• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de burada ip atlamayla ilgili mesajları görünce bugün gidip kendime ip aldım 😬 hem de yağmurda.. İlk etapta sayıyla mı yoksa dakika ile mi başlamam daha iyi olur acaba?

Bir de burada ip atlamayla ilgili mesajları görünce bugün gidip kendime ip aldım 😬 hem de yağmurda.. İlk etapta sayıyla mı yoksa dakika ile mi başlamam daha iyi olur acaba?
Sayiyla atliyorlar genelde. Dakika tutana denk gelmedim. Ilk basta zor gelebilir zamanla alisip artiriyorsun. Ilk gunden cok yuklenme bacaklari yoruyor bayaga kolay gelsin simdiden 😍

Sayiyla atliyorlar genelde. Dakika tutana denk gelmedim. Ilk basta zor gelebilir zamanla alisip artiriyorsun. Ilk gunden cok yuklenme bacaklari yoruyor bayaga kolay gelsin simdiden 😍
Sanırım gündüz yapmak daha iyi. Komşuları rahatsız etmeyeyim 😇

7 haziran pazartesi
Sabah
Tavada yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Öğle
2 kepçe şehriye çorba
Salata
Akşam
Fırında patlıcan
1 kase yoğurt
10 bin adım yürüyüş
3 lt su
Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
cnm ben spor takibiin bırakalı bayağı oluyor 🤗 hzlsel hzlsel ciğimi etiketliyorsun artık kuzum 😉

Salinca geliyor hemen demi iyice artmadan topla 😍😍 hosgeldin
aynen bugün başladım cnm hoşbuldum 😍

Çok az kaldı canım ya inşallah bundan sonra düzene girer de çabucak verip kurtulursun😍

Valla olur canım kışın çizme giymem lazım🤭 40 cm’lik bir alt bacağım var🤣🤣 şöyle bir 35 cm olsa bari😅

Gittiği gibi hemen gelmese keşke ama azcık salınca alınıyor başla canım bence de ipin ucu kaçmadan😘

tartıya çıktım demin en az on beş kere çıkmışımdır en sonunda düne göre -100 görünce rahat bıraktım tartıyı🤣
evet cnm bi de ablamlar filan geldi sohbet muhabbet hehe 🤗

Hoş geldin canım 😍😍
hoşbuldum bebeğim 😍 napysn

Videoyu izleyemedim internetim çok az da 😬
4E5229FE-66B9-4C21-A989-96C4C532A993.webp
videoda bu siyah gibi bi şeyle yapıyorlar ben alttakiyle yaptım
1C55E629-DBBF-46AC-A749-834669F81DBD.webp

Cok iyi yapmissin canim 5li rakamlar harika taaa 7lerden geldin bravo sana 😍💞
Gozun aydin canim ablanlara da cok selamlar hasret giderin insallah :KK19:
Kuzum benim isyerinde kisilerden kaynakli problemler var yasantima inancima saygilari yok ben de haliyle tavrini koydum kimseyle konusmuyorum is harici konusan olirsa cevap veriyorum. Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi 🤲🏻🌺
Onun dışında ramazani ve bayrami da yalniz geçirdim kapanmadan ailemi goremedim birkac haftaya izin alip gidicem insallah askkusum bunaldım baya.
Tartimin da pili bitti ama en son ramazan sonrasi 84 lere dayanmistim simdi toparladim biraz 🙃💞 öyle kuzum benden taraf 💞😍
😍 giderdik canımm gezdik de ❤️ yedik de valla hehe 🤭
boşver cnm mıç mıç olmak zorunda değilsin mesafeni koy sen .Amin cnm hepimizi
mersine gittin mi cnm
oo sen birkaç haftaya verir devam edersin cnm no problem 👍

Canim benim insallah finallerin de iyi geçer 🌺🥰 ben de ozledim canim ya giriyim dedim dua gruplari icin, baktim Burcumuz mezun olmus mesajini gördüm Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak cok sevindim 😍💞
Devam ediyorum canim detokslara sosyal medya ve beni anlamayan bana saygi duymayan insanları hayatimdan cikariyorum aile evi ayri kuzum bak ben aylardir ailemi görmüyorum 🤷🏻

Çok sağol cnm benim 😍 sen de heyecanlanmışsındır eminiim 😍

Napalım aynı işte diyet yapıyoz yine :KK70: sen napıyosun
dişçiye gittin mi cnm
apa mı yapıyorsun ;)
ben de iyiyim cnm babam geçti derslerinden çok şükür 🤗 benim yardımcı olduğum da süper geçti 🤭

Ay ben sana yazacaktım aşkımsu karışıklığa denk geldi iyiyim bu hafta olmazsa haftaya listedeyim inşallah sen ne yaptın nasılsın😊😍😘
ayy maşallah sana 😍 iyiyim cnm ben de anca gelebildim kkya :D

dişçiye gittin mi cnm
apa mı yapıyorsun :KK66:
ben de iyiyim cnm babam geçti derslerinden çok şükür 🤗 benim yardımcı olduğum da süper geçti 🤭

ayy maşallah sana 😍 iyiyim cnm ben de anca gelebildim kkya :KK70:
Yanlış anlaşılma olmasın kilo verip girmiyorum izin sürem dolduğu için gireceğim😂😂

Sabah: 1 poşet kahve
Öğlen: 1 paket sade eti form
Akşam,: kumpir, yatmadan önce de belki 1 elma yerim

Su 2 litre olacak
Sporyarim saate yakin eliptik bisiklet(250 kalori)
7500 adim

Akşam yine karbonhidrat almış oldum ama umarim yarın ekside olurum 😔
ben yarın tartılmıyorum :( sen tartıl merak ediyorum:) yemezsem mutsuz olacaktım .yarından itibaren diyet değil açlık yapacam. olmadı böyle

Back
X