• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2852185 14-21 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2852186

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
78.9​
78​
68.7​
68.4​
72.6​
71.6​
55.2​
55​
85.5​
85​
69.4​
68.8​
56.3​
56​
70.4​
70​
74.15​
73​
87.4​
86.9​
55.9​
55.6​
66.3​
65.8​
57.5​
56.4​
55.3​
53.9​
57.5​
56.9​

Arkadaşlar cuma kiloları ve hedefleri yazdım, eğer bir hata vs varsa lütfen söyleyin düzelteyim :KK66: Eksik kimsede yoktur inşallah toplam 15 kişiyiz :KK66:
💕💕💕
Teşekkür ederiz canım

İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun 😔
Yarın için bol şans canım zor bir dönem inşallah hakkında hayırlısı olsun 😘
Selam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallah 🤗

Maalesef bizim evde de durumlar pek iyi değil 2 gündür burcu ile konuşuyoruz sağolsun aydınlattı beni eşimde bir takım sağlık sorunları oldu bugün kahvaltıda birden bayılınca sorun sıkıntı katmerlendi bendeki girdim çıktım ama buraya yazacak modu bile bulamadım 😭 yarın tekrar hastaneye gideceğiz dualarınızda bize de yer ayırın inşallah ♥️
Çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bir şey değildir bir an önce toparlarsınız😔
Şok yaşamasaydık ucundan bi baksan 🙊🙈
Evde değilim kaptanım yarın geçeceğim ama yemek yemiş olacağım için mecbur cuma ne çıkarsa bahtıma🤣🤣

Maalesef bizim evde de durumlar pek iyi değil 2 gündür burcu ile konuşuyoruz sağolsun aydınlattı beni eşimde bir takım sağlık sorunları oldu bugün kahvaltıda birden bayılınca sorun sıkıntı katmerlendi bendeki girdim çıktım ama buraya yazacak modu bile bulamadım 😭 yarın tekrar hastaneye gideceğiz dualarınızda bize de yer ayırın inşallah ♥️
Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah ciddi bir durum yoktur :( bu aralar nedir böyle ya off :(
Canım senin problemin devam ediyor mu hâlâ 👀 tmm öyle yapalım bu kafayla olur ya unutusam cuma günü hatırlat olur mu tatlım 😘

Evet kaptanım maalesef tamamen geçmedi henüz :( tamam hatırlatırım tekrardan ;)

Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah ciddi bir durum yoktur :KK43: bu aralar nedir böyle ya off :KK43:

Evet kaptanım maalesef tamamen geçmedi henüz :KK43: tamam hatırlatırım tekrardan :KK66:
Sağol canım inşallah yoktur çok korktum bayılınca :( masada gitti birden ambulansı arıyordum ki ayıldı Allah'tan oğlum görmedi o halimizi 😔

Hilal :sinirli: hiç yakışmıyor böyle yıkık dökük haller. Son saate kadar motivasyonu bozmak yok biliyoruz ki bu kilo günden güne +1 olabildiği gibi -1 de olabiliyor o yüzden hiç bişey bitmedi.
Biz elimizdn geleni yapalım da giden bu hafta gitmezse üstü öbür haftaya -500 Ken -900 gider ama mutlaka gider olsa olsa biraz zamanlamayı şaşarız hiç sıkıntı etme lütfen listeye girdiğinden beri çok güzel eksiler geldi senden diyette böyle şeylerin olması olağan kendimize eziyet etmek yok ❤️
Son dakikaya karar devam pes etmek yok. Eksiye gecemrmek neyse de artiya cikip ondan kurtulmaya calismak cok sinir bozucu ama yapacak bisey yok tam gaz devam surec biraz uzayacak o kadar 😍😍😎

Sağ ol canım günün anlamına uygun olsun dedim😍 bugünleri evde geçirmek çok kötü en azından okulda öğrencilerimizle törenler hazırlar kutlardık çocuklara da Atatürk sevgisini böylelikle daha güzel kazandırıyoruz çalıştığım bölge de ne yazıktır çocuklar hep aslı astarı olmayan saçma sapan düşüncelerle doldurulmuş oluyorlar biz de elimizden geldiğince gerçeği onlara kazandırmaya çalışıyoruz birkaç öğrenciye bile dokunmak iyiki bu mesleği seçmişim dedirtiyor insana😍😍
Öğretmenleri çok seviyorum ve kıymetlerini bu pandemide çok iyi anladım bilgisayar başında bazen bende dinledim dersleri okadar güzel anlatıyorlar ki dersleri tek tek herkezi derse kaldırıyorlar çok ilgilendiler hatta doğuya o öğretmenlerden kopacağımız içinde istemiyorum

İyi akşamlar canım
Hayırlısıyla olsun inşallah 💕 çok haklısın zor süreçler bunlar alanında uzman kişilerin evde olması bunaltıcı inşallah gönlüne göre olur herşey 😘 dua edeceğim

Yarın için bol şans canım zor bir dönem inşallah hakkında hayırlısı olsun 😘

Çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bir şey değildir bir an önce toparlarsınız😔

Evde değilim kaptanım yarın geçeceğim ama yemek yemiş olacağım için mecbur cuma ne çıkarsa bahtıma🤣🤣
Eksik olmayın teşekkür ederim🥰

Sağol şükür iyiyim şimdi eşyalarını topluyor felan girmesini bekliyorum, ayne maydonoz aldım bi detoks şart
Bundan sonra güzellikler sizinle olsun belki daha hayırlı iyi biri çıkacaktır karşınıza

Ya ben hep yapılması gerekmeyen günlerde spor ekliyorum. Vallahi suçum yok başka. :D

Teşekkür ederim karabiberciim. Seni çok seviyorum. :KK60:
Bu arada bende hep alakasız günlerde yapmışım geçen hafta kaç spor yaptım ama hepsi yanlış günlerdeymiş haftaya yine başlayacağım

Kaptanım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur

Bayramda biraz menüler fazla kaçınca canım hemen geri geldi kilolar
Dikkat etmeyince maalesef pat diye geliyo ya 😞 oruçken bi şekilde dengeledim bende ama oruç bitince gerçekle yüzleştm resmen 🥺

İnşallah canım bakalım yarın gideceğiz detaylı kontrole
Son dakikaya karar devam pes etmek yok. Eksiye gecemrmek neyse de artiya cikip ondan kurtulmaya calismak cok sinir bozucu ama yapacak bisey yok tam gaz devam surec biraz uzayacak o kadar 😍😍😎
Olsun bayram sonrası yaşanan bir durum en az hasarla kurtarmak için elimizden geleni yapacağız kuzum
Elhamdülillah kaptanım yazdığım günün akşamına geçti 2 gün sürdü
Sevindim canım yavrucak sıkıntı çekmesin çok 😘
Kaptanım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur
İnşallah canım 💕

Sabahları kuru kayısı da yiyebilirsin canım ben de işe yaradı geçen hafta
Yemeye başladım kuru kaysı hatta zeytinyağı da içiyorum 1 çay, kaşığı
Kuru kayısıyı ılık suda bekletip, sonra yumuşayan kayısıları yersen üzerine bir de beklettiğin o suyu da içersen KESİN ÇÖZÜM😹
Test edildi onaylandı🥲 Sabah aç karnına yapılmalı ancak bu işlem.Yatmadan yaparsan gece bağırsaklarının hareket sesi uyutmayabilir🙊
Onuda deneyeyim canım
Ya benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişler😢ben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyor😔kendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum😔😔
Çok geçmiş olsun

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, beyaz peynir, yarım avuç kuruyemiş

Ara
3 erik, nesfit tam tahıllı bar, ödem suyu( yeşil çay, ananas, zencefil, tarçın)

Akşam
Köri soslu tavuk(200 gr), 2 yk makarna, domates, 2 yk yoğurt

3 LT su, 5bin adım

Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Afiyet olsun canım, bu, hangi günün menüsü bilmiyorum ama alıntılarda kalkış
İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun 😔
İnşallah güzel geçer

Back
X