• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende iki ogun yiyorum ama dedigin gibi adini koyup belli bi saatten sonra agzimizi kapatacagiz 😎
Aynen öyle 12de kahvaltı 6da da akşam yemeği yapıp kapatacağım ben sabahtan h.cevizi yağlı kahve ardından spor şeklinde bi düzen oluştururum😍

Aynen öyle 12de kahvaltı 6da da akşam yemeği yapıp kapatacağım ben sabahtan h.cevizi yağlı kahve ardından spor şeklinde bi düzen oluştururum😍
Bende 10 bucuk gibi kahvalti aksam yemeginide en gec 3 de bitirmeyi planliyorum bakalim. Aksami ne kadar erken kapatirsan o kadar işe yariyor. Yarin ki tartiyi dort gozle bekliyorum

Aslında o taraflarıda çok gezmek istiyorum ama daha yapılacak gidilecek yerler var ve gün yok 🙈 cuma yada Perşembe dönüyoruz kayınvalide bucada canım
İnşallah başka sefere bu tarafada gelirsiniz. İyi tatiller bol bol dinlenin canım

Kahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek

Ara
1 avuç kuruyemiş

Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 yumurtadan az peynirli maydanozlu omlet(1 çk tereyağı), domates, salatalık, 1 adet wasa

1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 2 LT su

5bin adım/ 3 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Ortim menün güzel sporda yapmışsın ne güzel ben bugün tembellik yaptım azcık Bi yürümülüm o kadar

Bende 10 bucuk gibi kahvalti aksam yemeginide en gec 3 de bitirmeyi planliyorum bakalim. Aksami ne kadar erken kapatirsan o kadar işe yariyor. Yarin ki tartiyi dort gozle bekliyorum
Ya ben çok çok acıkıyorum bi de derslerim oluyor o yüzden 6 en uygun saat benim için yoksa 11de 5te de yapabilirim ama if olsun da ne olursa olsun sabahtan çünkü kalkıp bi de aç karnına spor yapmayı düşünüyorum zaman öldürürüm o saate kadar

Ya ben çok çok acıkıyorum bi de derslerim oluyor o yüzden 6 en uygun saat benim için yoksa 11de 5te de yapabilirim ama if olsun da ne olursa olsun sabahtan çünkü kalkıp bi de aç karnına spor yapmayı düşünüyorum zaman öldürürüm o saate kadar
Sen kendine gore ayarlarsin her turlu işe yariyor benim artilardan kurtulup eksiye gecmem lazim hemen 🙈🙈

Günaydınlar herkesee😍😍

pacman pacman ortim sana ayrı günaydın ve kolay gelsin dileklerimi iletiyorum nol bol adımlar💃💃😘
Bebeğiiim, gördüm sabah mesajını ama o kadar yoğundu ki şimdi pc başına oturabildim. Sana da günaydın-dı. :D Baya yoruldum ama değecek inşallah. Bugün çok bi şey de yemedim bakalım. Lütfen yarın artık biraz daha kilo vermiş olalım. Tşk. :D

Bebeğiiim, gördüm sabah mesajını ama o kadar yoğundu ki şimdi pc başına oturabildim. Sana da günaydın-dı. :KK70: Baya yoruldum ama değecek inşallah. Bugün çok bi şey de yemedim bakalım. Lütfen yarın artık biraz daha kilo vermiş olalım. Tşk. :KK70:
Anladım canım biliyordum senin yoğun olacağını😍😍ben de daha spor yapmadım bi heves kalkar yaparım diye bekliyorum o yüzden menü yazmadım daha😂😂

Anladım canım biliyordum senin yoğun olacağını😍😍ben de daha spor yapmadım bi heves kalkar yaparım diye bekliyorum o yüzden menü yazmadım daha😂😂
Bacaklarım ağrıyor valla. :KK70: 15 bin adım attım ama. Bu gurur tüm paco-severlerin. :KK70: 2 bardak daha su içeceğim. Ama menümü yazarım bi 5 dkya bebiş. Bir an önce yazayım da aradan çıksın dedim. :KK66:

Bacaklarım ağrıyor valla. :KK70: 15 bin adım attım ama. Bu gurur tüm paco-severlerin. :KK70: 2 bardak daha su içeceğim. Ama menümü yazarım bi 5 dkya bebiş. Bir an önce yazayım da aradan çıksın dedim. :KK66:
Oh çok iyi süper süper😍😍ben de başlıyorum şimdi spora cardio yapacağım arkimle gazladık birbirimizi aynı anda yapacağız yoksa yapmayacaktım😂

Oh çok iyi süper süper😍😍ben de başlıyorum şimdi spora cardio yapacağım arkimle gazladık birbirimizi aynı anda yapacağız yoksa yapmayacaktım😂
Hadi yap yap. Ben şimdi yorgunluktan bayılsam da yarın sabah bakarım. :D Çok süper ikiliyiz. Bunu bozmayalım. :KK68:

M monarosaa izin demiştin onada döndüm mü hatırlamıyorm ama bakmıştım listeye gireli henüz 2 ayı tamamlamamışsın bu durumda izin hakkın yok canım

Eğer söz konusu tatil 1 cumayı etkiler diyorsan ve tatilde tartılamazsan o haftayı mecbur bildirimsiz geçebiliriz .. ama daha fazla olacak diyorsan yarışmadan çıkarmak durumunda kalırız onda da bir daha listeye 6 ay dolmadan girilemiyor :KK43:

Yani ya devam edip 1 hafta bildirimsiz idare edeceğiz
Yada yarışmadan çıkıp 6 ay listeye giremeyeceğiz ( bu süreçte tabi takım içinde olabilir alt listeden diyetine devam edebilirsin)

Hangisi uyar Sana tatlım ? Ona göre cuma günü not düşeriz listemize 😘
Kaptanım 2 hafta kalacağız tartımı götürürüm yanımda listede kalmak istiyorum vereceğim kilo çok maleseff nasıl yapsam bilmiyorum yemekler oraya uymak zorundayım.. dikkat edicem ölçüye tabikide ama spor da zor olacak oyüzden izin istemiştim bana bir fikir verseniz nasıl bir yol izlemeliyim? Neyapsam bilemedim?

Dostlarııım! 🥰 Bugün benim kk doğum günümdüüü. Tam bir yıl önce bugün kaydolmuştum buraya. Kaydolduğum gibi de 5. Takıma girmek için yazmıştım. Vay be... Zaman ne hızlı geçmiş. 🥲 İyi ki şans yüzüme gülmüş ki 5. Takımı seçmişim. Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım, şu ana kadar benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın. 💕🌸

25 mayıs
Sabah
2kk dan az süzme peynir
Yarım ceviz
3 çeri domates
Küçük Bi salatalık

Aralarda
Sade soda
5 6 yabanmersini
Yeşilçay
Detoks içeceği
(bunları aralıklarla yiyip içtim)

Akşam
6yk mantar sote
1yk yoğurt
Küçük Bi kase salata

Su: 1lt oldu ama en az 2ye tamamlarım
(dışarıdaydık tüm gün o yüzden zorda kalmamak için içemedim)

Spor: 3000 adımcık yürüyüş
Cherry Mom Cherry Mom @hzsel
Menün gayet güzel canım spor az olmuş ama inşallah yarın telafi edersin 😍😍

Ben de bugün güya sadece yürüyüş yapacaktım hava o kadar sıcaktı ki ancak 5bin yapabildim mecbur Leslie yapmak zorunda kaldım🤣

25 mayıs
10.45 : 1 haşlanmış yumurta,1dilim peynir,salatalık domates marul
18.00 : yarım kepçe çorba,6yk z.yağlı fasülye,1dilim tb ekmek,salata,1 porsiton karpuz(150gr)
Su : 3lt
Spor : 35dk cardio(teri hala üzerimde🤣🤣)
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa pacman pacman
Valla menünü yazmanı bekledim. :D Her şeyiyle her zamanki gibi mükemmel. Canım ortim! :KK60:

Kahvaltı (07.00): 1 haşlanmış yumurta, 2 yk kadar lor, 1 form etimek, domates, salatalık

Ara: Orta boy buzlu sütlü filtre kahve

Öğle (14.00): 1 haşlanmış yumurta, 1-2 minik küp şeklinde peynir, 5 zeytin, 1 dilim kadar tb ekmek, çay, domates, salatalık

Akşam (19.15): Yarım kepçe mercimek çorbası, 1 tane minik fırında kabak içinde kıyma (Hatay'da Şıhıl Mahşi diyorlar. Normalde kabak kızartıldıktan sonra fırına giriyor. Annem benimkileri haşlayıp fırına koymuş. :KK66:), 2 kepçe cacık

Su: 2200 yaparım en az.
Spor: 15.000 adım (Küsüratı var da... Hadi yazmayım onu :KK70:)

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa yarimuhendis yarimuhendis :KK60:
Çok güzel canım adımlarına hiçbir şey demiyoruö zaten süperiz süper😍😍
Dostlarııım! 🥰 Bugün benim kk doğum günümdüüü. Tam bir yıl önce bugün kaydolmuştum buraya. Kaydolduğum gibi de 5. Takıma girmek için yazmıştım. Vay be... Zaman ne hızlı geçmiş. 🥲 İyi ki şans yüzüme gülmüş ki 5. Takımı seçmişim. Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım, şu ana kadar benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın. 💕🌸
Yaaaaaa hepi börttey o zamann😍😍😘

Back
X