1400
Umarım cuma gününe kadar eksi miktarım azalmaz, tam tersi artar.
Eki Görüntüle 2846008

yarimuhendis yarimuhendis ortim sende durumlar nasıl
Kızlar siz naptınız yaavvv bize de verilecek 3 5 bişeyler bıraksaydınız
Teşekkür ederiz kuzum ❤️
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol bekliyoruz tatlım menüleri 🖐️
Samara96 Samara96 👀 Samara diye diye dilimde tüy bitti 😶💃💃💃 🤭
Rica ederim kaptanım

Hoşgeldin canım :KK66: ben bu aralar fazla aktif olamıyorum o yüzden yeni katılanları görmedim. yada hoşgeldin dediysemde hatırlamıyorum ama olsun yine de hoşgeldin sen ve kollontai kollontai :)

kollontai kollontai canım senin bu cuma hedefin nedir ? Ben takımın hedef sonuç tablosunu tutuyorum (birde zamanında yapsam ne güzel olcak :eğlence:) Cuma günleri bildirim yaparken bir sonraki cuma için bir hedef belirlemeniz gerekiyor ve ona beni de etiketlerseniz süper olur :KK66:
Hoşbuldum, benim hedef 700 gram :KK68:
Günaydınnnn tebrik ederim şahanesinnn ödemleri atmakta birşey bu bir başlangıç harika 😍
teşekkür ederim :KK23:
Canım menün baya dolu olmuş afiyet olsun suyun da harika. Bugünden itibaren ikimizde spor eklemeliyiz artık

Geçmiş olsun canım

Kızlar siz naptınız yaavvv bize de verilecek 3 5 bişeyler bıraksaydınız

Rica ederim kaptanım
Menüleri takip ediyorum çoğunluk kuş kadar yiyip spor yapıyor. Güzel eksiler gelecek hepimizden bence :rolleyes::halay:

Nefis birşey olur biliyor musun 😍😍😍 annende bile bunu başarabildiysen kendi evinde haydi haydi 💃💃
Çok şaşırdım ama biliyormusn kaptanım, eskisi gibi yiyemiyorum midem küçüldüğü için, o yüzden almıyorum 😍 kaçamaksız günüm olmadı ama hep az yedim 😍 zorlasam da yiyemedim canım istemedi, inşaAllah hep böyle devam eder 🤲

Hoşgeldin canım :KK66: ben bu aralar fazla aktif olamıyorum o yüzden yeni katılanları görmedim. yada hoşgeldin dediysemde hatırlamıyorum ama olsun yine de hoşgeldin sen ve kollontai kollontai :)

kollontai kollontai canım senin bu cuma hedefin nedir ? Ben takımın hedef sonuç tablosunu tutuyorum (birde zamanında yapsam ne güzel olcak :eğlence:) Cuma günleri bildirim yaparken bir sonraki cuma için bir hedef belirlemeniz gerekiyor ve ona beni de etiketlerseniz süper olur :KK66:
Hoşbuldum canım tabi etiketlerim seni de💕😍 geçen cuma 56.3 idim hedefim 55 🤭
Bebişler öncelikle hepinize günaydın. ☀️ Gerekli her şeyi alıntıladım. Hepsine itinayla sınavdan sonra cevap vereceğim. 😂😂 Birazdan kilomu yazıp son tekrara gidiciğim. Dua edin güzel geçsin. 🤓🤓
Ooo tıp 🐣 sınavlarda başarılar canım ❤️

Allaah seenii yaaaa, senin yüzünden bu saatte kalkıp o hareketleri bulup yaptım meraktan :KK70: Ama son hareket yogada da var diye hatırlıyorum. Hatta denemek falan istersen Login • Instagram bu sayfaya bak her gün sabahtan akşama kadar farklı farklı dersleri var zoom üzerinden yapıyorlar ücretsiz. Bir ara giriyodum derslerine hakikaten Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak burcunun dediği gibi bakınca oo çok basit bu ne bee diyo insan ama yaparken hiç öyle değil vücudumun bilmediğim yerlerinde kasların varlığını öğrenmiştim :KK70::KK70::KK70: Bide kilo ile alakası yok hoca bile yaptırırken diyoki aynı yapamayabilirsiniz yapabildiğiniz kadarıyla devam edin zorlamayın. Yani illa ki yapılıyo ben bile yapmaya çalıştığıma göre bu kiloyla sen hayli hayli yaparsın :)))

Bu yazdığına üstte cevap verdim sırf o yüzden alıntılamıştım hahahahah

Canım bu konuda aynıyız, yine çıkıyorum yürümeye ben gerçi :KK47: ama evde spor yapamayanlardanım bende pek. Yapıyorum yine ama ittire kaktıra yani. Ve o makaronu kulağıma söyle :KK23::KK23::KK23:

Ben yeni yüksek lisansa başladım özlememek gerekiyormuş onu anladım :)))) 2 ödevim kaldı hala bitirmeye uğraşıyorum çünkü ödev süresinin yarısı hocanın verdiği ödevi anlamakla geçiyo :KK70::KK70::KK70::KK70:Anlasam yapıcam ama anlama kısmı zor. Zaten ödevler bitince finaller var :))
Yüksek bende düşündüm lisanstan sonra bi süre ama akademiye pek inancım yok sanırım kendi alanımda en azından sinemacıyım ben o yüzden uzaklaştım oralardan 😂 bi yerden sonra bana ağır gelirmiş zaten öğrencilik çok şükür keyfim yerinde böyle 😂😂😂😂

Çok şaşırdım ama biliyormusn kaptanım, eskisi gibi yiyemiyorum midem küçüldüğü için, o yüzden almıyorum 😍 kaçamaksız günüm olmadı ama hep az yedim 😍 zorlasam da yiyemedim canım istemedi, inşaAllah hep böyle devam eder 🤲
Ne güzel canım bende 3 hafta izinde annemlerde kilo almamıştım yiyeceğimi sabah öğle yiyip akşamı hafif geçiriyordum bide kalabalıkta benim aklıma yemek gelmez pek evde durmadan beynimin içinde bilet yiyeyim modundayim

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
58​
57.5​
🏆
80.6​
80​
🏆
69.9​
69.5​
🏆
72.7​
???​
👿
57.5​
???​
👿
86.2​
85.6​
👿
70.9​
70​
🏆
57.6​
56.9​
👿
71.1​
70.5​
🏆
74.85​
???​
👿
89.7​
88.9​
🏆
58​
57​
👿
68.2​
67.5​
🏆
76.5​
73​
👿

Canım benim hedefim tutmuştu 56.0 cıktım cuma günü 😊 hedefim 57 idi

Tıp okuyorum ben. 😅 4. Sınıfım şu an. Zor tabii, sınavlar da stresli oluyor baya. Ama sorumluluk olmaması güzel. 😂🤓

Bakalım yazın nasıl olacak? Ama her koşulda daha rahat olurum sanırım. 😅 Sınavdan sonra cevap vericektim alıntılara. Ama aklımın köşesinde kaldı. Odaklanamadım. Hemen cevaplayım hepsini dedim hahahaha Ben de eksideyim. :KK66:) Diğer mesajda yazıcam kilomu. 🥰♥️ Seninkini de bekliyorum. 🍀

Çok güzel bir menü bebişş. Suyun biraz az geldi gözüme sadece. 🥺 Su kilo vermeye bire bir. Biraz daha zorla kendini, yapabilirsin ♥️💕

Hahahahahaha bak ben sabah 6da kalkıp yaptım bile. İlk günden daha iyi yapıyorum. Ki daha 3. Günüm. O insta hesabına da bi göz atayım sınavdan sonra. 🙂

Ya evde spor gerçekten aşırı aşırısı sıkıcı. 😂 Kimseyi spor yapmamaya teşvik etmiyorum, aman ha! Spor çok güzeldir. Zaten insan yaptıkça yapmak istiyor. Ama başlaması ve alışkanlık kazanması sabır işi diyeyim. 🤓

Yahu önemli olan ödevin ilk paragrafını yazmak. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Ve de teslim tarihine doğru açıklanamaz bir şekilde hayal gücün gelişiyor. Bir anda hepsini yapıyorsun. Tecrübeyle sabit. 😂

Ahh canımcım senin de Allah yardımcın olsunn. Ama hepsini başarıyla atlatacağına eminim! ♥️ Sana güveniyorum. 🍀

Hahahahaha yap yap. Yaptıkça insan zevk de alıyor. 🤓

Çok geçmiş olsunn. 🥺 Umarım şimdi daha iyisindir. 💕
Evet yaa hakikaten öyle ilk cümle yazıldı mı devamı geliyo ama problem olan o ilk cümle :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ama ama benim hedefim tutmuştu😂😂cuma günü 56.7 görmüştüm ben😂😂

Vaaayyy çok iyi sonuç canım tebrik ederim😍😍

Ortim sen ne yaptın böyle yaaa muhteşem muhteşem 😍😍😘😘

Ben oruçluyum o yüzden saat 4 gibi falan tartılacağım canım🤗
Ayy kuzum kusura bakma, uyku sersemliğimin azizliğine uğramışsın :olamaz::KK48::KK48:

Back
X