hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim...
durum hala aynı,çok zor günler geçiriyorum kızlar
size bir özet geçmek istiyorum ; bunları evde kendim bir kağıda da yazmıştım,şimdi size de yazıyorum...aklıma geldikçe yazdım,bir önem sırası yok !hepsi aynı derecede yaralıyor beni...
- bilgisayarda okey oynuyor
- ya da gerçek hayatta okey oynuyor,saatlerce oynayabilir
- ya işi oluyor geç geliyor
- ya arkadaşlarıyla olmak istiyor gecikiyor..(eve 11 den önce düşmüyor her defasında işi bahane ediyor)
- halı saha maçı oluyor, arada extra maçlara da gidebiliyor
- tv de sürekli maç izliyor,yabancı maçlar dahil..maçlar bitmiyor !
- kısacası boş zamanı hiç olmuyor,olsa bile o zamanlarda ya uyuyor ya bağlama çalıyor.boş zamanlar ben hariç herşeyle doluyor...
- ben yokum.. ben sadece yemek yapan,çamaşır yıkayıp ütüleyip asan,kısacası hizmetçilik yapan biriyim.
- yatak odamızı bile ihmal ediyor,yorgunluktan olduğunu söylemişti..sonra başka birşey daha söyledi :
-çok kıskanç bir adamdı,5 dak lık mesafeye bile tasiye binemezdim ben...şimdiyse tam tersi oldu,merak ettim. bir gün oturuyoruz,konuşmak istedim,tamam çok kavgalar ettik,sen de ben de suçluyuz ama hala devam eden bir soğukluk var sebebi nedir bunun dedim.önce söylemek istemedi,sonra bana "sebebi senin kiloların, senden yani görünüşünden soğudum.yatak odasının sebebi de bu. bazen canım istiyor ama seni değil" dedi.
- evde bir arkadaşımız misafirdi,evlilik üzerine konuşuyorduk üçümüz. dedi ki eşim "evlilik bana göre çok mantıksız"........ misafirin yanında... yerin dibine geçtim...
- tek kişiyle olamıyorumdur belki dedi,beni sevmiyorsun dediğim bir anda...
- eve para bırakmıyor,bırakmak zor geliyor.evet son zamanlarda para durumları iyi değil belki ama ne yeniyor ne içiliyor umrunda değil,ben söylemesem...
- bana nerden iş teklifi gelse kabul etmemi istiyor,para kazanmamız gerekiyormuş...
- bir gün bir teklif geldi,gece saat 2ila sabah 6 arası..kabul et dedi...bense bu adamı beni çok sevdiği ve kıskandığı için tercih etmiştim.çünkü babamdan hiç kıskanılma sakınılma düşünülme gibi duygular görmemiştim..babamı geçti....
-sorunları konuşmuyor..ya uyumak istiyor ya başka birşey çıkarıyor.konuşmaktan kaçıyor.ben de konuşmadan çözebilmenin başka bir yolunu bilmediğimden ısrarla konuşmak istiyorum.tüm kavgalarımız bu şekilde çıkıyor.ANLAŞAMIYORUZ!
- ve son olay... (öğreneli 2 gün oldu)
bir ev satın almıştık ama ödüyorduk daha.. bir önceki boşanma durumunda sen git evi abinin üzerine al... sizce neden?? boşanırsak 3 kuruş alamayayım diye...
işte benim eşim böyle bir insan ... para için herşeyini feda edebilir.
nefret ettim... nefret ediyorum...
bu arada 3 gün önce(kavgamızdan bir gün önce) işinden de oldu.. yaptığı bir takım gizli işler ortaya çıkınca istifasını istemişler...
böyle işte kızlar.. hiç iyi değilim.hala kendi evimdeyim.
tek zor gelen,evimi,hayallerimi bırakıp çıkmak..çok canım yanıyor... senağlama