- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #423.701
Ve ben geri döndüğümü hissediyorum ablamla yürüşe çıktık ve dönüştr 1000 tane ipimi atladım yemek yiyip akşama da bir şeyler eklerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üye adı | 27.08 | 28.08 | 29.08 | 30.08 | 31.08 | 1.09 | 2.09 |
@Sonsuz umut | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | |||||||
![]() | ![]() | ![]() | |||||
![]() | |||||||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
@Breeze96 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
G Goklerce | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
K Kubraaaccc | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | |||||||
E Emcekare | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | |||||||
Ahah teşekkürler ortimMod benim de bazen düşüyor geçen akşam ağladım bıktım artık diyetten bir senedir açım diyeSonra cuma günü o eksiyi görünce tekrar motive oldum
Hiç merak etme canım ben seni sık sık dürter motive ederim
![]()
Canım bugün izinliydim. Yapmam gereken çok iş vardı. Onları halletmeye çalıştım. Kendi işimi kuruyorum nasipse. Bazı evrak işlerim vardı. Gün boyu koşturdum durdum. Yarım saat oldu eve geleli hemen uyuyakalmışım telefona uyandım
Benim30unda başlamıştı zaten 30unda da paylaştımGüncel tablomuz kızlar
Free yazanlar harici ( hastalık) herkesten menü bekliyoruz kızlar
İstikrarlı olarak menü yazmayanı ve bilgi iletmeyeni listeden çıkarır ve bir daha almayız
Kilo vermenin yolu düzenli menü yazmaktan geçiyor bence en önemli adım bu aksatmayalım lütfen
5. TAKIM MENÜ KONTROL TABLOSU
üye adı 27.08 28.08 29.08 30.08 31.08 1.09 2.09 @Sonsuz umut DeryaOnDiet
eliya
Lizozom55
pacman
kardelelen321
yarimuhendis
kollontai
MuMu85
Anka
hzlsel
Tempus
Azimliiii
avutsunbahaneler
Nikinik
Hedef60kgolmak
eceboce
Pnrrr-12
@Breeze96 Ucmelekannesi
G Goklerce Fit mutlu anne
K Kubraaaccc Calypso95
E Emcekare Monica_
Öğlene kadar mı
Kızlar ankanın yaptığı aşağıdaki tabloyu içimizden düzenli olarak devam ettirebilecek arkadaşımız var mı? Menü kontrol listesini ertesi gün öğlene kadar yayınlamak yeterli oluyor..
Arada eksik günler var ben onları birazdan tamamlar öyle teslim ederim listeyi devralacak arkadaşa.
eliya
Lizozom55
pacman
kardelelen321
yarimuhendis
kollontai
MuMu85
Anka
hzlsel
Tempus
Azimliiii
avutsunbahaneler
Nikinik
Hedef60kgolmak
eceboce
Pnrrr-12
@Breeze96 Ucmelekannesi
K Kubraaaccc Calypso95
E Emcekare Monica_
Canım spor yaptın mı bugünÖğlene kadar mıo zaman alabilirim dahaerken yaparım diyen biri çıkmazsa hehe
![]()
Ne güzel canım nasıl heyecanlısındır şimdi hayırlı uğurlu bol kazançlı olsunAhah teşekkürler ortim
Canım bugün izinliydim. Yapmam gereken çok iş vardı. Onları halletmeye çalıştım. Kendi işimi kuruyorum nasipse. Bazı evrak işlerim vardı. Gün boyu koşturdum durdum. Yarım saat oldu eve geleli hemen uyuyakalmışım telefona uyandım
Sen nasılsın neler yaptın bugün canım?
Cnm dünün sporunu yaptım 1 saat leslieCanım spor yaptın mı bugünBenim spor hiç yapasım yok uzun bir süre spor yapınca şuan yapasım gelmiyor
![]()
Polislik sınavına hazırlandığım için 4 ay boyunca haftada 5 gün 1 buçuk saat ağır cardiolar yapmıştım maalesef ozamanlar topalladığımı ve kemik acısı çok çekmiştimCnm dünün sporunu yaptım 1 saat lesliebirkaç saate de 1 saatlik bugünkü sporu yapıcam termal taytla ☺uzun bir süre çok yoğun mu spor yapmıştın cnm ?
Menü de spor da çok iyi canım afiyet olsun31 agustos menum
11:00- 2 yumurtadan menemen, 2 dilim oeynir, 1 kase salatalik, 1 dilim tt ekmek
14:30- 1 kase nohutlu tavuk, 1 kase icibe yulaf, yigurt , kajao, muz, frenj uzumu karistirip yedim.
17:30- detoks icecegi
su:3,5 lt
Spor: 30 dk pilates
11 000 adim
Cherry Mom
hzlsel
Ucmelekannesi
Hem tek öğün hem de çok sağlıklı ve az kalorili olmuş canım adımlar da süper gitsin kilolar31.08. 21
Sabah:1 filtre kahve
Öğlen:yeşilçay, hibiskus, turunç kabuğu
Akşam : haşlanmış tavuklu yeşil salata, 5 kuru kayısı, 3 kuru erik
3 litre su
12000 adım
Senin de dediğin gibi biber dolması fazla olmuş canım yanına ekmek yemeseydin keşke ama suyun sporun çok güzel1 h.yumurta
3 kayısı
6 zeytin
1 kk peynir
1 TB ekmek
Çay(şekersiz)
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 armut
AKŞAM
4 biber dolması(biraz fazla kaçırmış olabilirim)
Cacık
1 TB ekmek
4 litre su +1 duble türk kahvesi +1 kayısı çayı
SPOR= 30 dakika cardio + 1000 ip atlama
Begendigibe sevinfim canim. Sanki su yulafli karisim cok oldu gibi ama onu yeneden de cok actim. Yaa bu detoks icecegi acayii tok tutuyur inanilnaz.Menü de spor da çok iyi canım afiyet olsun
Hem tek öğün hem de çok sağlıklı ve az kalorili olmuş canım adımlar da süper gitsin kilolar
Senin de dediğin gibi biber dolması fazla olmuş canım yanına ekmek yemeseydin keşke ama suyun sporun çok güzel![]()
Akşam detoks içeceği içtiğin için çok doğal canım öğlen o şekilde beslenmen hiç hali kalmaz insanın ben de yarın ve perşembe detoks içeceğini yapacağım çünkü bu kiloların başka türlü gideceği yokBegendigibe sevinfim canim. Sanki su yulafli karisim cok oldu gibi ama onu yeneden de cok actim. Yaa bu detoks icecegi acayii tok tutuyur inanilnaz.
Uzun süredir hiç kaçamağım olmamıştı tatlı yemektense yemeği biraz fazla kaçırdımMenü de spor da çok iyi canım afiyet olsun
Hem tek öğün hem de çok sağlıklı ve az kalorili olmuş canım adımlar da süper gitsin kilolar
Senin de dediğin gibi biber dolması fazla olmuş canım yanına ekmek yemeseydin keşke ama suyun sporun çok güzel![]()
Canım sen basla hele birkaç kilo verince devamı geliyor sadece sabret ve buralardan ayrılmaBen de pandemiydi ,tatildi derken 12 kilocuk aldım. Hiçbir şey üzerime olmuyor nasıl vereceğim bu kiloları bilmiyorum.. iştahım da maşallah pek coşmuş halde ...
Canısı kaç kiloydun sen şimdiPis fesatlar :) sana beni gecmen için süre tanıdım, iyi degerlendir hacııı![]()
Ay bana da şey diyorlar çocuk gibi kaldın, bacakların çok inceldi annesin sen Boyle olur mu hiçAynennn öylee canım gelme bu oyunlara boşverr
Hasta olmadığını biliyorum yahhuu öyle derler ya zayıflayınca yanaklar falan gidinceAaaa hasta mısınn ne olduuuuu
elinin körüüüü sporda anam ağladı
![]()
Ay evet ya çok sıcak Allah affetsin birşey yapmak çok zorKızlar bu havada yürüyüşe çıkmak zulüm çok sıcak biraz daha serinlesin havalar öyle çıkmaya başlayacağım inşallah ama sizi tebrik ediyorumDeryaOnDiet @Breeze96
Ben de şimdi temizliğimi bitirdim kv bana gelecek sanırım Almanya’dan görümcesi geliyor diye bize kaçacak ne kadar kalır muamma
Artık sporumu akşam yapacağım mecbur
![]()
Ooo tebrik ederim spora harika bir dönüş olmuşVe ben geri döndüğümü hissediyorum ablamla yürüşe çıktık ve dönüştr 1000 tane ipimi atladım yemek yiyip akşama da bir şeyler eklerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı![]()
Eline emeğine sağlık canımGüncel tablomuz kızlar
Free yazanlar harici ( hastalık) herkesten menü bekliyoruz kızlar
İstikrarlı olarak menü yazmayanı ve bilgi iletmeyeni listeden çıkarır ve bir daha almayız
Kilo vermenin yolu düzenli menü yazmaktan geçiyor bence en önemli adım bu aksatmayalım lütfen
eliya
Lizozom55
pacman
kardelelen321
yarimuhendis
kollontai
MuMu85
Anka
hzlsel
Tempus
Azimliiii
avutsunbahaneler
Nikinik
Hedef60kgolmak
eceboce
Pnrrr-12
@Breeze96 Ucmelekannesi
K Kubraaaccc Calypso95
E Emcekare Monica_
Ay sen polis misiinPolislik sınavına hazırlandığım için 4 ay boyunca haftada 5 gün 1 buçuk saat ağır cardiolar yapmıştım maalesef ozamanlar topalladığımı ve kemik acısı çok çekmiştimdaha 1 aydır yeni düzeldi bu sizin yaptıklarımız hafif tabiki
bugünkü listeyi attım bende 1000 ip atlamayla 30 dakika cardio şimdi onları yapıcaktım
![]()
Tebrikler kuzumEki Görüntüle 2909071
Lizozom55
DeryaOnDiet kizlar öğle ve akşam örnek menüler. Benim bu günüm güzeldi. Hadi bismillah yarına hazirmiyiz
![]()
Gerçekten bugün burası da coook sıcaktı. Sabah serinde yada akşam serinde çıkmak mantıklı ama denkgelmeyebiliyor.Kızlar bu havada yürüyüşe çıkmak zulüm çok sıcak biraz daha serinlesin havalar öyle çıkmaya başlayacağım inşallah ama sizi tebrik ediyorumDeryaOnDiet @Breeze96
Ben de şimdi temizliğimi bitirdim kv bana gelecek sanırım Almanya’dan görümcesi geliyor diye bize kaçacak ne kadar kalır muamma
Artık sporumu akşam yapacağım mecbur
![]()
14.30 çok mu iyimi bilemedim. Ama hem erken yemişsin hemde akşam birşey yok iyi bence şimdi düşününce. Afiyet olsun Ortim çok iyi31 agustos menum
11:00- 2 yumurtadan menemen, 2 dilim oeynir, 1 kase salatalik, 1 dilim tt ekmek
14:30- 1 kase nohutlu tavuk, 1 kase icibe yulaf, yigurt , kajao, muz, frenj uzumu karistirip yedim.
17:30- detoks icecegi
su:3,5 lt
Spor: 30 dk pilates
11 000 adim
Cherry Mom
hzlsel
Ucmelekannesi
Vavvvv baya süper bir menü. Afiyet oslun canim31.08. 21
Sabah:1 filtre kahve
Öğlen:yeşilçay, hibiskus, turunç kabuğu
Akşam : haşlanmış tavuklu yeşil salata, 5 kuru kayısı, 3 kuru erik
3 litre su
12000 adım
Biberler küçükse iyi canım. Ekmek olmasa aslında 4 biber sıkıntı değil. Afiyet olsun canimSABAH
1 h.yumurta
3 kayısı
6 zeytin
1 kk peynir
1 TB ekmek
Çay(şekersiz)
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 armut
AKŞAM
4 biber dolması(biraz fazla kaçırmış olabilirim)
Cacık
1 TB ekmek
4 litre su +1 duble türk kahvesi +1 kayısı çayı
SPOR= 30 dakika cardio + 1000 ip atlama
Güzel afiyet olsun canim31 Ağustos
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay, 4 zeytin
Ara
Türk kahvesi, 1 avuç kuruyemiş
Akşam
Tas kebabı, 3 yk haşlanmış bulgur, salata
2 LT su, yeşil çay, 3 mil Leslie, 20 dk zumba
Cherry Mom
Tempus
Masallah sana, ben bugun oglumla uyudum spor yapamadimGunaydin guzeller. Kizimi anaokuluna buraktim. Sonra bebisle uzaktaki markete gidip geldik. Adimlarimi bugun erjenden tamamliycam
Simdi bebis uyudu ve sporzamaniii
Oh oh hep beraber güzel olacakk
Yok mu arttıran haydeeee![]()
Superr bilgiler sagol cnm yarin itibariyle basliyorum insallah bozmam
Ayy ne guzel ya cok sevindm senin adına. 45 kg vermissin 1 kiloyu mu takican beyaaa oda gidicek insallahhhMerhaba kızlar şimdi okuldan geldim tabi herkes şokNasıl motiveyim anlatamam ama sağ olsun tartım hiç motive etmiyor tek dileğim cuma günü sabit gelmek
Ama üç günde 1 kilo gider mi hiç sanmıyorum
![]()