• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağolasın canım 😍😍 en sevmediğim yarışmacı gidip hiç selam vermeyip kilo alıp dönen :KK70:

Ben olabilir miyim kaptanım ve @olvidos

Hoş buldummmm canımmm bi havai fişek patlatalım bi sansebastiancheesecake keselim mi şerefine :rolleyes:

İnşallah canım yaa sağolasın :KK36:
valla keselim aşkommm bu hafta içi planlarımda varrr :rolleyes: hata bütün alıp kaşıkla dalasım var :D

Vlla baktım 10.takımda emziren bi üye canım yoksa seni geçemezdi 🤩🤩🤩
ben de süt annelik mi yapsaydım hahaha :D :D

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(14 Mayıs-21 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
M monarosaa selam yeni ortim :KK68:bu hafta inşallah çok güzel eksiler gelir. Ben bugün cozuttum ama hiç başka kaçamak yapmayacağım bu hafta :rolleyes:

Eline sağlık canım ♥️

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak zirvede bıraktın ❤️ pacman pacman kuzumda çok Güzel bir yüzde yaptı harikasınız 🌺🌺🌺
Teşekkürler kaptancııım. Benim için kendimi tutmak adına zorlu bi haftaydı yalan yok. :D Ama sonucu için çok mutluyuum. ;)
en iyi ortimm pacman pacman cim hoşçakal kuzum :KK60: yine buralarda olcam merak etme :KK66:

pacman pacman davşanım ummhnisa ummhnisa ile de çok güzel bir hafta geçirirsin inşallah gelsin eksiler yansın yağlar :KK68:
Ahh canım kuşum... Seni çok özleyeceğim. :( Tam anlamıyla gitmeyeceğini biliyorum ama yine de insan üzülüyor. :D Evet yeni ortim de pek tatlışş. :KK76:

kollontai kollontai Tatlım 🤗 Kendi sıkıntılarının arasında her gün yorum yaptın menülerime. Desteğin için çok teşekkür ederim. Bu arada umarım problem çözülmüştür. Üzgün iken iştah da gidiyor demiştin ancak kilo alınır verilir hiç önemli değil yeter ki senin huzurun, keyfin yerinde olsun💕💕💕

melita09 melita09 Melitacım Selam. Daha önce tanışmamıştık. Bu hafta orti olmuşuz. Pazartesi günü itibariyle bir detoks programına dahil oldum. Sporla birlikte desteklemeyi düşünüyorum bu hafta. Senin için de bu hafta pek beklediğin gibi geçmemiş anladığım kadarıyla. Cuma tartıda şaşırtalım ekibi ne dersin? Cuma günü dönüşümüz muhteşem olsun mu 🧡

Mathildablue Mathildablue elveda ortim😅 çok güzel bir haftaydı canım verdik kilolarımızı hedeflerimizi de tutturduk🤩🤩 yeni haftada yeni ortilerimizle bol bol kilo vermeye devam:KK60:
Ben de teşekkür ederim güzel ortaklığın icin 😊 iyi geldik birbirimize güzel eksiler gördük 😍 kollontai kollontai selam yeni ortim güzel bir hafta olsun🥰 bol motivasyon bol eksili

Back
X