• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam yine az yemek istiyorsan ye ama protein olsun mutlaka her gün ya sabah ya akşam. Sebze olsun mesela akşam salata ye içine yeşil mercimek veya peynir ekle. Takip edicem unutmazsam menülerinü 🧐
Yaa çok tatlısın 😍😍😍

İyi bari canım hafif atlatmışssınız ne güzel inşallah hasarda bırakmamıştır sizlerde
Sağlık çalışanıyım dedin yanlış okumadıysam demi

Yaa çok zor oldu bu süreç Bi de benim kızım Türkçe yi hiç sevmiyor kitap almayı seviyor ama okumayı sevmiyor. Napıcağımı şaşırdım valla. Hazır varsa Bi önerin derslerle alakalı özelden yazarsan sevinirim

Oooooo Anka Anka hanımlarda gelmiş 😂😂
Şükür canım unutma artık yaz
4 kere girdim menülere çarptı gözüm cevaplayıp yazayım dedim yine unutuyordum yazdım en sonunda :D menüleri alıntılayınca da unutuyorum ne yazacağımı yaşlıyım ben :D

aynı bea diyosun :KK70:
iyiyim cnm ablamlarla vakit geçirdik babamın sınavlarını bitirdik filan geldim işte 🤗 yarı sağlıklı diyelim :KK70:
Aynen öyle diyorum bebişş. 😂😂 Sana da çok güzel olmuş. Her zaman full sağlıklı da olmaz zaten. Hayat kaçamaklarla güzel. 🥰 Uğramana çok sevindim. 🌸

Dişçiye gitmiştim o rahatsız eden yeri almıştı ertesi gün çekime gel demişti normal çekim yapılamıyormuş. Ertesi gün eşimle tartıştık gitmedim kaldı öyle batan yer gidince rahatsız etmiyor:))
Apa yapmıyorum canım 2 ana 1 ara yapıyorum öyle kafama göre o günki havama göre. Ama çok ödem oluyorum o neden olur bilmiyorum. B12 iğne yapar mı sence. Çok tuz tüketmem yaptığım yemekler herkese tuzsuz gelir. Uykusuzluk desem yıllardır böyle uyku düzenim bozuk bilemedim

babanı da tebrik ederim canım 🤗🤗
oh geçmiş olsun canım 🤗

tamam kuzum kendi düzenini bulmuşsun ne güzel 😍
iştahını açtı mı cnm ?

çok teşekkür ederiz 😘

Cherry Mom Cherry Mom kaptancııım nasılsın? Benim izin hakkım var mı acaba? Merak etme çok uzun değil. 😂 26-27 ve 29 Haziranda çok ciddi 3 sınavım var. Onlara hazırlanıyorum. Hastaneye sürekli gidince buraya çok vakit ayıramıyorum. Öyle de üzülüyorum baya. Hem de hala regl olamadım. Dikkat etsem de kilo (ödem olduğunu biliyorum aslında) aldığımı hissediyorum. Takımı da aşağı düşürdüm.

29unda dönecek şekilde izin kullanabilir miyim acaba? Yine kendim dikkat edicem merak etme. 😂 Sadece buraya uğrayamayacağım o kadar. 🥰🥲 İnş oluyordur hahahaha
Emnis gelene kadar ben cevaplayayım yanlışım varsa yine emnis düzeltir canım. Evet bu cuma izine ayrılırsan 29u salıya geliyor 2 temmuzda kilo almadan gelirsen girebilirsin canım listeye.

4 kere girdim menülere çarptı gözüm cevaplayıp yazayım dedim yine unutuyordum yazdım en sonunda :KK70: menüleri alıntılayınca da unutuyorum ne yazacağımı yaşlıyım ben :KK70:
😀😀😀😍😍 benim salatalarim peynirli etli oluyor hep✌ simdi de biraz peynir yedim😀😀 kocaman teşekkür ederim😀

Emnis gelene kadar ben cevaplayayım yanlışım varsa yine emnis düzeltir canım. Evet bu cuma izine ayrılırsan 29u salıya geliyor 2 temmuzda kilo almadan gelirsen girebilirsin canım listeye.
Çok iyi! Ama ben bir kere izne ayrılmıştım. Acaba bir sorun olur mu o diye merak ettim de... 🥰 Ondan da sormak istedim. Çok teşekkür ederim umarım oluyordur ya. 💕

Benim iştahım hep açık :KK70: bi apa yaparken kapandıydı işte onda da sen 40 kere tıkıncan dedin açtın :KK70:
he he tamam ben bozdurdum :ıslık:
kahve de çok içiyorsun ya acaba yanına birşeyler mi arıyorsun 🤔 bi de mide asidi arttırınca çabuk sindirince yemekleri neden boşaldı mı mide diyorsun 🤔
bugünkü menün çok güzel ama bayağı free takılmışsın cnm bilemiyorm :D en son 31 mayısmış galiba yazdığın

9 haziran
11:00
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
3 köz biber
Domates
Salatalık
Yarım dilim tb ekmek

15:00
10 kiraz

18:00
1 kabak ile kabak spagetti
1 kase yoğurt

aralarda dukan birası, maydanoz kürü kahveler var
Su 2 litre
spor 10 bin adım ( 2 set yaptım)
Cherry Mom Cherry Mom @hzlsl
Çok iyi menü canım spor da var harikasın böyle menülerle bizi şaşırtmaya devam 🤣🤩

he he tamam ben bozdurdum :ıslık:
kahve de çok içiyorsun ya acaba yanına birşeyler mi arıyorsun 🤔 bi de mide asidi arttırınca çabuk sindirince yemekleri neden boşaldı mı mide diyorsun 🤔
bugünkü menün çok güzel ama bayağı free takılmışsın cnm bilemiyorm :KK70: en son 31 mayısmış galiba yazdığın
Yok canım diyetisyen menüsü o free değil :D
Bilmiyorum ki olabilir

Back
X