• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom Kaptanım günaydın🥰
hedef soylemeye korkuyorum ya başaramazsam diye ama, kural kuraldır madem söyleyim..
67.8 hedefim
Tmmdır canım kaydettim
Sonradan tutmadı diye moralin bozulacaksa çok yüksek tutmasaydın şurada cumaya birşey kalmadı çünkü ☺️

@hzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya
Doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Keşke ilk doğum gününde yanına geleceğim dediğinde ne münasebet ayrıldık bitti benim başka planlarım var deseydin neden kabul ettin ki. Bırak gerçekten ne moralini ne sağlığını bozmaya değmez. Canını sıkıp gününü mahvetme 😘😘

1 Haziran Menüm :KK66:

Kahvaltı (11.30): 1 yumurtadan omlet, 25 gr kadar süzme peynir, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 form etimek, çay

Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 5 gr kıymayla yapılmış kabak spagetti, 2 yk yoğurt, 1 minik çatal peynirli börek (Böreği akşam bizimkilere yaptım da sadece olmuş mu diye baktım, o kadar az yani :KK70:)

Ara: Türk kahvesi, 15 gr (2 küçük boy) hurma

Su: 2400 ml

Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa @olvidos
Harika menü canım bu hafta çok buralarda değilim canım kusura bakma malum pazar günü lgs var onun için okulda denemeler soru çözümleri yoğun

Ben sabah erkenden kalktım sporumu yapıp duşumu aldım kahvaltımı ettim keyfim çok yerinde 😊şu geçirdiğim iki gün beni alt üst etti cumaya çok korkuyorum ama neyse ki tekrar motiveyi kurmaya çalışıyorum niye böyle yapıyorum anlamadım bi düzene oturtamıyorum kendimi delleneceeğiimmm🙄🙄🤣

canım benim hedef 73

28 Mayıs - 4 Haziran Cuma Hedef Listesi
🎯

Kızlar tablo gecikti kusura bakmayın yapıldı sanıyordum, eksik olanlardan acil cuma günü için hedeflerini alayım 😍😍kaldı 2 gün hazır mıyızzzzzz:KK71:
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
73,9​
73,1​
68​
71,4​
70,5​
55,1​
54,9​
84​
83,5​
68,8​
68​
56,7​
56,2​
69,2​
68,8​
71,55​
85,5​
84,9​
64,7​
64​
56,1​
55,3​
56,6​
56,2​
68,6​
67,8​
75.50​
56,9​
73,8​

canım benim hedefim 73 :)

Canım canımmm çok özledik yaaa 😢 ama kilo korumana sevindim canım hiç bir zaman patlamalar olmadı sende zaten 😘
Bekliyoruz yeniden 💕

Kuzummm çok sevindim yaaa günün en güzel haberi bu 🤩🤩🤩🤩🤩 harika harikaa 💃💃💃

Niyeti hiç yanına gelmek flan olmamış resmen seni denemiş yalnız mı geçireceksin yoksa biriyle mi olacaksın diye 😢 ne üzücü yazık keşke davet bile etmeseydin 😖

Doğum günün kutlu olsun canım ❤️❤️ umarım bu yıl sana zarar ve üzüntü veren tüm kişi ve sorunlardan uzaklaşırsın 💕

Canım hemen çöküşe geçme lütfen :( orayada bir şans ver herkes güzel bir yer olduğunu söylüyor doğu gibi düşünme :(
İzin konusunda eski üye olduğun için izin hakkın var tabi eğer fikrin değişmezse çıkartırız sorun değil ama fevri davranma tatlım ♥️
Kaptanım çok sağol dünden beri çok ağrıyan oldu sağolsun lar düne göre moral olarak iyiyim şimdi toplanma telaşı başlayacak kızım üniversite sınavına girecek ondan sonra da eşim gidecek, canım eğer imkanım varsa biraz kendime geleyim izne ayrılayım kendimi iyi hissettiğimde yine gelirim arayı fazla açmam canım

Back
X