• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar
Mathildablue Mathildablue merhaba ortjm dun +2.3 gelmistim bugun 500 gr gitmis. Bugun if sistemime tekrar dönüyorum insallah aksamlari gecirmek 1 2 gun zor olacak ama olsun alisiriz. Insallah cumaya kadar artilari toparlayip eksiye gecerim.
Yaw yavrum geç geçmediğin kabahat baksana yine eskisi gibi oldun sen if sana çok iyi gelmişti böyle boşa zorlanıyorsun ✌️

M monarosaa izin demiştin onada döndüm mü hatırlamıyorm ama bakmıştım listeye gireli henüz 2 ayı tamamlamamışsın bu durumda izin hakkın yok canım

Eğer söz konusu tatil 1 cumayı etkiler diyorsan ve tatilde tartılamazsan o haftayı mecbur bildirimsiz geçebiliriz .. ama daha fazla olacak diyorsan yarışmadan çıkarmak durumunda kalırız onda da bir daha listeye 6 ay dolmadan girilemiyor :(

Yani ya devam edip 1 hafta bildirimsiz idare edeceğiz
Yada yarışmadan çıkıp 6 ay listeye giremeyeceğiz ( bu süreçte tabi takım içinde olabilir alt listeden diyetine devam edebilirsin)

Hangisi uyar Sana tatlım ? Ona göre cuma günü not düşeriz listemize 😘

canım merhaba sana ve tüm arkadaşlara :KK19: mezuniyetini tebrik ediyorum harika kilolarla mezun olmuşsun canım Allah korumak nasip etsin hep fit ve mutlu ol :KK36: nasılsın nası gidiyor hayat herşey yolunda mı?
fit2 akıllı bileklik değil mi canım çok işe yarıyor onlar takip açısından ve motivasyon açısından ben de mi 5 ten memnundum ama uzun zamandır kullanamadım şarjı bitti bi kerara attım :)) bulup şarj edicem
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım sen nasılsın özledim sizleri :KK36:
Selam canım
Ne güzel oldu arada senden birşeyler okumak 😍💕💕 hoşgelmişsin 😘 arada selam ver bize ve yakın zamanda temelli gel inşallah ♥️
Bizlerde iyiyiz ben İzmir'e geldim kayınvalide yanına 2 gündür geziyoruz yoruldum baya şimdi yemek arası verdik takıma bakıyorum çok sıcak çokkk Ankara baya kışş buralara göre :))
Sende iyisin umarım 🤗
Bu sefer olacak inşallah kaptanım bugün ilk imtihanımı verdim önümde sıcacık poğaçslar vardı hatta kalleş arkadaşlarım baya ballandırarak yediler ama ben naptım yemedim tabi ki Bi lokma bile her nekadar aklım kalsa da mutlu ve gururluyum kendimle😎😎
Canım çok sevindim tebrik ederimmm 🤩🤩
Kızlar kızlar, bugün tartılamadım. Sabah kahvaltısıyla duruyorum, öyle yoğun bir gündü ki daha yeni eve attım kendimi. Haliyle dışarda olduğum için öğlen ve akşam menüleri kaçtı. Bu saatten sonra da anca ayran içerim artık.

Bugün barodan iki küçük kızın cinsel istismar görevlendirmesi geldi. Tüm gün onlarla uğraştım. Bu vakaları ne yazık ki çok görüyorum ancak ne kadar görürsem göreyim asla alışamıyorum. Her defasında içim parça pinçik oluyor, yüreğimi de alıp götürüyorlar giderken o çocuklar. Bu toplum niye böyle oldu, nasıl bu hale geldi. Bir baba(baba demeye dilim varmıyor) nasıl kendi canından kanından bir parça olan küçücük bir çocuğu istismar edebilir aklım fikrim almıyor. Ya da o anneler sırf kocası ile arası bozulmasın diye nasıl bunu örtbas etmeye, görmezden gelmeye çalışır. Ay kusura bakmayın akşam akşam o kadar sinirlerim bozuldu ki, yazmadan edemedim. Yazdıktan sonra da burası bunun yeri değil niye yazdın dedim kendime ama olsun varsın. Hayat paylaştıkça güzel..

Sizler nasılsınız bakalım? Takip edemedim güzel eksiler geldi mi? Ben yarın sabah aç karnına tartılır bildirim yaparım inşallah.
Hayat gittikçe çirkinleşiyor
Ben haber bile izleyemiyorum artık ama senin işin bu ve bunları görmezden gelemezsin psikilojik olarak çok yıpratıcı bir durum :( Allah sanada güç kuvvet sabır versin canım çünkü bilmiyorum insan ister istemez o kız çocukları ile empati yapıyor ve psikilojik olarak çöküyor :(
Günaydın canlar:KK36:
kollontai kollontai ortim ya kusura bakma akşam uyumuş kalmışım yorgunluktan. Sabah namaza bile kalkamamışım :olamaz: bu gün erkenden yazıcam inşallah ertelemicem kaçamak yapmadım dün ama spor da yapamadım. 74,9 geldim şimdi. 800 gr gitmiş:KK5:
:KK68:
24-30 Mayıs Tablo Spor Listesi :)

İlk tablomdu biraz heyecan yaptım:rolleyes::confused: inşallah hatalı değildir:KK70:
Anka Anka ve @Clair de lune sizleri de haftaya ekleyeceğim canlar:KK200:
Ooooo kuzumm ne güzel yapmışsın teşekkürler 💕💕

Bugün çok sıcak İzmir kaptanım bizde yeni geldik çocuklar Bi denize girdiler bizde oturduk kenarda
Evet sıcaklık gergin artıyor sanki kuzu :))
Biz burada denize girmeyeğiz bugün çeşmedeyiz geziyoruz :) ayın 6 sında Anamur'da tatile gideceğiz denizede orda gireceğiz nasılsa dedik burda aile ile vakit geçirmece :))

Evet sıcaklık gergin artıyor sanki kuzu :))
Biz burada denize girmeyeğiz bugün çeşmedeyiz geziyoruz :) ayın 6 sında Anamur'da tatile gideceğiz denizede orda gireceğiz nasılsa dedik burda aile ile vakit geçirmece :))
Ohh çok iyi yapıyorsunuz canım kayınvalden çeşme de mi yoksa gezmeye mi geldiniz vaktiniz olursa urla ya da beklerim canım

Ohh çok iyi yapıyorsunuz canım kayınvalden çeşme de mi yoksa gezmeye mi geldiniz vaktiniz olursa urla ya da beklerim canım
Aslında o taraflarıda çok gezmek istiyorum ama daha yapılacak gidilecek yerler var ve gün yok 🙈 cuma yada Perşembe dönüyoruz kayınvalide bucada canım

Yaw yavrum geç geçmediğin kabahat baksana yine eskisi gibi oldun sen if sana çok iyi gelmişti böyle boşa zorlanıyorsun ✌️
Aynen kaptanim zaten 6 lara ayak basinca 7 lerde geziyorum ben hep baska turlu olmayacak basladik bakalim hayirlisi

Aynen kaptanim zaten 6 lara ayak basinca 7 lerde geziyorum ben hep baska turlu olmayacak basladik bakalim hayirlisi
Ben de cuma günü ife başlıyorum canım 6/18 şeklinde normalde de if besleniyorum ama adını koyayım istiyorum

Selam canım
Ne güzel oldu arada senden birşeyler okumak 😍💕💕 hoşgelmişsin 😘 arada selam ver bize ve yakın zamanda temelli gel inşallah ♥️
Bizlerde iyiyiz ben İzmir'e geldim kayınvalide yanına 2 gündür geziyoruz yoruldum baya şimdi yemek arası verdik takıma bakıyorum çok sıcak çokkk Ankara baya kışş buralara göre :))
Sende iyisin umarım 🤗

Canım çok sevindim tebrik ederimmm 🤩🤩

Hayat gittikçe çirkinleşiyor
Ben haber bile izleyemiyorum artık ama senin işin bu ve bunları görmezden gelemezsin psikilojik olarak çok yıpratıcı bir durum :KK43: Allah sanada güç kuvvet sabır versin canım çünkü bilmiyorum insan ister istemez o kız çocukları ile empati yapıyor ve psikilojik olarak çöküyor :KK43:

:KK68:

Ooooo kuzumm ne güzel yapmışsın teşekkürler 💕💕
Sağ ol kaptancım💓💓💓 baya tedirgindim yaparken 🤣🤣 iyi tatiller ne güzel denize de girseniz tam olacak Çeşmeye gitmişken😍😍
Ayyy ben de bugün tatil rezervasyonumuzu yaptım çok mutluyum bi aksilik çıkmazsa inşallah marmarise gideceğiz 45 günümüz var fıstık gibi olmalıyıö😂😂💃💃
Ben de Marmaris’e gidecektim önce hatta tatil almıştık bile sonra vazgeçtik🤣 Temmuz sonunu bekliyorum Çeşme-Bodrum yapacağız biz de sen zaten fıstık gibisin bomba olacaksın🤩🤩 Ben de 7li rakamları görerek gitmek istiyorum😅

Sağ ol kaptancım💓💓💓 baya tedirgindim yaparken 🤣🤣 iyi tatiller ne güzel denize de girseniz tam olacak Çeşmeye gitmişken😍😍

Ben de Marmaris’e gidecektim önce hatta tatil almıştık bile sonra vazgeçtik🤣 Temmuz sonunu bekliyorum Çeşme-Bodrum yapacağız biz de sen zaten fıstık gibisin bomba olacaksın🤩🤩 Ben de 7li rakamları görerek gitmek istiyorum😅
Ay keşke denk gelelseydik gelseydiniz de😍😍

Ay keşke denk gelelseydik gelseydiniz de😍😍
Keşke canım ne güzel olurdu ben de geçen sene Datça’ya giderken birkaç günlüğüne Marmaris’e uğramıştım ama çok güzel gerçekten biz de hiç çeşmeye gitmedik o yüzden karar değişikliğine gittik

Keşke canım ne güzel olurdu ben de geçen sene Datça’ya giderken birkaç günlüğüne Marmaris’e uğramıştım ama çok güzel gerçekten biz de hiç çeşmeye gitmedik o yüzden karar değişikliğine gittik
Anladım canım hadi bakalım hepimize güzel tatiller inşallah

PAZARTESİ BİLDİRİMLERİ
EKSİLERİMİZ :KK71:

M monarosaa -300
matteroftime matteroftime -300
pacman pacman -100
kollontai kollontai -400
Deniz ve Kum Deniz ve Kum -100
yarimuhendis yarimuhendis -200
Anka Anka -800

SABİTLERİMİZ :KK68:

ummhnisa ummhnisa
hzlsel hzlsel
Mathildablue Mathildablue

ARTILARIMIZ :KK69:

S seyrulsefer +400
C Cagrihilal1 +2,3

@olvidos melita09 melita09 Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol redsonja87 redsonja87 Begonya2 Begonya2 sizlerde durumlar nasıl kızlar
Ben 56.3’üm az önce tartıldım. Artı 100 gram fazlalılığım var cumaya göre ancak halledeceğim bu cumaya kadar eksiye geçerim diye düşünüyorum inşallah.

Ben de cuma günü ife başlıyorum canım 6/18 şeklinde normalde de if besleniyorum ama adını koyayım istiyorum
Bende iki ogun yiyorum ama dedigin gibi adini koyup belli bi saatten sonra agzimizi kapatacagiz 😎

Back
X