• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(21 Mayıs-28 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

melita09 melita09 :KK9:

Veeeee

redsonja87 redsonja87 :KK9:

Tebrikler kızlar bu haftanın geneline göre harikaydı yüzdeleriniz 😍😍😍

Sonuncuyu maalesef
yarimuhendis yarimuhendis bendeniz olarak söylemek istiyorum çünkü ortağımın yüzdesini bilmediğimiz için kimseyi muallakta bırakmak istemedim :KK43:

eline sağlık canım :)

M monarosaa ortimm ikinci olmuşuz tebrik ederim :KK68:

iki haftadır ikinciyim ortaklarımla, birincilik görür müyüm acaba :rolleyes:

Tartının yerini oynatmadan 3-4 kez daha tartıl orticim. Hangisi çıkarsa onu baz al, yani 72 çıkıyorsa sürekli 72 sindir yok 73 çıkıyorsan 73 tür. Hangisi daha çok çıkıyorsa onu yazmakta fayda var nihayetinde 100 gram vermek bile zor kimsenin hakkına girmemiş oluruz böylece 🥰🥰🥰
Yok ortim ilk sefer hep 72 çıkmıştı... Sonra bir daha çıkmadı... Pilide çıkardım.. Olsun eksi varsa haftaya artık

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 727. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> % 1.027
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (4. TAKIM) ==> %0.847
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5. TAKIM) ==> %0.400
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. @Asi Matmazel ==> %3.152==> 4.TAKIM :nazar:

2. @Eddaak ==> % 2.148==> 10.TAKIM :nazar:

3. redsonja87 redsonja87 ==> % 2.091==> 5. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@Zerosima ==> %- 2.244 ==> 10. TAKIM
Ortim süpersin... Tebrik ederim

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(21 Mayıs-28 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ellerine sağlık canım😍

redsonja87 redsonja87 melita09 melita09 tebrikler kızlar 🤩🤩

Dukan birası içme o zaman canım ananaslı suyun resmini ekliyorum canım tadı da güzeldi ben sevdim

Sağ ol canım bakayım bir detokslar için erken daha ama ödem atıcı içecekler çok iyi oluyor😅
Kaydettim canım deniycem onu da
Deniz ve Kum Deniz ve Kum bu hafta için teşekkürler canım😍
ummhnisa ummhnisa bu hafta ortakmışız canım seni 6lı rakamlara indirmeden içim rahat etmeyecek detokslu bol ödem sularının olduğu bir hafta bizi bekliyor🤣🤣
Yaa orti de olmuşuz ne güzel canım. Ayy ne güzel 69.1 dim ben ramazanın ilk haftası sonra ne olduysa oldu bu 7lerde takıldım kaldım. İnşallah ben 6lara sende 7lere hızlı Bi giriş yaparız

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol canım çok çok güzel bir hafta geçiremedik ama olsun bu hafta çok daha iyi olsun:KK48:
pacman pacman ve canım hemşehrim hoş geliriz inşallah birbirmizeeee:KK60:
Hemşehriiim ♥️💕 Ben eminim çok güzel bir hafta olacak ikimiz için de. 🥰 64leri aylar sonra göreceğim inşallah seninle. Çok heyecanlıyım. Sen de müthiş bir eksi yapacaksın bu haftanın ödemi sayesinde hahahaha

S seyrulsefer ortim iyi bir hafta olmadi ama bu hafta telafi edecegine eminim spora devam et kacamaklari pazartesinden sonra tamamen kesersen cumaya guzel bir eksi gorecegine eminim basarilar
Mathildablue Mathildablue merhaba ortim sende kotu bir hafta gecirdin insallah bi hafta fazlasiyla telafi ederiz 🌷🌷

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 727. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> % 1.027

2. (4. TAKIM) ==> %0.847

3. (5. TAKIM) ==> %0.400

BİREYSEL DERECELER

1. @Asi Matmazel ==> %3.152==> 4.TAKIM :nazar:

2. @Eddaak ==> % 2.148==> 10.TAKIM :nazar:

3. redsonja87 redsonja87 ==> % 2.091==> 5. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@Zerosima ==> %- 2.244 ==> 10. TAKIM
Ooo 3. olmuşuz takım olarak :KK9: redsonja87 redsonja87 canım tebrik ederim 3.lüğünü :KK9:
Yok ortim ilk sefer hep 72 çıkmıştı... Sonra bir daha çıkmadı... Pilide çıkardım.. Olsun eksi varsa haftaya artık
Olsun ortim haftaya yarar ne güzel, haha :rolleyes::-)
matteroftime matteroftime ortim....güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Ortim sana güveniyorum bu hafta çok iyi eksi geldi senden :KK5:Haftaya ikimiz de güzel eksiler getiririz inşallah :KK200:

Back
X