Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çikolatam sana kızarken yada şunu şöyle yap derken sakın seni anlamadığımızı düşünme canım . Tek istediğim kendi adıma ilerde vah tüh dememen bunuda zaten sen biliyosun canım. Sevgi çok başka bişey bitti demekle evet malesef bitmiyor hatta bazen sevdiklerimiz canımızı yaksada bitmiyor buna kimsenin söylecek sözü olamaz kimsede zaten zorla senin kalibinden geçenleri sökmez ancak acıma kendini heba ederek ona acıma mesela demişsinki "şuanda işsiz maddi açıdan çok kötü" sanane bundan sen mi dedin ona filimfırıldak çevir diye,sen mi ddedin ona işine sahip çıkma diye bu onun meselsesi onun sorumluluğu bırak yaptıklarının sonucuna katlansın .bu anlamda ona acıma diyorum çünkü bu adam 2 gün sonra biti kanlandığında yine sana yüz dönecek .bak gör böyle olacak( yanılmayı ve senin sevdiğin insanla çok mutlu olmayı yemin ederim yürekten isterim)

Çok özür dilerim sen eşşek gibi çalışıyosun demi hemde herkesin sıcacık yatağında olduğu saatlerde onun bunun ağız kokusunu çekerek. Baktı beyefendi astarı yüzünden pahalı boşanmak o kadar değil( sen sanıyomusunki bu adam hesap kitap yapmadan sana tekrar deneyelim dedi) deneyelim diyor. şimdi o senin kazancına muhtaç erkek mi bu yaaa ( ayy ben neler yazıyorum asla seni kırmak için değil çok sinirleniyorum sana değil o naa lütfen bağışla)

Özetle demek istemem şuki bitanem . Kararın ne olursa olsun bu hayat senin sonuçlarını sen yaşlayacaksın bizler hatta annen baban bile sadce üzülürüz ama sen birebir yaşarsın bizede sadece yanında olmak düşer.Sen ne yapmak istiyosan yap ama hep diyorum akıllı yap bak hala bi avukatla görüşmedin deiilmi lütfen git görüş fikrini al bak avukat sana aklına gelmicek neler anlatacak şaşacaksın eşinin bazı davranışlarının sebebini anlayacaksın .
mesela boşanma sürecinde evi terker eden kabahatli olur ve hakim onu suçlar yani paşa paşa erkeğe tazminat düşer bu adam neden döndü eve sence..
Lütfen avukatla konuş ve deam edeceksen yine devam et en azından neler olacağını bilirsin akıllı davran canım

hg aebenim saol bitanem darısı sizlere ama sonbahara doğru yine aranızda listelerde göreceksiniz beni heheheheheh okadar kolay kurtuluş yok benden hahahaha

bu arada ben bir delilik yaptim bilgisayar aldim gidip...
aldigim yer,iki senedeir ceyizimi filan alip taksitle odedigim bir magaza.
simdi aldigim urunu internetten inceledim de,en az 300 lira daha ucuzmus,ben biraz pahali almisim...urunu bugun gidip teslim alacagim.vaz mi gecsem? cok kararsiz kaldim..
ama gidip nakit de alamam suanda.. off sportiem napiym ben soyle?
sizlerden uzak kalmak cok zordu cok!

canım geri verebilirsen ver tabi 300 lira az farkmı
bakalım geri alıcakmı o da var

hg aebenim saol bitanem darısı sizlere ama sonbahara doğru yine aranızda listelerde göreceksiniz beni heheheheheh okadar kolay kurtuluş yok benden hahahaha
hehe ozamana kadarda umarım ben mezun olurum ....delikafadulden ama burda olacagım ...kaydirigubbakcemile5

çikolatacım hakkında hayırlısı olsun canım. umarım hakkında en iyisi olur. çok ama çok zor bir süreçten geçiyorsun. Allah yardımcın olsun :teselli: canım 300 milyon az para değil. hem internette de taksit yapıyorlar. tabi yine de sen bilirsin yerimseniben

aebencim hoşgeldin, umarım ben de sonbahara kadar mezun olurum. oo ne güzel birşeymiş mezun olduğunu hayal etmek. mehalim şimdi hak verdim sana kaydirigubbakcemile3

çikolatacım hakkında hayırlısı olsun canım. umarım hakkında en iyisi olur. çok ama çok zor bir süreçten geçiyorsun. Allah yardımcın olsun :teselli:

canım 300 milyon az para değil. hem internette de taksit yapıyorlar. tabi yine de sen bilirsin yerimseniben

aebencim hoşgeldin, umarım ben de sonbahara kadar mezun olurum. oo ne güzel birşeymiş mezun olduğunu hayal etmek. mehalim şimdi hak verdim sana kaydirigubbakcemile3
umarım canım herkes mutlu oldugu kilosunda olur umarım ...:teytey:

mehalimcim
yazıcam yazıcam bi türlü yazamadım valla

canım tebrik ediyorum mezuniyetini, çok güzel yol katetmişin azmine hayran kaldım:hooray:

karar verdiğin bir tarihte doktora için bekliyoruz canım

İnşallah bende ramazana kadar mezun olmuş olurum, burada sadece paylaşımda bulunurum, ahh ahhh mezuniyet düşüncesi harika gerçekten de

bütün çiçekler sana çiçeklim mehalimkaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.

Bir pazar günü geçirdim kızlar hala toparlanamadım valla

Ağva kurudere diye biryere trekking yapmaya gittim, turla birlikte.
Rüya gibi bir yerdi anlatmakla olmaz, hatta fotoğraflarla da olmaz bizzat gidip yaşayıp hissetmek lazım, benim 4.trekking turum oldu bu. Hepsi birbirinden güzeldi ancak arkadaşlar burayı tarif edemiyorum bu güzelliği bu cenneti yazamıyorum bile.
Ben ki nasıl ödlek ve korkağımdır, börtü böceği hiç hazetmem, öyle büyük bir güzellik karşısında hiçbir böcek umrumda değildi.
Aranızda lost seyredenler var, diyimki lost adasındayım bende Kate'im :roflol::roflol::roflol:
Ağvada başladı yürüyüşümüz saat 11,45'te patika yolda yaklaşık 1 saat yürüdükten sonra göksu deresi boyunca yürüdük o akan derenin muhteşemliği o yeşillerin tonları adam boyunca otların arasına dalıp yürüdük patika dedim de öyle patika falan yok yarım insan ancak geçer bir taraf kayalık diğer taraf dere tam bir macera saat 15,30 gibi yemek yiyeceğimiz yere vardık, bu arada dereden geçmeler belimize kadar ıslanmaları falan söylemiyorum bile
Yemek molası bittikten sonra isteyenlerle şelalelere yürüyelim dedi rehberimiz,
İyi ki gitmişim 2 saatlik bir yürüyüşümüz daha oldu yolda keçi sürüleri, inek sürüleri bize eşlik etti.
Bir yere geldikki Aman Alllahım bir gölet göletin tam ortasında küçük adacık çevrede 3 tane şelale deli dehşet bi görüntü
geberdim yorgunluktan epey bir yol yürüdm ama nasıl değdi anlatamam.
Harika bir gündü
sizlerle paylaşmak istedim

mehalim ben de az önce gördüm mezuniyet belgeni. çook çok sevindim adına. inşallah biz de başarabiliriz :hooray:

sportiecim öncelikle tebrikler. bazı kişiler pazar veya tatil günleri tembellik yapıp evde uyurken ya da alışveriş merkezlerinde gün öldürürken sen trekking yapıyorsun. gerçekten bravo. ikinci olarak da ben ağva ya gittim oraları biliyorum canım. hakatten de anlatışmaz yaşanır. muhteşem bir yerr..

sbg cim

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, valla tavsiye ederim sende katıl trekking turlarına bak nasıl iğne ipliğe dönersin :)

selamlar
reyhan ablacim ,mehalim yazdiklarinizi okudum... desteginiz icin cok tesekkur ediyorum. cok haklisiniz,kahramanlik yapmak niyetinde degilim ama simdi soyle bir durum olustu :
esim isten ayrildi. suanda hakikaten maddi durumu hic uygun degil...bu arada size son yazdigimdan sonra uyandi ve bir kez daha deneyelim mi dedi bana... ben olmaz dedim,sevgisizlik degil sorunumuz biz anlasamiyoruz,degisen birsey olmayacak nasilsa yine ayni noktaya geliriz dedim. hayir dedi,ikna etmeye calisti filan..bu arada yemin ediyor,evi abisinin uzerine o niyetle devretmeye kalkmadigina..sebebini de anlatti da biraz karisik,yazmaya gerek yok..hee inandin mi derseniz,cok degil...
ne oldu ? hee tamam hadi ask oyunu oynayalim modunda degilim. ama dusundum,suan bosansam 5 kurus alamam.mahkeme de uzarmis,henuz 10 aaylik evliyiz ya. ev tasima durumu cikti,dedim ya oturdugumuz ev satilmis.ben baska eve o baska eve tasinacagiz,ne o esyalarini verir ne de ben..eksiklerle dolu bir evim olacak.ailem yanlarina gitmemi istedi ama evleri cok kucuk ben rahat edemem annemlerde.mecburen bir ev tutmak zorundayim ve kocam olacak adamin suan parasi yok.neden herseyin altina ben gireyim? neden bu bedeli ben odeyeyim?
devam ediyorum onunla,ama bu onu affettigim ya da onunla omru billah devam edecegim anlaminda degil..bir sure sadece,duzelirse ne ala,duzelmez de bencilliklerine devam ederse,ben kendimi toplayip (maddi anlamda)gidecegim..hee su da var,ne yazik ki ben bu bencil ve vicdansiz adami hala seviyorum , bu sevgi denilen sey ne yazik ki hemen bitmiyor her olayda...
annem kizdi,babam kizdi..herkes baristigimi zannederek kiziyor bana... bu adamdan sana koca olmayacak diyor annem,zorluyorsun diyor... hakli,ben de biliyorum bunu... ama sansi sadece ona vermedim ,bunu bilmiyorlar..onumuzdeki sezonda duzenli isim olacak,muzik ogretmenligine baslayacagim insallah..bir evi gecindirmek benim icin simdi de mumkun ama kendimi garantiye aliyorum,olay tamamen budur...
siz ne dusunuyorsunuz,kardeslerim ablalarim...sizin dusunceleriniz cok onemli?

canım hakkında hayırlı olan neyse öyle olsun bizler senin her kararına saygı duyarız ve hep yanında oluruz canım en güzelini kendin karar verirsin canım allah yardımcın olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız
umutcum gelmiş
sormayın 63 ü gördüm tartıda
şaştım bende ama can sıkıntısından
dün evlilik yıldönümümüzdü ve biz eşimle fena kapıştık hemde çok küçük bir mesele bir laf
yani ne bileyim kaldıramıyorum artık onuuuuuuu

selamlarrrrr. nekadar güzel bir gün.. 32 derece sicaklik inanilmaz. erken geldim isten bahceye ciktim yemekten sonra yattim güneslendim. sonra dayanamadim sicaga dus alayim diye girdim iceri.. nasil benim sekerlerim bugün.?
kadisim üzülme bebegim. bu erkeklerin %90 i harbi kazma... geri kalan % 10 uda yontulmus kazma..
sadece seninki degil. kadinlarin inceligine hassasligina zerafetine cevap verecek erkek bulmak olanaksiz demiyeyimde cok zor. ve en kötüsü ne biliyormusun? asla degismezler.. onlardan ne kadar ilgi beklersek okadar üzüntü aci cekeriz.. bunlari kötülükten yada sevgisizlikten yapmiyorlar. sadece kazma olarak yaratilmislar. birde erkek cocugu anneleri onlari bu tarafa yönlendirmisler. simarik duygusuz dedigim dedik yetistirmisler. ne olur üzülme.. akilli becerikli kadin kimdir biliyormusun? kocasina evin diregi, tek dayanagi, tek yönetmeni, astigi astik kestigi kestik biri oldugu duygusunu vererek, asil idareyi elinde tutan kadindir..ve bu inan bana evdeki huzurun tek recetesidir.

Çikolatam sana kızarken yada şunu şöyle yap derken sakın seni anlamadığımızı düşünme canım . Tek istediğim kendi adıma ilerde vah tüh dememen bunuda zaten sen biliyosun canım. Sevgi çok başka bişey bitti demekle evet malesef bitmiyor hatta bazen sevdiklerimiz canımızı yaksada bitmiyor buna kimsenin söylecek sözü olamaz kimsede zaten zorla senin kalibinden geçenleri sökmez ancak acıma kendini heba ederek ona acıma mesela demişsinki "şuanda işsiz maddi açıdan çok kötü" sanane bundan sen mi dedin ona filimfırıldak çevir diye,sen mi ddedin ona işine sahip çıkma diye bu onun meselsesi onun sorumluluğu bırak yaptıklarının sonucuna katlansın .bu anlamda ona acıma diyorum çünkü bu adam 2 gün sonra biti kanlandığında yine sana yüz dönecek .bak gör böyle olacak( yanılmayı ve senin sevdiğin insanla çok mutlu olmayı yemin ederim yürekten isterim)

Çok özür dilerim sen eşşek gibi çalışıyosun demi hemde herkesin sıcacık yatağında olduğu saatlerde onun bunun ağız kokusunu çekerek. Baktı beyefendi astarı yüzünden pahalı boşanmak o kadar değil( sen sanıyomusunki bu adam hesap kitap yapmadan sana tekrar deneyelim dedi) deneyelim diyor. şimdi o senin kazancına muhtaç erkek mi bu yaaa ( ayy ben neler yazıyorum asla seni kırmak için değil çok sinirleniyorum sana değil o naa lütfen bağışla)

Özetle demek istemem şuki bitanem . Kararın ne olursa olsun bu hayat senin sonuçlarını sen yaşlayacaksın bizler hatta annen baban bile sadce üzülürüz ama sen birebir yaşarsın bizede sadece yanında olmak düşer.Sen ne yapmak istiyosan yap ama hep diyorum akıllı yap bak hala bi avukatla görüşmedin deiilmi lütfen git görüş fikrini al bak avukat sana aklına gelmicek neler anlatacak şaşacaksın eşinin bazı davranışlarının sebebini anlayacaksın .
mesela boşanma sürecinde evi terker eden kabahatli olur ve hakim onu suçlar yani paşa paşa erkeğe tazminat düşer bu adam neden döndü eve sence..
Lütfen avukatla konuş ve deam edeceksen yine devam et en azından neler olacağını bilirsin akıllı davran canım

canım, belki haklısın ki aklımdan bütün bunlar geçmiyor değil...
ben artık eskisi kadar kör değilim...
ona yakıştıramasam da belki de bu şekilde düşünüp geri döndü bana bilemiyorum.
annem de böyle diyor "ona acıyorsun da dayanamıyorsun" diyor.. acımak değil benimki,ya da tam olarak öyle değil...
ne bileyim mehalim,ben kendimi kullandırtmıyorum ama bunu bil.. sadece bir evin içinde durumumuz normal de olsa,o çalışıyor da olsa eve yapacağım harcamaları yapmaya devam ediyorum. fazlası yok yani...
bu bir süreç... ben de merak ediyorum sonucunda ne olacak ama en son şunu söyleyeceğim. ben herşeyden önce bir insanım..iyi bir insanım. yaptıklarımdan hiç pişman olmadım olmam da...o beni kullanmak amaçlı yapıyorsa o onun kötülüğü.ben sadece evim diye benimsediğim yerdeyim ve gereğini yapıyorum.
avukatla görüşme fikrine gelince...bunu yapacağım canım.. uzuuuun yorumun için çok teşekkürler Şeniz

selamlarrrrr. nekadar güzel bir gün.. 32 derece sicaklik inanilmaz. erken geldim isten bahceye ciktim yemekten sonra yattim güneslendim. sonra dayanamadim sicaga dus alayim diye girdim iceri.. nasil benim sekerlerim bugün.?
kadisim üzülme bebegim. bu erkeklerin %90 i harbi kazma... geri kalan % 10 uda yontulmus kazma..
sadece seninki degil. kadinlarin inceligine hassasligina zerafetine cevap verecek erkek bulmak olanaksiz demiyeyimde cok zor. ve en kötüsü ne biliyormusun? asla degismezler.. onlardan ne kadar ilgi beklersek okadar üzüntü aci cekeriz.. bunlari kötülükten yada sevgisizlikten yapmiyorlar. sadece kazma olarak yaratilmislar. birde erkek cocugu anneleri onlari bu tarafa yönlendirmisler. simarik duygusuz dedigim dedik yetistirmisler. ne olur üzülme.. akilli becerikli kadin kimdir biliyormusun? kocasina evin diregi, tek dayanagi, tek yönetmeni, astigi astik kestigi kestik biri oldugu duygusunu vererek, asil idareyi elinde tutan kadindir..ve bu inan bana evdeki huzurun tek recetesidir.

reyhan ablam aynı annem gibi konuştun.. o da öyledir ve aynen öyle yapar..ve 27 senelikz evliler çok mutlulazr..bir tek kavgalarına şahit olmadım...
ama ben bunu uygulayamıyorum be ablam. ne bileyim,şu lanet olası gurur işte...
kadişim lütfen üülme ama şöyle söylemek istiyorum sana.. olmayınca olmuyor! sen de çok uğraştın eşinle biliyorum,ama değişmiyorlar işte..sen değişiyorsun ve büyüklerimden biliyorum ki bir zaman sonra bir bakıyorsun bitmişsin.hastasın ya da sinir hastasısın...Allah hakkıımızda hayırlısını versin...

bu arada artık aranızdayım. bilgisayar işini hallettim ve yeni bir laplup aldım kaydirigubbakcemile3
görev ödev ne varsa bekliyorum
beni kim denetliyor? ben kimi denetliyorum aceP?

choclate cım nasılsın canım

akşam yürüyüş yaparız dedim ama benden hayır yok canım ya

hala çok yorgunum ve uykusuzum pazar günkü yorgunluk hala gitmedi üzerimden, birde işler çok yoğun bu aralar.

çok dikkat et kendine, bu adamla olmayacak biliyosun sonu yok bu işin, ama ne olur sen zararlı çıkma.

Back
X