• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

9 Ağustos mu yazdın kuzum ?
Tebrikler çok güzel gitmiş yemek yemediysen tekrar tartıl istersen
Ayyy evet 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
kapatanım kızım yapışmıştı paçama nasıl tartıldım bilmiyorum o hengamede hızla 8 yazmışım eee o kadarcıktan bir şey olmaz 😁😁😁😁

Biyerden başlamam lazm kilo bildirmeyle başlayımmmm 🥺
Cherry Mom Cherry Mom
Kuzum kızın ne yapıyor büyümüş mü bizimkini tutamıyorum çok yaramaz memlekette olmasaydım iğne iplik olırdım bir saniye oturmuyor
Bu Arada güzel kilo vermişim 94 den inmen çok iyi👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Ayyy evet 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
kapatanım kızım yapışmıştı paçama nasıl tartıldım bilmiyorum o hengamede hızla 8 yazmışım eee o kadarcıktan bir şey olmaz 😁😁😁😁
Ayy bana kalırsa hiç tarih yazmayın 🙈 bu hafta asıl listeye alabilirdim seni o yüzden dedim canım tarih yanlış olunca kural kabul etmiyor 👀işin kötüsü bu yanlış diye haftayada giremiyorsun 🙈

Ayy bana kalırsa hiç tarih yazmayın 🙈 bu hafta asıl listeye alabilirdim seni o yüzden dedim canım tarih yanlış olunca kural kabul etmiyor 👀işin kötüsü bu yanlış diye haftayada giremiyorsun 🙈
Yaa yeniden mi çekip atsam acep😀

Yada bugün takip et gece faln sabah ki kilona inebilirsin bugünün tarihi ile çek bize at ✌️ haftaya için istiyorum bunları 😘

Tabiki çok iyi karar canım yeniden başlamak lazım bu kilolar yerleşmedi hızlıca gidecek göreceksiin hiç moral bozma
Bende yeniden başladım dstek oluruz birbirimize 🤗
İnşaAllah kaptanııımmmmm❤️❤️❤️❤️

Kuzum kızın ne yapıyor büyümüş mü bizimkini tutamıyorum çok yaramaz memlekette olmasaydım iğne iplik olırdım bir saniye oturmuyor
Bu Arada güzel kilo vermişim 94 den inmen çok iyi👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Büyüdü elhamdülillah canım 😍 peşinde koşturuyor benimkide
Sağol canım 😍 68 olaydım iyiydi diyetim yarım kaldı ama geri başlıcam inşaAllah

Büyüdü elhamdülillah canım 😍 peşinde koşturuyor benimkide
Sağol canım 😍 68 olaydım iyiydi diyetim yarım kaldı ama geri başlıcam inşaAllah
Olur İnş bende 3-4 haftadır uğraşıyorum ama çok diyet yaptığım söylenemez 6 lılara inmek güzel olurdu

Back
X