• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi canım 38 olmuşsun demek🤩 ben 40 olduğum gün diyeti bırakacağım🤭🤭 bende büyük beden çoğu zaman bulamıyordum tombişler yine benden önce almışlar derdim hep🤣

Yok yok ilk güne göre çok iyi başladın canım böyle devam edersen eminin güzelce incelip zayıflayacaksın😍

Ben kendi annemin evinde bile bir süre sonra rahat edemiyorum kendi düzenimi arıyorum kesinlikle herkesin kendi evi hangi şehirdesiniz canım soğuk deyince merak ettim🤭

Belli bir saatten sonra yediklerimiz içtiklerimiz direk tartıya yansıyor ben perşembe akşamları su içmeyi bile erkenden kesiyorum ki ertesi gün tartıda etki etmesin

Çiğ köfteden olabilir ama kahvaltıyı güzel yapın bence metabolizmaya olumlu etkisi var hem de ne kadar yersek o kadar yakarız çok da kısmayın kendinizi ödem olmuştur büyük ihtimal

ilk sayfada spor tablosu var orayı inceleyebilirsin canım 1 numaralı spor yürüyüş ama onun içinde en az 10bin olması lazım
Kütahya simav dayız canım 😘

Ortağım ben düne göre de artıdayım 😥😥 bilmiyorum uykusuzluktan mi oluyor yarin kilo bildirimi yapmasam mi

İyi bari canım hafif atlatmışssınız ne güzel inşallah hasarda bırakmamıştır sizlerde
Sağlık çalışanıyım dedin yanlış okumadıysam demi

Yaa çok zor oldu bu süreç Bi de benim kızım Türkçe yi hiç sevmiyor kitap almayı seviyor ama okumayı sevmiyor. Napıcağımı şaşırdım valla. Hazır varsa Bi önerin derslerle alakalı özelden yazarsan sevinirim

Oooooo Anka Anka hanımlarda gelmiş 😂😂
Şükür canım unutma artık yaz menülerini
Evet Sağlık çalışanıyım. Odyoloğum bende

Sabah: 1 yumurtadan omlet, 25 gr dil peyniri, 1 form etimek, domates salatalık, 10 gr ceviz

Ara: 1 muzu dondurup kakaoyla bzzlatmıştım. Onu yedim. Yanında türk kahvesi (keyfime yok diyecek. 😂)

Akşam: 1 kepçe bulgur çorbası, 100 gr köfte, ayran

Su: 2 lt

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa matteroftime matteroftime
Menün gayet güzel canım afiyet olsun😘

Günaydınlar napionuz kızlar bugün tartıda önce son çıkış durumlarınız nasıl
Mesaji bi daha okuyunca anladim 🤣🤣 son çıkış son gun benim aklim tartida olunca tartiya son cikis olarak anladim. +300 kadar düştüm yarina kadar da tek umut odem aticilar yarin sabah gorecegiz cokda buyuk umutlarim yok ama

Back
X