- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #421.861
Canım baktım ama bende rozetler diye bir şey görünmüyor. Şu durumda benimde hem takım hem mezun rozetim olması lazım aslında. Neyse ya özendim öyle de sordumCanım profilde isminin üzerine tıkla en sağda rozetler diye bir seçenek var orada rozetin varsa görebilirsin pro üye olmaya gerek yok

rozetsizde zayıflarım ben
  rozetsizde zayıflarım ben 

Diyetisyenin verdiği listeye uyayım en iyisi
 Diyetisyenin verdiği listeye uyayım en iyisi 

Yerleşmeden hemen gönder gitsin sen de canım
 Yerleşmeden hemen gönder gitsin sen de canım 

bende Córona da mecburiyetten Türkiye’ye döndüm erkek arkadaşımdan şiddet gördüm işsizim şuan evde tek başıma oturup hayatta kalmaya çalışıyorum, bi ucunu bıraksam gidip kendimi denize atasım geliyor! Terapi de aldım ilaç da kullandım ama hepsi boş. Kendimi motive etmek için el işlerine sardım şimdi onları  satayım da para kazanayım falan diye uğraşıyorum. Bu aslında dönemsel ve geçici görmemiz lazım. Ben böyle her dibi gördüğümde sonunda bambaşka bir hayır çıktığını gördüm. Kocamı boşadığımda hayat bitti sanmıştım o günden bugüne 15 ülke gezmişim, her şer gördüğümüzde bir hayır var. Şükür etmek en iyi meditasyon çok şükür sağlıklıyız yürüyebilir koşabilir konuşabiliriz ! Asla yalnız yürümeyeceksin kızkardeşlerin seninle birlikte burada ve evlatların çok şükür yanında, yeter ki sende yanımızda dur uzaklara gitme bugün olmaz yarın olur acelesi yok
  bende Córona da mecburiyetten Türkiye’ye döndüm erkek arkadaşımdan şiddet gördüm işsizim şuan evde tek başıma oturup hayatta kalmaya çalışıyorum, bi ucunu bıraksam gidip kendimi denize atasım geliyor! Terapi de aldım ilaç da kullandım ama hepsi boş. Kendimi motive etmek için el işlerine sardım şimdi onları  satayım da para kazanayım falan diye uğraşıyorum. Bu aslında dönemsel ve geçici görmemiz lazım. Ben böyle her dibi gördüğümde sonunda bambaşka bir hayır çıktığını gördüm. Kocamı boşadığımda hayat bitti sanmıştım o günden bugüne 15 ülke gezmişim, her şer gördüğümüzde bir hayır var. Şükür etmek en iyi meditasyon çok şükür sağlıklıyız yürüyebilir koşabilir konuşabiliriz ! Asla yalnız yürümeyeceksin kızkardeşlerin seninle birlikte burada ve evlatların çok şükür yanında, yeter ki sende yanımızda dur uzaklara gitme bugün olmaz yarın olur acelesi yok biz seni seviyoruz yalnız değilsin
 biz seni seviyoruz yalnız değilsin