• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet evet ip challenge yapalım bende varım ve yarından tezi yok başlıyorum. Spor ve materyalleri konusunda fikrimide belirteyim ip mevzu açılmış uzun uzun :) ben 3 liralık plastik bakkal ipleriyle bile yüzlerce ip atladığımı bilirim taş betonda yoga yaptığımı da 😂 eskilerden pek kimse yok sanırım onlar bilirler ama ben iyi uğraştım bu spor işleriyle birkaç senedir Ve diyeceğim şudur al bi ip atla salladığında dönmesi kafi :) hiç malzemem yokken 1000 ip atlayıp üstüne crossfit halter çalışıp taş üstünde yoga yapıp amuda kalkardım şimdi her malzemenin profesyoneli var evde yapan yok yani tamamen istemek ve yapmak bence bu işler ❤️ Hiç takılma sadece atla hep yürüyüş yapıyorsun hitt cardio yaparsan daha çok atlayabilirsin, ben 15 gündür geri başladım işte spora 4 ay ara vermiştim günde 300 Yapıyorum şimdi ipi ama sonrasında 15 dk cardioya ve crosfitte devam ediyorum yoksa 1500e kadar yolu var bence günlük :) sen şimdi o 25i 50 yap önce squat gibi düşün az az arttır bi hafta 10 güne 500 yaparsın, İstersen ben sana kendi programı mı yazarım bi ara beğendiğin bişeyler olursa eklersin, çünkü sadece yürüyüş yapıyorsan kondisyonun yükselmesi çok zaman alır 😍 öyleyse challenge başlasın başka kimler var ???
Yok sen yapıyorsundur ama ben hala dediğim eski iplerle atlayamıyorum. Bu biraz kondisyon ve beceri işi. Sen marifetliymişsin maşallah sana 👍🏻
Anka Anka ortim dün ve bugün hiç dahil olamadım affet🤭 bahsetmiştim evin bi odayı kiralıycam boya badana derken birde mutlak lavabosu tıkandı patladı bugün ancak geçmişi okuyup gelebildim. İki gündür dışardan yiyorum felaket menülerim var sporum yok o yüzden hiç yazmadım, lakin yarın sahalara dönüyorum canım ❤️💕 15 dk cardio( 500 ip challenge dahil) 15 dk crossfit 45 dk yoga yaparım yarın, yemek yemeyip aç gezesim var menü olarak da ☹️ Durumlar vahim yani 😂
Dün benim beslenme de kötü geçti bu gün toparlarım inşallah :bicak: kolay gelsin sana

Evet evet ip challenge yapalım bende varım ve yarından tezi yok başlıyorum. Spor ve materyalleri konusunda fikrimide belirteyim ip mevzu açılmış uzun uzun :) ben 3 liralık plastik bakkal ipleriyle bile yüzlerce ip atladığımı bilirim taş betonda yoga yaptığımı da 😂 eskilerden pek kimse yok sanırım onlar bilirler ama ben iyi uğraştım bu spor işleriyle birkaç senedir Ve diyeceğim şudur al bi ip atla salladığında dönmesi kafi :) hiç malzemem yokken 1000 ip atlayıp üstüne crossfit halter çalışıp taş üstünde yoga yapıp amuda kalkardım şimdi her malzemenin profesyoneli var evde yapan yok yani tamamen istemek ve yapmak bence bu işler ❤️ Hiç takılma sadece atla hep yürüyüş yapıyorsun hitt cardio yaparsan daha çok atlayabilirsin, ben 15 gündür geri başladım işte spora 4 ay ara vermiştim günde 300 Yapıyorum şimdi ipi ama sonrasında 15 dk cardioya ve crosfitte devam ediyorum yoksa 1500e kadar yolu var bence günlük :) sen şimdi o 25i 50 yap önce squat gibi düşün az az arttır bi hafta 10 güne 500 yaparsın, İstersen ben sana kendi programı mı yazarım bi ara beğendiğin bişeyler olursa eklersin, çünkü sadece yürüyüş yapıyorsan kondisyonun yükselmesi çok zaman alır 😍 öyleyse challenge başlasın başka kimler var ???
Süper canım istedikten sonra yapılmayacak bişey yok doğru söylüyorsun
Spor programını bana da yazar mısın Bi inceliyim belki kendime göre Bi şeyler bulurum
Urla olduğu, için pahalıymış deniz sahili birde evlerde küçükmüş
Evet canım hem o yüzden hemde şu pandemi kapanma sürecinde burası nüfus patlaması yaşadı resmen

Günaydınlar herkese💕💕

Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya🙁
günaydın canımın içi ❤️
kuzum çok dikkat edin 😿 kıyamam ya detoks yapma derim kuzum bol vitaminini al ;) üşütme de kendini belki soğuk olmuştur gece

Buda güzel canım ama içine hangisi siniyorsa onu yap sadece bizler alışana kadar zor geliyor sonra alışıyoruz benim adımda 4ncü ğ,ismim
Mesela ilk eda01, adanalı Eda, sıcak browni sonrada karabiber01 oldum bununda değiştirecektim izin vermediler sonrada 10 yıldır böyleyim eskiler hatırlayıp gelip yazıyor özelden çok mutlu oluyorum
O kadar uzun zamandır buralarda mısın ne hoş 😍 burada bir süre sonra insanın bi bagı oluyor. Belki ilerde değitiririm ❤️

Geçmiş olsun canım bu ara biraz dengesiz gidiyor havalar dikkat et kendine
Ay hep havalardan zaten bi akşam kıblede oturduk eve girdik üşüdük sonraki gün yağmur falan derken o etkiledi muhtemelen
günaydın canımın içi ❤️
kuzum çok dikkat edin 😿 kıyamam ya detoks yapma derim kuzum bol vitaminini al :KK66: üşütme de kendini belki soğuk olmuştur gece
Yok zaten detokstan vazgeçtim normal besleneceğim detoks yapamam. Meyve falan yerim bol limonlu çay içerim nane limon falan yaparım. Göz akıntısı da var bi de gözlerimi geri açamıyorum

17-23 mayıs tablo spor listesi :)
UYE17 mayıs19 mayıs22 mayıssonuç :)
kollontai kollontai ------------------🥦
yarimuhendis yarimuhendis 2------2+52 🧁
@olvidos16------2 🧁
Deniz ve Kum Deniz ve Kum -----1------1 🍫
M monarosaa 111🏆 🎉
Mathildablue Mathildablue 1+61+66🏆 🎉
ummhnisa ummhnisa 1+211+2🏆 🎉
C Cagrihilal1 1+2+62+6------2 🧁
hzlsel hzlsel 112+4🏆 🎉
S seyrulsefer 1+2+61+2+6-----2 🧁
pacman pacman ----------------🥦
redsonja87 redsonja87 11------2 🧁
matteroftime matteroftime 2+4------2+42 🧁
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 11------2 🧁
melita09 melita09 6-----------1 🍫

3 gün de spor yapan M monarosaa Mathildablue Mathildablue ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel tebrik ediyoruz kızlar :sampiyon::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK200::KK200::KK200:

diğer günler spor yapan kızları da başta pacman pacman kuşum olmak üzere tebrik ederim 🤗
hzlsel hzlsel cim bilgisayar başına erken oturduğum için tabloyu tamamlayayım dedim ;)
Kızlar artık hazalcığıma emanetsiniz hepinizi çok öpüyorum yine uğrayacağım arada :KK68::KK200::KK15:

cnm vejetaryen menü müydü? sabah yumurta peynir öğlen sebze yemeği yoğurt gibi mi?
Evet bebiş o tarzdı. Sadece et, tavuk falan değil de işte daha Akdeniz diyeti gibiydi. Hem ferah hem de rahattı bence. Ara ara yine yapıcam. 🥰💕

Günaydınlar herkese💕💕

Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya🙁
Bebeğim çok geçmiş olsuun. 🥺 Dengeli ve sağlıklı beslenmeye bak. Bolca vitamin al ve dinlen. Zaten aynılarını yapıyprsundur da ben yine de söylemek istedim hahahaha Bizi haberdar et olur mu 🥺🥺

Ay hep havalardan zaten bi akşam kıblede oturduk eve girdik üşüdük sonraki gün yağmur falan derken o etkiledi muhtemelen

Yok zaten detokstan vazgeçtim normal besleneceğim detoks yapamam. Meyve falan yerim bol limonlu çay içerim nane limon falan yaparım. Göz akıntısı da var bi de gözlerimi geri açamıyorum
Evet canım Bi sıcak Bi soğuk gidiyoruz dikkat et vitamin al
17-23 mayıs tablo spor listesi :)
UYE17 mayıs19 mayıs22 mayıssonuç :)
kollontai kollontai ------------------🥦
yarimuhendis yarimuhendis 2------2+52 🧁
@olvidos16------2 🧁
Deniz ve Kum Deniz ve Kum -----1------1 🍫
M monarosaa 111🏆 🎉
Mathildablue Mathildablue 1+61+66🏆 🎉
ummhnisa ummhnisa 1+211+2🏆 🎉
C Cagrihilal1 1+2+62+6------2 🧁
hzlsel hzlsel 112+4🏆 🎉
S seyrulsefer 1+2+61+2+6-----2 🧁
pacman pacman ----------------🥦
redsonja87 redsonja87 11------2 🧁
matteroftime matteroftime 2+4------2+42 🧁
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 11------2 🧁
melita09 melita09 6-----------1 🍫

3 gün de spor yapan M monarosaa Mathildablue Mathildablue ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel tebrik ediyoruz kızlar :sampiyon::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK200::KK200::KK200:

diğer günler spor yapan kızları da başta pacman pacman kuşum olmak üzere tebrik ederim 🤗
hzlsel hzlsel cim bilgisayar başına erken oturduğum için tabloyu tamamlayayım dedim :KK66:
Kızlar artık hazalcığıma emanetsiniz hepinizi çok öpüyorum yine uğrayacağım arada :KK68::KK200::KK15:
Ellerine sağlık canımcım

Back
X