Günaydın 5. takımın azimli hanımları

Sabah aç karnına tartıldım. 2 günde 600 gram gitmiş benden. Çok şükür tartıda eksi gördüm. Bizim baskülün boş yere günahını almışız biz
Cherry Mom
Bu arada bugün itibariyle diyetisyen kontrolünde 5 günlük detoks programına başladım. Sabah getirmişler bugünkü menüyü. Menüyü yazıyorum detoks yapmak isteyenlere fikir olması açısından. Kahvaltıda biraz salatalık ve 3 tane çeri domates vardı. Kepek ekmeğinin üzerine yağsız beyaz peynir sürmüşler, üzerine de kekik ve pul biber serpiştirilmişti. Yanında da yeşil çay. Öğlen için avuç içi kadar tavuk ve yoğurtlu semiz otu salatası var. Akşamda da domates çorbası ve kepekli çeyrek lavaşa sarılmış içinde sebzeler olan bir öğün var. İçini akşam kontrol eder yazarım başka şeylerde vardı. Tabii ben akşam yemeği yemediğim için akşam öğününü duruma göre geçiştirebilirim. Ara öğünlerde de yeşil elma, 2 tane kuru kayısı ve ada çayı var. Bugünkü menü en ağır menüymüş, git gide içerik sayısı ve kalori sayısı düşürülecekmiş

son günlerde de tamamen sıvı detoksu yapacağız sanırım. Bakalım Cuma tartıda kaç kilo vereceğim, ayy heyecan yaptım..
Tatlım keyifsiz olduğunu biliyorum ancak dün sana menümü haber edeceğim diye söz verdiğim için etiketliyorum seni.
yarimuhendis
bugünlük menü bundan ibaret.
Kızlar siz ne durumdasınız? Eksiler gelsin de motive olalım hadi