• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_20210618_085950.jpg

başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8

hadi inş hedefimi geçerim :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8

Canım günaydın çok tebrik ederim. Hesaplamanda bir yanlışlık olabilir mi? Kilolarımız epey yakın benim hesaplamam farklı çıkmıştı. %2nin üstü sanırım seninkide

Menün çok az canım ya diğer günlere de baktım hep ve o kurabiye eksik olmuyor menünde merak ettim nasıl bi kurabiye bitmiyor mu😂😂
çok mutsuz oluyorum bu diyette , o kurabiyeler benim mutsuzluğumu alıyor. kurabiyenin bi tanesi çatlak kurabiye , diğeri tahıllı bi kurabiye çok tok tutuyor şişiyor mide. istanbulda konak pastanede . :)

ben diyete başladığımdan beri bakırköydeki konağın önünden geçmiyorum :):) Yol değiştiriyorum
çok mutsuz oluyorum bu diyette , o kurabiyeler benim mutsuzluğumu alıyor. kurabiyenin bi tanesi çatlak kurabiye , diğeri tahıllı bi kurabiye çok tok tutuyor şişiyor mide. istanbulda konak pastanede . :)

Canım günaydın çok tebrik ederim. Hesaplamanda bir yanlışlık olabilir mi? Kilolarımız epey yakın benim hesaplamam farklı çıkmıştı. %2nin üstü sanırım seninkide
benim geçen hafta ki kilom 73.4 orda yanlışlık var :) 73 ten hesapladım düzeltebilirsem düzelteyim teşşekkeürlerr

Günaydın kızlaar:)
Şehir değişikliği, allerji derken alt üst olan beslenmemde -850 gramdayım. Bu da aç kalarak zayıflanmayacağını göstermiş oldu.
Başlangıç:76 kg
Geçen Hafta- 74,15 kg
18.06.2021- 73,30 kg
Yüzde: 1,146
Hedefimi geçen haftaki hedefim yapıp 72 olarak belirliyorum.
Gayet güzel bir eksi canım inşallah düzenini kurup daha güzel kilolar vereceksin 🥰
Eki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8

tebrikler canım çok güzel bir eksi😍

Sabah keşke kurabiye yerine dolu dolu bir kahvaltı olsa canım kalkınca iştahsız olanlardan mısın ?
Spor çok iyi 😍

Yok sandığım kadar kötü değil ama tabi cuma öncesi miktara bakılmaksızın karbonhidratı sıfırlamak gerekiyor çünkü su tutuyor mübarekler sen incecik yedim diyorsun ama o ödem yapıyor işte maalesef bakalım yarın inşallah korkulan olmaz

Menünde sporunda çok iyi Zeynepcim sen bu işi biliyorsun 😍😍

Geçmiş olsun canım
Midenden dolayı mı sabah öğle yoktu ? Onlar olmadığı için menü epey az gözüktü gözüme
Adımlar şahane 🤩🤩

Güzel bir Perşembe menüsü hazalcım ❤️

Kuzu listede sadece 1 dilim mi ekmek var sen mi kıstın 🙈🙈
Güzel menü ve adım yarın inşallah eksi gelir 😘
hoşgeldin kaptan :)) sabah erken çıkmama gerekiyordu . ayrıca mutlu olmak için :)

Uyuyakalmışım.. Hemen dünün menüsünü yazayım ortim sağol 🤗
Ortim cok guzel protein yemissin ama tarti öncesi aksami karbonhidrat almazsan daha az tartilirsin😀
Eki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8

Oo cok iyisin bravo
ben ankaraya taşınacağım , orada bulalamam diyede yiyorum. evet çok güzelle değilmi :KK43:( nerde oturuyorsun . şirirnevlerdede var şubesi.
Aa hayırlı olsun ankarayi cok severim ben

Sağolasın canım❤️ Az olunca vermek de iyice zorlaşıyor bakalım nasıl gidecek kalanlar pek ümidim yok
Spor yapman lazım canım hiç yapmıyorsun yaparsan bence daha çok gider🥰
Başlangıç 76
Bu hafta 74,5
Fark -1,5
%1,973
çok iyi canım tebrik ederim 😍 ay ben de 7leri görmek istiyorum artık 🥺kilosu 7lerde olanları çok kıskanıyorum haberiniz olsun nazarım değmez inşallah🤣🤣

Spor yapman lazım canım hiç yapmıyorsun yaparsan bence daha çok gider🥰

çok iyi canım tebrik ederim 😍 ay ben de 7leri görmek istiyorum artık 🥺kilosu 7lerde olanları çok kıskanıyorum haberiniz olsun nazarım değmez inşallah🤣🤣
Bende 6lıları kIskanıyorum sen yaparsın ya maşşalah güzel vermişsin 7 lilere ne kalmış ki

Back
X