- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.481
ayyy bedne susutum zira doğru tek kelime yazamıcam anlaşıldı hehehehehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım inşallah hepimizin işine yarar bilgiler ediniriz bu sayede kaydirigubbakcemile3Ayyy canzii emeğine sağlık şekerim süper olmuşşş a.s.
canım rica ederim gerçekten güzel oldu böyle ne güzel bilgiler ediniyoruz zihnimizi canlandırıyoruz topiğimizi hareketlendiriyoruz ve motivasyonumuz artıyor bu sayede ve inşallah allahın izniyle kilolarıda atmaya başlıcaz alkisalkisalkis:sm_cool:hedef yok bitanem hedef artık bir kaç hafta sonraya kaç çıkarsa o olacak biraz mecburi mezun ediyolar beni:roflol:
Abowww bu ne çalışkanlık valla herkes hemen yapıyo eee bir hafta ne yapacaz sonra:roflol::roflol: teşekkür ederim canzicim az sonra bakayım neler varmış..
bugünün ve hafta sonunun raporunuda verip xtabucuğumun yazdıklarınada bakacağım unutmadım yanealkisalkisalkis
yooooo sen susma canım valla senin konuşman doğruda olsa yanlışta olsa bize yarar sağlıyor neşe buluyoruz alkisalkisalkisalkisalkisalkisayyy bedne susutum zira doğru tek kelime yazamıcam anlaşıldı hehehehehe
Bakk kallisim ilerde yani bir 20 yıl sonra falan muhtemelen biz hala burda olacağızz kaydirigubbakcemile3 aşağıdaki arkadaşa takıma gelirse ben alırım bak açık konuşuyoruz ben bu bebeği tabi ozman koca man olur ben bunu takıma alırım kurallarıda bozarım heheheheh
![]()
aaa neden yahedef yok bitanem hedef artık bir kaç hafta sonraya kaç çıkarsa o olacak biraz mecburi mezun ediyolar beni:roflol:
kızlar diyetisyenden geldik.kızım bu haftada 900 gram vermiş beldende 1 cm incelmiş .yani haberler süper.diyetisyenimiz övgüler yağdırıp gönderdi tabi bizimkinin ağzı kulaklarında seninle gurur duyuyorum bebeğim kızlarımı çok seviyorum allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yarabbim.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.toplam 6.400 oldu verdiği kilo hemde 1.5 ayda.:dance::teytey:![]()
kızlar diyetisyenden geldik.kızım bu haftada 900 gram vermiş beldende 1 cm incelmiş .yani haberler süper.diyetisyenimiz övgüler yağdırıp gönderdi tabi bizimkinin ağzı kulaklarında seninle gurur duyuyorum bebeğim kızlarımı çok seviyorum allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yarabbim.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.toplam 6.400 oldu verdiği kilo hemde 1.5 ayda.:dance::teytey:![]()
Reyhan ablacığım anlamamak gibi bir şey olabilirmiki.. kendimizi nasıl keyifli hissediyorsak öyle davranmalıyız eziyet çekmek için gelmiyoruz buraya ne zaman zevk alacaksak öyle geleceğiz tabiki olur sen ne zaman çıkmak istersen söyle bana.. ama her izine giden gibi ayrılıp gelmezsen uğramazsan bak bende bırakır giderim şimdiden söyleyeyimama diyet modundan bir süre uzaklasmak banada iyi gelecek. insallah beni anliyorsunuzdur.
merhaba canlarım nasılsınız?
sizlerden uzak kalmak öyle zor ki... burası beni çok oyalıyor ve motive ediyordu.
inşallah sizler iyisinizdir?