• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alt bacakların gitmesi çok çok zormuş gerçekten ben o kadar kilo verdim alt bacaklarım en az incelen yerim oldu ama en çok etki eden yürüyüşmüş galiba ve benim galiba hep kas alt bacağım öncesinde teakwando geçmişim olduğu için
Kaslı olunca daha kalın gibi gelebilir ama daha sekillidir yine güzel durur😀

Tiffany rothe abs yaz çıkar canım 11 dk birkaç senesi var yayınlanalı ama yaptığının sonrası günü felaket belin acıyor üzerine gidip bir daha yapmalısın hamlığının geçmesi için😂😂ablam hiç gıcık olmuyor bence bana ama ben ona bacakları ince diye gıcık oluyorum🤣🤣benden 10 kg fazlası var ama bacaklarımız aynı neredeyse😆😆
Akşam bir deneyim bakalım yarın ne halde uyanacağım🤣🤣 tekvando yapmışsın çok doğal canım ve eminim gayet güzel gözüküyorlardır sana öyle geliyordur😘

Akşam bir deneyim bakalım yarın ne halde uyanacağım🤣🤣 tekvando yapmışsın çok doğal canım ve eminim gayet güzel gözüküyorlardır sana öyle geliyordur😘
Dene dene günde 10 dk ona ayırsan bir şey kaybetmezsin😊ben onu yapıyorum 10 dk karın 10 dk da bacak çalışıyorum bi de üzerine cardio oldu bitti🤣🤣valla tatile gideyim buralara boy boy atacağım fotolar😂😂

Bu haftada benden iyi orti olmazdı canım inşallah yine sonuncu olmayız ortimle 🤭🤭

Ne isterdim bende armut bedenli olmak ama ola ola elma oldum🤦🏻‍♀️ Özellikle üst beden mükemmel belli yerlerden kilo zor gidiyor tabi benim de asla küçülmeyecek göğüslerim var🤭 stres yapma bu kadar canım ama bak sağlığına yazık ne olacaksa olsun sen elinden geleni yapıyorsun öyle düşün🥰
Yaa benimde istediğim tip aslında armut
Ama hayal benim için kaderdaşım benim de göğüsler fena bide şimdi zayıflayınca daha da kötü oldu sıkılaşması lazım
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/ 2 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kapanma zamanında büyük bir iştahla yediğim tatlılar ve hamur işleri 😞
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kıyafetlerime girebilmek ve aynadaki halimi yeniden sevmek..
Hoşgeldin canım aramıza
Benim bacaklar da kalın ama kalça hiç yok dümdüz🤣🤣 alt bacak nasıl incelir acaba hep çizme giymek istemişimdir ama yok mümkün mü geçmiyor🤣ben zaten kafaya koydum ameliyat olup göğüsleri küçülttüreceğim o yüzden onları kendi hallerine bıraktım🤭
Benim alt bacak fena değil biraz basen var ve o da gitmiyor.
O göğüs ameliyatını bende çok araştırdım ama çok ağrılı Bi süreç geçiriyormuşsun 1 senede anca düzene giriyormuş. Bide çocuk düşünenler için emzirme olayı sıkıntıymış onu da duymuştum.
Artık bıktım çamaşır seçerken falan sinir oluyorum kıyafet desen o da sorun

Yaa benimde istediğim tip aslında armut
Ama hayal benim için kaderdaşım benim de göğüsler fena bide şimdi zayıflayınca daha da kötü oldu sıkılaşması lazım

Hoşgeldin canım aramıza

Benim alt bacak fena değil biraz basen var ve o da gitmiyor.
O göğüs ameliyatını bende çok araştırdım ama çok ağrılı Bi süreç geçiriyormuşsun 1 senede anca düzene giriyormuş. Bide çocuk düşünenler için emzirme olayı sıkıntıymış onu da duymuştum.
Artık bıktım çamaşır seçerken falan sinir oluyorum kıyafet desen o da sorun
Evet ameliyatı ben de öyle duydum ama o kadar bıktım ki göze alacağım arkadaş yaptırmıştı çok güzel olmuştu😍 ama büyük ihtimal çocuktan sonra yaptıracağım daha önümde 2-3 sene var ben çok tombik olduğum için alt bacaklarda kiloluydu tabi belki kışa biraz daha zayıflarsam çizme olur diye umut ediyorum🤭

Üstün ince altın kalınsa armut,üstün kakın altın inceyse elma, üstten aşağıya düzgün incelmen varsa havuç🤣🤣
Göğüslerim, kalçam var 😁 omzum dar, belim ince, bacaklarım ince. Fakat iç bacak ve göbekte mis gibi bir simidim var. Yani genel olarak minyonum da göbeğimde fazlalık var. Hangisine uyuyorum bilmiyorum 🙊 zayıfken tam bir kum saatiydim aah ahh.. Şimdi o saatteki kumlar göbeğimde toplanmış gibi 😂

Evet ameliyatı ben de öyle duydum ama o kadar bıktım ki göze alacağım arkadaş yaptırmıştı çok güzel olmuştu😍 ama büyük ihtimal çocuktan sonra yaptıracağım daha önümde 2-3 sene var ben çok tombik olduğum için alt bacaklarda kiloluydu tabi belki kışa biraz daha zayıflarsam çizme olur diye umut ediyorum🤭
Çocuktan sonra duruma bakarsın canım.
Benim artık çocuk durumum yok inşallah şu zayıflama işini halledeyim bende düşünüyorum

Göğüslerim, kalçam var 😁 omzum dar, belim ince, bacaklarım ince. Fakat iç bacak ve göbekte mis gibi bir simidim var. Yani genel olarak minyonum da göbeğimde fazlalık var. Hangisine uyuyorum bilmiyorum 🙊 zayıfken tam bir kum saatiydim aah ahh.. Şimdi o saatteki kumlar göbeğimde toplanmış gibi 😂
Bende tam kum saati diyecektim🤣 inşallah zayıflayınca yine öyle olursun canım korse kullan istersen o da etkili oluyor Çelik balenli olanları özellikle işe yarıyor diye duydum
Çocuktan sonra duruma bakarsın canım.
Benim artık çocuk durumum yok inşallah şu zayıflama işini halledeyim bende düşünüyorum
aynen canım önce bir şu kilolardan kurtulayım bakalım zayıflayınca nasıl duracak🤭 sen başka çocuk düşünmüyorsan git yaptır hiç bekleme🤣

Bende tam kum saati diyecektim🤣 inşallah zayıflayınca yine öyle olursun canım korse kullan istersen o da etkili oluyor Çelik balenli olanları özellikle işe yarıyor diye duydum

aynen canım önce bir şu kilolardan kurtulayım bakalım zayıflayınca nasıl duracak🤭 sen başka çocuk düşünmüyorsan git yaptır hiç bekleme🤣
Yok canım düşünmüyorum ama sonumuz ne olur bilemiyorum. Sadece göz biraz korkuyor valla uzun Bi süreç olunca

Yine kum saati ama çocuklu kum saatisin en kısa zamanda çocuklu ama vay hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin kum saati olman dileğiyle😂😂

Ablam da göğüslerini yaptırmayı düşünüyor küçük yeğenim sömürüyor resmen memnun değil kendisinde süzme yoğurt torbaları varmış gibi hissediyormuş😂😂😂

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 1 wasa, kiraz saplı çay

Ara
1 avuç kuruyemiş

Akşam
Köri soslu tavuk, 4 yk haşlanmış tb makarna

2 LT su, dukan birası/ 3 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa Anka Anka
Canım menün çok iyi yarına biraz daha eksin artar
Ablam da göğüslerini yaptırmayı düşünüyor küçük yeğenim sömürüyor resmen memnun değil kendisinde süzme yoğurt torbaları varmış gibi hissediyormuş😂😂😂
Yaa demesin öyle
Biz kadınlar olarak ya büyütmek ya da küçültmek istiyoruz hep dertliyiz sanki 😂

Back
X