Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bu gün yine adapte olamadım 🥺

Sabah 1 poğaça
Azck kızartma

Öğlen
1 fincan dibek kahve
2 dilim cevizli sucuk

Akşam
6 kaşık güveç
3 4 kaşık pilav
Salata
Ayran

Ara
Çay yanında 2 3 püskivi

Su 2 olmadı

Yarın daha güzel olck inşaAllah menü 🥺

Cherry Mom Cherry Mom
Kisa zamanda adapte olursun üzülme. Geri donusler biraz zorluyor yeniden baslamak gibi ama daha kolay cok yol katettin artilarin baslayinca hemen gidecek zaten sonrasinda ikinci mezuniyet yaparsin sen 👍👍

Kaptancım ben mezun olmak istiyorum biraz ara verip Eylül ekim gibi dönmek iyi olacak benim için 💕😘@Emnis

Geçmiş olsun kaptanım umarım ciddi bir şey değildir
Migrenim tuttu canım çok sağol ♥️

Tatlım mezun edelim bu cuma son bildirimle listeden çıkarabiliriz seni ama kilonu sabitlemek için bence bir süre daha menü yazmaya devam et 🤗 :)

Emnisim kaptaniiim ay özlemişim yaa nasilsiiiinn:KK19:utancima gelemiyorum ki hem kilo aldım hem diyet yapma ilhamım gelmedi 🙈
Selamm Aysuncummm 😍😍
Kilo alınca buraya gelinir zaten niye utanıyorsun ben dahil zayıflayıpta geleni görmedim👀🤗🤗
Biz de seni özledik artılarına artı katmadan kafanı diyet yoluna sokkk gelll bence🤩🤩🤩

Amin canım İnş fedakarlık çektiğim sıkıntılar zor bir dönemdeyim İnş bu sene son olur ve atanırım tşkr ederim 🙏🏻😘
İnşallah atanırsın canım evliyken hele bir de küçük cocukla flaan zor oluyor bu işler disiplin istiyor çünkü Allah gönlüne göre versin ♥️

Canım kaptancığım. İyiym teşekkür ederim sen nasılsın. Valla ben hala yoğun bir şekilde ders çalışıyorum. Sosyal medyadan biraz uzak kalıyorum bölmemek için kendimi. Ama içime doğdu herhalde yazdığın. Giresim geldi 😍 memleketteyim hala. Sen ne alemlerdesin. Emrecik nasıl 🥰
Selam canım 🤗🤗
Bende iyiyim sayılır bugün bir migren atağı tuttu ama genel olarak iyiym ☺️
Allah yardımcın olsun ve kolay gelsin tatlım kilonu koruyabiliyor musun oralarda 🙊😍

Emrede iyi canım anaokuluna başlatıyoruz bu sene kısmetse 🙊 tabi vakalar eğitime izin verirse 👀😔 senin oğlun nasıl canım sağlık sıhhat yerinde inşallah

Back
X