• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben bu iki haftayı anlamadım gitti ....2 hafta önce cumartesi günkü kilomu bulamıyorum. Cherry Mom Cherry Mom kaptanım kızacak ama detokslara başlıyacam artık. gitmiyo normal şekilde....birde ben de ip atlamak istiyorum gel beraber atlayalım. bir hedef belirleyelim
Ben de katılırım size vallahi ip atlamak favori sporumdur😉

Canım ödem atmak için bir şeyler içiyor musun hiç
Canım reglime 4 5 günüm kaldı bu hafta 2 gün dukan birası içtim 1 seferde yeşil çay valla anlayamıyorum azda olsa sporda yapıyorum. Misafirim varken bile yürüyüş yaptık 10bin adımlık dedim akmasada damlar am olmadı malesef

Telefondan yazmak zor oldu telefondan fotoyu attım pcden düzeltiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Geçen hafta: 78.9
Bu hafta: 78.5
Fark: 0,4 gr
Yüzde: %0,506

Ben izne ayrılmak istiyorum :( Cherry Mom Cherry Mom

DD88DFE1-9BEF-41CC-A533-130186BAE4EA.jpeg

Geçen hafta:70.4
Bu hafta:70.7
Fark:+300
Haftaya şu 7lerden kurtulayım artık nasıl olacaksa bir ileri iki geri gidiyorum malesef
Cherry Mom Cherry Mom pacman pacman
Ay canımcım ben de çok artı geldim diyince ben de 1-2 kilo sandımm. Valla buna bile sevindim. 😂😂 Haftaya düzelteceğine eminim. 💕
Geçtin sınavııı :21: istediğin gün spora devam edebilirsin kuşum :KK70: :KK70: :KK70:
Hahahaha tişikkir ederiim. 🌸♥️ Ben de çok mutlu oldum. İnşallah hep böyle devam ederim. 🤓💕 İdolüm sensin. 😂😂

Aldım bile tatlım decathlondan, bu hafta deneyip tecrübe edeceğim bakalım 🙃 sen ne durumdasın? Bir nebzede olsa gerginliğin stresin azalmıştır umarım erkek arkadaşın evden gittiği için.
Yani alışkanlık olmuş üzgünüm o yüzden biraz, ama hızla toparlamaya çalışacağım! Aşk acılarıyla ömür geçmiyor yoksa :/ bu hafta bi detoks falan hepimizin toparlanması lazım aslinda takımca nazar değdi valla 🤭

Ortakları ben belirliyorum ya canısıııı😂ikimiz de takımda aktifiz bence bi sorun olmaz kaptanım da sorun etmez😍😍😘

Hadi ya tüh neyse artık yapacak bir şey yok maalesef😑😑

Yok yok o demedi o bana hiç kilo aldığımı söylemez zayıflayıp ne yapacaksın diyor başın göğe mi erecek😂😂zayıflasam da zayıflamışsın demez😂😂
Ay ne güzel kuzen 😍

Kıskandımm bana hiç heyecan dolu gif yollamamıştın orti olunca

Ay canımcım ben de çok artı geldim diyince ben de 1-2 kilo sandımm. Valla buna bile sevindim. 😂😂 Haftaya düzelteceğine eminim. 💕

Hahahaha tişikkir ederiim. 🌸♥️ Ben de çok mutlu oldum. İnşallah hep böyle devam ederim. 🤓💕 İdolüm sensin. 😂😂
İdolün 😎 eheheh

En tatlı kilo alma şekli yaaa :KK200:
Haha 😂

Ya resim çektim. Buraya attıktan sonra tekrar bikaçkez çıktım. Tartı biraz değişti.. Sonra yerinden oynattım değişti. Hepten

Back
X