• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

😓.benim ki çok nazlı kaptanım hep arada bir söylerim tam regl zamanım hele hiç tahammül edemiyorum küsüştük herkes kendini çalışma odasına kapattı 😂
Benimkide başak ama nazlı değil çok sert birisi gölgesi dahi ağır gören çekinir duruşundan, bende dahil, bende çok şen şakrak geveze biriyimdir,

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canımm mezuniyetin hayırlı olsuunn, darısı başımaa :KK74:
İnşallah kuşum birkaç kilon kaldı valla sık dişini :rolleyes: :KK19:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve S seyrulsefer tebrik ederim kızlar dereceler için🤩🤩
Sağol cnmmm 😍😍😍

pacman pacman bende öyle yapmaya karar verdim canım 😍🥰 teşekkür ederim ❤️ pazartesi sabahına randevu aldım umarım gerçekten bir eksiklik vardır ve ilaçla düzelir 😓
Ayy canım inan ki evlilik çok tuhaf bir şey çogu zaman çok öfkeli olsan da seviyorsan affediyorsun. Küstüm ona diye bana çay getirmiş 😂 aslında çok basit bir insanım ben ❤️
Aynen cnm pacman pacman davşanımın dediği gibi kanda eksiklik olabilir hem o yapıyor olabilir direkt olarak hem de ruhsal olarak sıkıntı hissettirip stresten dökülüyo olabilir vitaminler de önemli ruh halimizde 😘
muhursuzpusula muhursuzpusula kuşumun dediği karışımı da yaptır bence lokal destek olur cnm özelden sor 😘😘😘 geçmiş olsun aşkm
😓.benim ki çok nazlı kaptanım hep arada bir söylerim tam regl zamanım hele hiç tahammül edemiyorum küsüştük herkes kendini çalışma odasına kapattı 😂
Yaa kıyamam üzmek de istemiyor seni bişey diyip 💗💗💗

Tebrik ederim kızlar bu hafta 2. Olmuşuz
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S seyrulsefer sizleri ayrıca tebrik ederim bu hafta süperdiniz
Çok sağol cnmm 😘😘😘

77 ile başladım canım gruba ve iyiki gelmişim gerçekten esas bundan sonra başlıyor düzenli, disiplinli olmak ve bugün kuzenler gördü beni şok oldu çok belli olmuş dediler nasıl zayıfladın diye soru yağmuruna tuttular, tatlıyı da yapmak yerine ozaman az tadına bakacak kadar alır yerim başka zaman evde yapacaktım yoksa ben güllaç hiç sevmiyorum ona benzetende var
Oyyy 10 kilo ne zaman oldu yaa maşallah sana kuzum :21: aynen cnm denemelik al önce 😘 biz de 4 dilim almıştık 1 yiyebildim beğensem biterdi de 😂😂😂

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tebrik ederim mezuniyetini canim. Azmin başarıyı getirdi bu azimle koruyacagina da eminim. Darisi basimiza 🌷🌷
Çok sağol şekerim 😍😍😍 amin amin çok güzel bir duygu :KK74:

Canım seni tebrik ediyorum ve ben yine duygusal moddayım şuan kilo verdiğin için seviniyorum gittiğin için üzülüyorum ama sen kendi günlüğünü kursanda buraya sohbet etmeye gel, canım
Hem de ben davet ettiğim için duygulandın belki 😘😘😘 sağol cnm bnm tabi tabi 2 hafta daha spor listesi tutcam zaten sonra da kilomu bildirmeye sohbete gelirim 😘😘😘

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun🌷darısı başıma😘
İnşallah cnm 😍 sağol 😘😘😘

Bende üzüldüm ne yalan söyliyeyim
Üzülmee buralarda olcammm :KK19::KK74::KK73:

İnşallah canım, bu, hafta daha aktif olacağım sporda geçen hafta çok güzel yapmıştım spor sen spor yapıyormusun hiç
Ben çok yapamıyorum canım bir de kilom çok olduğu için zorlanıyorum🙈 ama genelde haftanın 6 günü 3 mil Leslie yapıp haftanın üç günü de bölgesel ekliyorum eğer kapanma biterse inşallah 3-4 gün en azından 10bin adım eklerim yavaş yavaş arttırıyorum sporu yolum uzun çünkü kendimi çok sıkmayım diyorum🥰

images (2).webp

14 mayıs
Sabah : yarım haşlanmıl yumurta,2 zeytin
Ara : muz 6 badem
Akşam : 1 tabak et sote,2 dilim ekmek
Ara : dayanamadım 2 küçük lokum yedim😏
Su : 2 5lt
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol

14 mayıs
Kahvaltı
2dlm tb ekmek
Yumurtasız menemen
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp peynir

Öğleden sonra
2tane avuç içi kadar poğaça
1 tane maraş çörwği

Sonrasında Bi Sade kahve

Su:1.5 lt
Spor yok
Cherry Mom Cherry Mom pacman pacman

14 mayıs :cry:

Bugün birkaç arkadaş piknik yaptık (yasak olmayan bir alanda, korona riski de yoktu). Gün menüsü ikramları vardı, ben de bir tabak yedim malesef :KK53: Bir daha olmayacak söz.

Bir tatlı tabağı gün menüsü, her şeyden biraz biraz yedim abartmadan (rulo pasta, poğaça, börek, patates salatası, kısır)

Başka da bir şey yemedim gün boyu vicdan azabından, şu an karnım aç hatta :rolleyes:

Bol su
Spor: Leslie 3 mil

Cherry Mom Cherry Mom M monarosaa ummhnisa ummhnisa

Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Yumurta
Zeytin
2 yemek kaşığı lor peyniri

Ara
2 tane şekarpare

Öğlen yok

2 tane şeker

Akşam
Biraz fazlaca yedim burda tavuk mangalıydı
Ve yine 2 tane tatlı vardı

Neyse yarından itibaren eski düzenime sporlu günlere dönüyorum bugün ailemle birlikte mangal yaptık dikkat etmedim bende
ummhnisa ummhnisa

Sabah
1 bardak ıhlamur çayı
1 dilim peynirli börek
Öğle
1 dilim revani
Akşam
2 avuç kavrulmuş fındık 1 kase cacık
2 lt su Spor yok
Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1 ummhnisa ummhnisa

Kahvaltı
3 zeytin, avuç içi kadar tereyağlı 1 tk ballı pide, 1kk tulum, az dereotu, 1 çay bardağı kayısı suyu,
Öğle
1 dilim baklava 1top dondurma, 1 servis kaşığı keşkek
1 fincan karışık bitki çayı, 1 soda
2 litre su
3 mil leslie 45dk, zumba 15 dk
Cherry Mom Cherry Mom , ummhnisa ummhnisa , matteroftime matteroftime
Kızlar biizim için bayram bitti uyandırayımmm :confused: bugün tatlılar matlılar hamurlar olmasın menülerde artık toparlanma vakti 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️✌️✌️

Günaydın kızlar :KK36:
Cherry Mom Cherry Mom 74 geldim ben sabah :olamaz: ortiliğe katılmasam cumaya kadar tartılmayacaktım ama katılınca mecburen tartıldım :olamaz: ortim de yok nerde benim ortim @olvidos gelsene hadi tanışalım artık 🤗
2 küsür kilo Ya birşey olmaz 🤩 daha kötü bekledim 💃
@olvidos görmedi sanırım menü yazıp çıkmış 🤣

Ben de sabah 57.0 çıktım. 400 gram gitmiş bile. Bu şekilde devam edersem Cuma günü şampiyonluk gelir mi acaba eski günlerdeki gibi :KK68: diye diye motive ediyorum kendimi. Umut fakirin ekmeği sonuçta. Dereceye de tav olurum aslında😬 Bu haftanın birincisinin yüzdesi kaçtı kaptanım? Cherry Mom Cherry Mom

Detoks programına da yazıldım. Pztesi eve/ofise teslimat olacak 5 gün boyunca. 2-4 kilo arası verirsiniz şayet menüye uyarsanız dediler. Diyetisyenle de irtibat içerisinde olacağız. Menü içeriğini de detaylıca paylaşırım kızlar, fikir olması adına.

Herkese günaydın🌸🌸🌸🌸

Kızlar biizim için bayram bitti uyandırayımmm :confused: bugün tatlılar matlılar hamurlar olmasın menülerde artık toparlanma vakti 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️✌️✌️
Yok kaptanım midemle cebelleştim gece boyunca zaten bugün detoksa başlıyorum ve leslieyle ip atlamayı da ekliyorum bitti bu kadar💃💃

Ben de sabah 57.0 çıktım. 400 gram gitmiş bile. Bu şekilde devam edersem Cuma günü şampiyonluk gelir mi acaba eski günlerdeki gibi :KK68: diye diye motive ediyorum kendimi. Umut fakirin ekmeği sonuçta. Dereceye de tav olurum aslında😬 Bu haftanın birincisinin yüzdesi kaçtı kaptanım? Cherry Mom Cherry Mom

Detoks programına da yazıldım. Pztesi eve/ofise teslimat olacak 5 gün boyunca. 2-4 kilo arası verirsiniz şayet menüye uyarsanız dediler. Diyetisyenle de irtibat içerisinde olacağız. Menü içeriğini de detaylıca paylaşırım kızlar, fikir olması adına.

Herkese günaydın🌸🌸🌸🌸
Bak sen eksiye geçtin bile ben allah bilir kaç artılardayım😂😂

Paylaşırsan çok seviniriz canım ben bi de detoks hastası bir insan olduğum için detoks diyince mest oluyorum😂😂

Back
X