• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• Screenshot_20210531-133246_Instagram.webp
    Screenshot_20210531-133246_Instagram.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 34
hzlsel hzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya

Kahvaltı
3 yk yulaf, 1 armut, 5 çilek, 1 sb süt

Ara
1 sb kefir, 1 avuç kuruyemiş, 15 gr tb galeta

Akşam
7 yk Zeytinyağlı barbunya, 3 yk haşlanmış tb makarna, 1 kase yoğurt

Dukan birası, 2 LT su, beyaz çay

3 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa kollontai kollontai
Süper menü canım valla eksiler seni bekliyor 🙈

hzlsel hzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım 90 doğumlusun sanırım aramızda bir yaş var demek😍 inşallah yeni yaşın sana hak ettiğin mutluluğu getirsin kuzum çok güzel bir sene geçirirsin inşallah tekrar yurt dışı planların var mı😊 canım belki sana sürpriz yapacaktır ama ne olursa olsun iyi düşün sana yaşattıkları az değil üzülen sen olma sonra bence kendine yeni bir sayfa aç ve bence o insanı hayatına sokma bak yine üzmüş seni😘

1 haziran menüsü
Sabah 1 poset kahve(70 kalori)
Öğlen yarım paket eti form (80 kalori)
Akşam üzeri hazır olmayan sütlü kahve 1 küçük elma(80-90 kalori)
Akşam 3 kabak 350 kalori yoğurt 1 küçük elma yine yıkılıyor (480 kalori)

2 litreye tamamlanacak su
Spor: iyi yaptım 1 saat çok tempolu bisiklet
slm canım halsizlik olmuyormu , zamanla mı azalttın . bende halsizlik oluyor

bence seni yokladı , duruyormu birirni bulmuşmu diye.. kimseyi bulamazsa sana dönüş yapacak

Back
X