- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #420.501
Bilmiyorum sıkıntı sadece bizim internette mi ama hala yok. Deli olucam gerçekten.Ya burda da gitti pacom ama net gitmesin yaakorktum şimdi sen öyle diyince

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum sıkıntı sadece bizim internette mi ama hala yok. Deli olucam gerçekten.Ya burda da gitti pacom ama net gitmesin yaakorktum şimdi sen öyle diyince
Evet geldim benkollontai
matteroftime pazartesi kayınvalidem gidecek ondan sonra aktif olurum demişti sayı eşitliği olmayınca eşledim mecburen yarından itibaren aktif olur diye düşünüyorum canım
kollontai
matteroftime pazartesi kayınvalidem gidecek ondan sonra aktif olurum demişti sayı eşitliği olmayınca eşledim mecburen yarından itibaren aktif olur diye düşünüyorum canım
Oo 2 ayAynen canım 2 ay dişimizi sıkıcaz yatcaz kalkcaz hopp hedefteyiz![]()
Ben yaptııımmm.
Günaydınnnn 5.takımmmmmm![]()
sabah sporunu yapan güzide insanlar var mı aramızda![]()
süperrrr ortim inş güzel veririrz diyetiii :)))runib orti olmuşuz canım ben mezun olmuştum geri geldim kiloları alıp
İnşaAllah güzel kilolar veririz![]()
Ay banada öyle geliyor
Teşekkür ederim kaptanımm❤Ooooomaşallah canım harikasın
![]()
Tamamdır kaptanımkollontai
Öyleyse hoş geldinEvet geldim ben![]()
Ben uzun süredir pek aktif değildim Cuma’ya göre hala yarım kilo artım var ama regl olamadım 1 hafta gecikti fena şişkinliğim varkollontai Selam canım, ben iki haftadır aktif değildim cumaya kadar eksi gelmem lazım destek olalım birbirimize
Sende durumlar nasıl
Günaydın kaptanım
Günaydınnnn 5.takımmmmmm![]()
sabah sporunu yapan güzide insanlar var mı aramızda![]()
Biz 2 ay bi sıkalım da olmazsa 1 ay daha sıkarızOo 2 ayayda 10 kilo versem bile 2 ay yeterli olmaz bence
Oyy nettin bacimHadi beraber toplamda 2 kilo verelim![]()
Ben de yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum.Oyy nettin bacimben diyete yeni adapte olmaya calisan bi garibanim.burda
Ama Allah tan umut kesilmez insallah diyelim
![]()