- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.621
bu arada kötü bi durum daha var...benim tartımda arıza vardı aslında çok iyi tartıodu...diyetisyene gittiğim dönemlerde profesyonel tartılarla aynı sonucu çıkarıodu...taaa ki ben üstüne ağır bişi düşürene kadar.:1shok:..yarışmaya katılırken sölemiştim zaten kalliste ablam cuma bildirimleri için tartının şart olduğunu ve napmam gerektiğini sormuştu bendee idareten alırım emanet demiştim...çünkü kaliteli güvenilir bir tartı almak istemiştim ya da tartımı tamir ettiririm demiştim...(sağ olsun servsi 58 lira isteyince yaptıramamıştım) o an da alacak gücüm de yoktu..mecburen kayınvalidemin tartısını kullandım ve bildirimleri onun üzerinden yapmıştım...sonra kendime süper bir tartı aldım ama maalesef acı gerçekle karşılaştımsenağlama
kayınvalidemin tartısı beni 98,5 gösteriodu en son bu aldığım yeni tartı 102senağlamao kdr üzüldüm ki kendimi iki gün toparlayamadım arkadaşlar...ne kdr sewinmiştim iki hanelilere indiğim için....
sonuçta verdiğim kilo sabit...ama ben 2 hanelilerde değilim...demekki ben 108 değil yaklaşık olarak 112 kiloymuşum...şok şok şoooklar içinde kaldım....belki bu hafta bu üzüntüyle arayı kapatırım dedim ama kızımın fizik tedavisi çıktı...düzensiz beslenip yürüyüşlerim aksadı...off offfff...çok üzgünüm ben yaaa:1no2:
ben diyeti bırakmasam diyet beni bırakıo ne kdr talihsizim benbenneyaptımki
kayınvalidemin tartısı beni 98,5 gösteriodu en son bu aldığım yeni tartı 102senağlamao kdr üzüldüm ki kendimi iki gün toparlayamadım arkadaşlar...ne kdr sewinmiştim iki hanelilere indiğim için....
sonuçta verdiğim kilo sabit...ama ben 2 hanelilerde değilim...demekki ben 108 değil yaklaşık olarak 112 kiloymuşum...şok şok şoooklar içinde kaldım....belki bu hafta bu üzüntüyle arayı kapatırım dedim ama kızımın fizik tedavisi çıktı...düzensiz beslenip yürüyüşlerim aksadı...off offfff...çok üzgünüm ben yaaa:1no2:
ben diyeti bırakmasam diyet beni bırakıo ne kdr talihsizim benbenneyaptımki