Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok yok hiç öksürüğüm yok zaten. Ben nolur nolmaz diye gitmiştim. 😊 Ateş, boğaz, kulak ağrısı tarzı benimki şükür. ♥️ Çok teşekkür ederim. Herkesin sonucu baya iyi. Darısı en kısa zamanda başıma. 🥲😂

Ayy hazal canımcım çok teşekkür ederim. Çok yaklaşmıştım listeye girmeye ama tatil, hastalık beni ne duruma getirdi bilmiyorum şu an. 😂 Bu satırları tek gözüm kapalı yazıyorum. Sizden mühim değil hahahahahah. Valla salgın mı değil mi bilmiyorum ama beni yatağa iyi attı. 🥲

Çok teşekkür ederiim. 🥰💕 Sizler de kendinize dikkat edin.
Anladım canım çok geçmiş olsun tekrar 😘

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ben kahveyi bırakıyorum biliyon mu :KK45: Bu gün 2. günüm inşallah başarabilirim. Tavsiye edeceğin çaylar var mı?
Kuzum yeşil çay iç mutlaka kuru naneli ve taze limon sulu öneririm, papatya çayı ıhlamur olabilir istediğini meyve püresi ve maden suyuyla da karıştırabilirsin 💟

Kuzum yeşil çay iç mutlaka kuru naneli ve taze limon sulu öneririm, papatya çayı ıhlamur olabilir istediğini meyve püresi ve maden suyuyla da karıştırabilirsin 💟
Yeşil çay içiyorum canım kuru nane de katayım. Teşekkür ederim 🥰🥰 ıhlamur papatya falan zevk vermiyor ya zevkine dopamin yükseltsin diye içiyorum ya 😂😂

:KK19: ORTAKLAR SONUÇ :KK19:
( 20-27 Ağustos )

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI Lizozom55 Lizozom55
VEEE Azimliiii Azimliiii Tebrik ediyorum kızlar:halay:

eliya eliya sss35 sss35 bildirim yapmadığı için sizin ortalama düştü maalesef

Cherry Mom Cherry Mom boş boş otururken bunu da yapayım dedim canım 🙈🙈
Azimliiii Azimliiii orticiiim harika bi ikili olduk. Seninle orti olmak benim için gururdu😘😘

Back
X