• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta kilo verebilen her şeyi başarır. Süpersin, tebrik ederim. Aynı kiloya gelmişiz seninle, ki ben bu hafta hiç kilo veremedim. Motivasyonunu kaybetme sakın 👏

Aaaa mızıkçı. Haftaiçi kesin kilo aldım kesin kilo aldım diye diye kandırdın bizi, neyse yalnız değilim en azından diye kandırıyordum kendimi😜Ben şimdi gidem de başımı nerelere vuram.. Tebrikler exorticanım💕

Sen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlım 🌸

Azdan az çoktan çok gider seyrülcüm diyerek tebrik ediyorum seni. 50 kilolarda bu performans gayet iyi🧡

Yerim yerim kilo almam diyenlere napıyorduk buralarda kızlar, söyleyin de aşırıya kaçmayayım:sinirli: Mathildacım tebrik ederim🧡🧡🧡 -800 gram için hangi tatlılardan, karbonhidratlardan fedakarlık ederdim ben kimbilir.
Çok teşekkür ederim 😍 Eveet aynı kilodayız inşallah daha da kilo veririz beraber 🤩
Geçen hafta: 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark: 0.7
Yüzde: %0,879
Haftaya hedef: 78

Cherry Mom Cherry Mom @olvidos

Eki Görüntüle 2849016
Çok güzel tebrik ederim 😍
Tebrikler canım ❤️

Ortim sen her halinle eksisin tartı yönünü şaşırmıştır üzülme 💕🐣🌻

🌻maşallah canım

Tebrikler ❤️

Yine eksidesin sıkma canını bi günlük kaçamakla hiçbişi olmaz 😍

Kocaman bi nazar değmesin ❤️

Tebrikler ❤️

Tebrikler❤️

Düşük kiloda bu kayıplar süper valla ❤️

Tebrikler ❤️

Tebrikler ❤️

Tebrikler ❤️
Teşekkür ederim canım💕
Geçen Hafta: 88.6
Bu Hafta: 87,4
Fark:1,2
Yüzde:1,354
Hedef:86,9
Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue muhursuzpusula muhursuzpusula
Ooo harika eksi tebrikler🤩
Geçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1

Cherry Mom Cherry Mom
redsonja87 redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim 🌻😍 geç uyandım da azıcık 🤭
Bu kilo için harika eksi tebrik ederim🤩
Önümüzdeki cuma
matteroftime matteroftime ve redsonja87 redsonja87 listeye gireceksiniz inşallah kızlar ona göre sağlam gelin :KK49::rapci:

Ve kollontai kollontai isterse tabi ♥️

Ve @Kendinin en iyi hali ol azıcık ufacık fazlacıkları gönderirse listede olacak 🤩🤩
Kaptanım tabii ki bomba gibi geliyoruz 🤩 Bayram cozutması hakkımı bugün kullandım ama söz başka kaçamak yok. Her gün de spor yapacağım var gücümle 💕😍

Kocaman bi nazar değmesin ❤️
Canım benden de sana nazar boncuğu :rolleyes: :nazar:

Geçen Hafta: 88.6
Bu Hafta: 87,4
Fark:1,2
Yüzde:1,354
Hedef:86,9
Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue muhursuzpusula muhursuzpusula
oyyy muhteşemm :rolleyes:

Muhteşemsin canım 🤩🤩🤩
sağol cnm 😍

Tmm kuzummm o halde mezuniyetin hayırlı olsunnnnnnnn :rolleyes: :KK71: :KK71: :KK71:
Ayyyy inanamıyoruuuum :KK71::KK71::KK71:

Vuhuuuuuu tabi gelirim gelmem miiiii ama önce bi kilolarımı vereyim de😂😂

Veeeeee hayırlı olsun mezuniyetinn😍😍💃💃
sürdürülebilir bi diyet listesi olacak kuzum 😂 listeye girmeden denemek istersen beklerim anlatırım ;) ya da 1 aydır yaprığımı da anlatırım :rolleyes:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kuzm tebrik ederim mezuniyetini😍😍 çok güzel verdin MaşaAllah
çok sağol canımm :KK74::KK200: darısı kilolar sizlere inşallah :KK68:

Selam kızlar:KK36: bayramınız mübarek olsun nasılsınız:KK36:
senin de mübarek olsun balım :KK68:iyiyiiz mezun oluyorum bugün :KK39:sen nasılsın inş

Tesekkur ederim kaptanım hayirli bayramlar ❤❤
hayırlı bayramlaar :KK3:

Bu hafta ayarlarım canım haftaya kalmaz😍😘
yaa ne kadar şanslılar böyle tatlış bir orti moderatörü buldukları için :rolleyes:

Canım benden de sana nazar boncuğu :rolleyes: :nazar:

oyyy muhteşemm :rolleyes:

sağol cnm 😍

Ayyyy inanamıyoruuuum :KK71::KK71::KK71:

sürdürülebilir bi diyet listesi olacak kuzum 😂 listeye girmeden denemek istersen beklerim anlatırım :KK66: ya da 1 aydır yaprığımı da anlatırım :rolleyes:

çok sağol canımm :KK74::KK200: darısı kilolar sizlere inşallah :KK68:

senin de mübarek olsun balım :KK68:iyiyiiz mezun oluyorum bugün :KK39:sen nasılsın inş

hayırlı bayramlaar :KK3:

yaa ne kadar şanslılar böyle tatlış bir orti moderatörü buldukları için :rolleyes:
Tamam canım kesin uğrarım sayfana zaten😍😍

Dimi dimi mütüşmelim🤣🤣🤣🤣

Tamam canım kesin uğrarım sayfana zaten😍😍

Dimi dimi mütüşmelim🤣🤣🤣🤣
evetttt :rolleyes:
bu cnm

Selamlar tekrardan 🙃
Geçen hafta kilo;57.4
Bu hafta kilo; 57.4
Önümüzdeki hafta hedef 56.4

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Hiiiiç merak etme kaptancım, beni biliyorsun zaten. Bu hafta ramazandan sonra iki gün nefsimi doyurdum yeter. Allahtan bir mani olmazsa bu hafta programım belli. Detoksa da başlayacağım, o iş bende 🥳

Eklentiler

• 5C476FFA-432C-492F-9B4B-35A046A0E7D2.webp
    5C476FFA-432C-492F-9B4B-35A046A0E7D2.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 44
Selamlar tekrardan 🙃
Geçen hafta kilo;57.4
Bu hafta kilo; 57.4
Önümüzdeki hafta hedef 56.4

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Hiiiiç merak etme kaptancım, beni biliyorsun zaten. Bu hafta ramazandan sonra iki gün nefsimi doyurdum yeter. Allahtan bir mani olmazsa bu hafta programım belli. Detoksa da başlayacağım, o iş bende 🥳
canım muhursuzpusulayı etiketliyorsun hedef kiloda 😘 beni de pzts çrşm cmts canım
muhursuzpusula muhursuzpusula kuzum izne ayrılıyor muydun?

Tebrikler kuzucuğum haftaya çok daha güzel vereceksin spor yap emi😍😍

Muhteşem canım kilon az olmasına rağmen çok iyi gitmiş😍

Tebrik ederim canım😍

Muhteşemsin canım 🤩🤩🤩

Tebrikler canım bayram haftasında kilo vermek kolay iş değil inşallah bu haftadan sonra güzelce vereceksin Ramazan’ı bitirdik gitsin kilolar😍😍

Olur tabi canım evine gel toparlarsın anneciğinin yemeklerini gidene kadar gönül rahatlığıyla ye bu kiloların çoğu ödem zaten 😘

Tebrikler canım çok iyi bir oran😍

Tebrikler canım 😍bazen duraklamalar olabiliyor çok doğal yine de yarım kiloyu hiç azımsama kilon çok değil sonuçta🥰🥰

Haftaya toparlarsın canım bayram haftasıydı sonuçta gayet normal🥰

Tebrikler canım😍 sana yaklaşıyorum yavaş yavaş ama sen de kaçıyorsun benden 🤣
Evet canım artık şu 7lwrden hızlıca kurtulma zamanı geldi
Seni de tebrik ederim harika ilerliyorsun
+100 ne ki kuzuuum 😘 Ramazan'da zordu gerçekten ben de mezun olayım diye hırslandım ama zordu gerçekten :KK53:

oyyy al benden bir tane dahaaaa :rolleyes::KK76::KK9:

bak umutlu değildin çok amaaa tebriklerr :rolleyes:kaç kg oldu gruba geldiğinden beri cnm ❤️
bu arada soğuk baklavayı yedim hafif tramisuyu andırıyor cnm ama çok sevmedim hamur çok yumuşamıştı biraz çıtır seviyorum baklavayı 😘 sütlü nuriye daha güzel 😆

canııım tebrikss :KK74:merak edince dönünce akacak o kilolar :21:

evet tartılar yalan söylemez :KK20:
muhursuzpusula muhursuzpusula da izliyor ağır yaşamları 🤣

vayyy ilk ve son kez eksiksiz menü bildirimim :KK70:
eline sağlık kuzum 😘

Oyy ne tür bir restoran olcak canımmm :rolleyes:hakettin şimdiden valla :KK66:

ineceksiiin moral bozmak yokk :21:
Mezuniyetin hayırlı olsun canım arada uğra yine
canım toparlarsıın :KK76:
İnşallah toparlyacağım canım
Selam kızlar:KK36: bayramınız mübarek olsun nasılsınız:KK36:
Selam canım sana da iyi bayramlarbiz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın

Evet canım artık şu 7lwrden hızlıca kurtulma zamanı geldi
Seni de tebrik ederim harika ilerliyorsun

Mezuniyetin hayırlı olsun canım arada uğra yine

İnşallah toparlyacağım canım

Selam canım sana da iyi bayramlarbiz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın
çok sağol canım :KK68: aynen buralarda olucam ;)

Canlar me'zun oluyorum ama 2 hafta daha tablo sporu günleri burdayıım sonra da arada uğrarım six pack imi oluşturup atmadan me'zun olmuş saymıyorum kendimi :rapci: :KK70: :KK70: :KK70:

Şimdi 1 Haziran'a kadar kendimi bayram tatiline alıcam :KK72::dondurma::kahve::hamarat::rolleyes:
Mezuniyetin hayırlı olsun 🤩💕

Eline sağlık canım ♥️

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak zirvede bıraktın ❤️ pacman pacman kuzumda çok Güzel bir yüzde yaptı harikasınız 🌺🌺🌺

Back
X