- Emoji Skoru
- 95.156
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #416.141
Tüh şanssızlık olmuş bizde selam verip kaçanlardan sandıkMerhaba, memnun oldum.
Çok şükür güzel gidiyorum fakat iki gün önce telefonum arızalandı. Yeni açıldı. Buraya da girip yazamadım kilomu, çok üzgünüm. 64.90 olmuşum.
Benim küçük danam hala emiyor ve bırakmaya hiç niyeti yok. O da beni biraz zorluyor doğrusu. Ama burası bana çok iyi geldi. Pes etmek yok![]()
Atmadık atmadık estağfurullahCherry Mom , 66.3 ile başlamıştım ve 64.9 olmuşum, reglim de bitti biraz da ödem attım fakat dün spor yaparken kasığıma bir şey oldu ağrıyor, yanlış bir şey yaptım sanırım
Telefonum da şarj olmadı iki gün kapalı kaldı. Daha önce de yapmıştı bunu, o nedenle giremedim aklımdaydınız.. Beni atmazsınız değil mi?![]()
Offf dün gece yarısı bi yedim bi yedim resmen bi tatlı bi tuzlu bi ekşiuzun zamandır böyle bi atak gelmiyordu ne tetikledi bilmiyorum
![]()
Günaydın hoşgeldinizGünaydın kizlar aranıza yeni katıldım ,açıkçası çok da kullanamıyorum bu siteyi karışık geliyor bana,42 yaşındayım ,dört çocuk annesiyim,78 kiloyum bugün İsveç diyete başlamaya karar verdim ,sade kahve kesme şeker diyor kahvaltı da ,peki onun yerine ikisi bir arada içsem olurmmu
İsveç diyeti özelinde bilmiyorum ama hiç bir diyette ikisi bir arada yok bence onları eve almamakla işe başlayın
A çok iyi hilalcım hayırlı olsunSaliya diyetisyene gidiyorum artik benim vucut yeni seyleri seviyor biraz da onunla verirsek sona geldik sayilir artik![]()
uzun zamandır böyle bi atak gelmiyordu ne tetikledi bilmiyorum