- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #422.921
Rica ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım
Anladım canım çok geçmiş olsun tekrarYok yok hiç öksürüğüm yok zaten. Ben nolur nolmaz diye gitmiştim.Ateş, boğaz, kulak ağrısı tarzı benimki şükür.
Çok teşekkür ederim. Herkesin sonucu baya iyi. Darısı en kısa zamanda başıma.
Ayy hazal canımcım çok teşekkür ederim. Çok yaklaşmıştım listeye girmeye ama tatil, hastalık beni ne duruma getirdi bilmiyorum şu an.Bu satırları tek gözüm kapalı yazıyorum. Sizden mühim değil hahahahahah. Valla salgın mı değil mi bilmiyorum ama beni yatağa iyi attı.
Çok teşekkür ederiim.Sizler de kendinize dikkat edin.
Hoşgeldin pisi pisiiiihoş buldum canım![]()
Kuzum yeşil çay iç mutlaka kuru naneli ve taze limon sulu öneririm, papatya çayı ıhlamur olabilir istediğini meyve püresi ve maden suyuyla da karıştırabilirsinHedef60kgolmak ben kahveyi bırakıyorum biliyon mu
Bu gün 2. günüm inşallah başarabilirim. Tavsiye edeceğin çaylar var mı?
Yeşil çay içiyorum canım kuru nane de katayım. Teşekkür ederimKuzum yeşil çay iç mutlaka kuru naneli ve taze limon sulu öneririm, papatya çayı ıhlamur olabilir istediğini meyve püresi ve maden suyuyla da karıştırabilirsin![]()
Oyy ben de herkeşleri teprik ederüümAnammmm 1. Olmuşuz ya kızlar yaşasınnnnn![]()
![]()
hzlsel sen de 1. olmuşsun canım
![]()
![]()
Hepinizi tebrik ederim tek tek emeklerinize sağlık harikasınız![]()
![]()
Hıı kafainli ve ödem attırıcı dersen rooibos çayı var cnm çikolata vanilya portakal aromaları filan varYeşil çay içiyorum canım kuru nane de katayım. Teşekkür ederimıhlamur papatya falan zevk vermiyor ya zevkine dopamin yükseltsin diye içiyorum ya
![]()
![]() | A azimliii | %1,923 | |
![]() |
![]() | %1,741 | |
![]() |
![]() | %0,949 | |
![]() |
![]() |
![]() | 0,548 |
![]() |
![]() | %0,373 |
Evet diyetisyen de önermişti o çayı bi bakayım. Başım ağrıyor bildiğin yoksunluğa giriyorum. 1 tane içiyorum bu hafta. Pazartesiden sonra onu da bırakacağım inşallahHıı kafainli ve ödem attırıcı dersen rooibos çayı var cnm çikolata vanilya portakal aromaları filan var![]()
ORTAKLAR SONUÇ
( 20-27 Ağustos )
Lizozom55
A azimliii %1,923 hzlsel
SonsuzUmut
%1,741 kollontai
kardelelen321
%0,949 MuMu85
DeryaOnDiet
avutsunbahaneler
0,548 eliya
sss35
%0,373
HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARILizozom55
VEEEAzimliiii Tebrik ediyorum kızlar
eliya
sss35 bildirim yapmadığı için sizin ortalama düştü maalesef
Cherry Mom boş boş otururken bunu da yapayım dedim canım
Evet diyetisyen de önermişti o çayı bi bakayım. Başım ağrıyor bildiğin yoksunluğa giriyorum. 1 tane içiyorum bu hafta. Pazartesiden sonra onu da bırakacağım inşallah![]()
Tebrikler kızlar emeklerinize sağlıkAnammmm 1. Olmuşuz ya kızlar yaşasınnnnn![]()
![]()
hzlsel sen de 1. olmuşsun canım
![]()
![]()
Hepinizi tebrik ederim tek tek emeklerinize sağlık harikasınız![]()
![]()
Harikasin canim.Selam kızlar, şimdi girdim eve. Diyette herşey yolunda bi spor yapmadım bugün. Azıcık dinlenip sporumu yapıcam inşallah![]()