Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim valla artık internetimin ve bilgisayarımın olmamasına tahammülüm yok.
herşeyimi elimden alabilirler ama bunları asla...
kallişim sana da yeni bir bilgisayar alıp,yeniden internet hattı mı alsak? olmuyor böyle aralıklar
iyigeceler canlar..ben yatıyorum artık,sabah görüşürz inş

bendende iyi geceler öpüyorum hepinizi. a.s.

iyi geceler güzel hatunlar..
Annem kocaman öptüm güzel rüyalar gör emii:))

dün akşam herkes iyi geceler demiş ben de kocaman bir güüüüüüünnnnnaaaaaaayyyyydııııııııııııınnnnn diyorum takımıma :sm_cool:
gene sabah kuşu bijoux kalktı, evini toplayıp slim çayını aldı ve takımına geldi. dün regl olmama ragmen tartıda yine de cumadan eksik çıkıyorum delikafadulden hiiiiç kaçamak yapmadım cumadan beri hiç de yapmicam bakalım bu haftaki sonucu merakla bekliyorum kaydirigubbakcemile3

dünkü raporum
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, domates, salatalık, 7 zeytin, 1 yumurta (kahvaltıyı sağlam ettim bütün gün ayakta olup bişey yiyemicemi tahmin ettim çünkü)
ara: yok
öğlen (çok geç 5 gibi yiyebildim): 1 koca kase yeşil salata, 1 küçük kase yoğurt
ara: yok (artık öğle yemeğim ara gibi olmuştu)
akşam: yok

dün yürüyüş yapamadım zaten hep ayaktaydım vaktim olmadı, 1 litre su içtim, 2 slim çayı içtim, yeşil çay içemedim aklıma bile gelmedi valla :roflol: hıı bak sarmısağımı da yutmadım dün unuttum neyse artık çok da az yemişim şimdi farkettim.

xtabucum inan çok üzülüyorum haline. valla istanbulda olsam gelicem beraber dolanıcam senle :( yalnız şu devlet hastanesi konusu. arkadaşlar inanın o olay burda öyle değil. içeri teker teker alıyorlar hastaları, sorulara cevap veriyorlar, bazı doktorlar özele gerek yok hastaneye gel ben ilgilenirim diyorlar, personel desen güleryüzlü ve çok yardımcı oluyor. ben de ameliyatımı burda devlet hastanesinde oldum valla özel hastane gibi kapris bile çekiyolar. acaba istanbuldaki bütün devlet hastaneleri mi öyle ki? cerrahpaşa üni hastanesi diye belki çok kalabalıktır falan filan. haseki yi ya da başka devlet hastanelerini denedin mi?

dün akşam herkes iyi geceler demiş ben de kocaman bir güüüüüüünnnnnaaaaaaayyyyydııııııııııııınnnnn diyorum takımıma :sm_cool:

arkadaşlar inanın o olay burda öyle değil. içeri teker teker alıyorlar hastaları, sorulara cevap veriyorlar, bazı doktorlar özele gerek yok hastaneye gel ben ilgilenirim diyorlar, personel desen güleryüzlü ve çok yardımcı oluyor. ben de ameliyatımı burda devlet hastanesinde oldum valla özel hastane gibi kapris bile çekiyolar. acaba istanbuldaki bütün devlet hastaneleri mi öyle ki?

Bijom sanada günaydın canım, takımcığım sizede günaydın şekerlerima.s.

Bijom o çayla varya ben bundan bir 10 yıl kadar önce günde bir saat spor ve 3 kupa slim çay ile diyet yapmadan 15 günde 12 kilo vermiştim:dilcikar:
dün okumuştum bulunmuyor pek diye migros ve tansaşta var ben hep ordan alıyorum..

hastane konusu bizimde burada şikayetçi olunacak gibi değil ben kaç yıldır buradayım ama hiç özel doktora gitmedik gerek muayene gerek kontrol gerekse tahliller filmler filan zaten anlaşmalı yerlere yönlendiriyorlar ben göğsümden sürekli kontrol olmam gerektiği için (ameliyatlıyımda kistten) muayene olurum hemen ertesi gün veya aynı gün için tetkik merkezlerine yönlendirirler o gün filmlerim çekilir ve biter... geçen yıl kızımın ameliyatı gündeme gelmişti hiç düşünmedim özele gitmeyi çünkü bijomun dediği gibi özelden farksız muamele görüyoruz biz devlet hastanesinde..

demek orda da öyle kallisim. çok olumsuz yönü olsa da bu olumlu bir yönü işte küçük yerde yaşamanın. hastane işleri inanılmaz rahat ve sorunsuz buralarda..

valla kallisim dün gittim tansaşa yarılandı slim çayım bir kutu daha alim dedim anaaam yerinde yeller esiyor :1shok: hepsinden var ondan yok. şehrin aşasında kocaman bir tansaş var eşime diyim de oraya gidip bakalım bir ara. burda malesef migros yok o kadar medeniyet ulaşmadı daha :roflol: tansaşla idare ediyoruz sırnaşık şey neyse zaten 1 hafta sonra istanbula gidicem yoksa ordan alırım. bu arada slim çayıyla bir tanıdık 40 dan 36 bedene düşmüş. geçen sene söylemişti. mehalim de geçen gün hatırlatınca 1-2 haftadır kullanmaya başladım ben de.

Günaydın şekerpareler.
Evet hastane mevzusu bizim burdada sorunsuz .sanırım istabulda yaşamanın hastanelerin müşhiş kalabalık olmasının bir sonucu.
Amanin iyiki hatırlattınız benimde slim çayım bitmek üzere bugun alım baarii
Bijoucum bizim burdaki tansaşta dolu oluyor millet daha çözemedi çok satılmıyor sana alıp alıp yollasam mıkaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım görüşürüz şekerler

hepsinden var ondan yok. şehrin aşasında kocaman bir tansaş var eşime diyim de oraya gidip bakalım bir ara. burda malesef migros yok o kadar medeniyet ulaşmadı daha :roflol:
amaninn bizim her sokak başında var nerdeyse:roflol:..
Bijoucum bizim burdaki tansaşta dolu oluyor millet daha çözemedi çok satılmıyor sana alıp alıp yollasam mıkaydirigubbakcemile3

geçen bir kaç ay öncesinde celeble mevzuu yapmıştık oda arayıp tarayıp bulamayanlardandı neyseki kargo adresini aldığım günde bulmuştu adanada medeniyetlenmiş :roflol:..ama o 4 paketi bitirdi ben hala bir tanesini süründürüyorum peşimde.. bana bir kişi olması gerek çay kahve ve saati saatine yemeklerii önüme getirecek :roflol: yoksa unutuyorumkaydirigubbakcemile3

Al işte bende öyleyim unutuyorum . yani okuldake unutmuyorum her tenefüsümde yaptığım bişi vardır okul açıkken hayatım çok düzenli oluyor ama evdeyeken yemeğide çayımıda unutuyorumm :))

amaninn bizim her sokak başında var nerdeyse:roflol:..

hhıhhhh :dilcikar: migrosumuz yok ama hilton oteli yapıyor şehrin göbeğine :dilcikar:
kim kalacaksa :roflol::roflol:

geçen sene istanbulda en büyük carrefourda bile yoktu yani bitmişti biliyo musunuz :1shok: valla bulamazsam kallisim veya mehalim isterim sizden ona göre -tatlicadiarzu-

Al işte bende öyleyim unutuyorum . yani okuldake unutmuyorum her tenefüsümde yaptığım bişi vardır okul açıkken hayatım çok düzenli oluyor ama evdeyeken yemeğide çayımıda unutuyorumm :))

aah ah mehalim çok şanslısın çalıştığın için. hep derim çalışanların hayatı daha düzenli diye. diyet yapmaları bile daha kolay. sen de anlıyosundur zaten yaz tatillerinde.

kallisim ben sana mesaj atayım günde iki kere kalk slim çayını iç diye ha ne dersin :roflol::roflol:

geçen sene istanbulda en büyük carrefourda bile yoktu yani bitmişti biliyo musunuz :1shok: valla bulamazsam kallisim veya mehalim isterim sizden ona göre -tatlicadiarzu-
İste şekerim iste isteyebildiğin kadar yollamayan ne olsunkaydirigubbakcemile3 evi tarif et elimle getiriyim...

kallisim ben sana mesaj atayım günde iki kere kalk slim çayını iç diye ha ne dersin :roflol::roflol:

Ama bijocum ilk günden su koy verdin bak kaç saat geçti aramamışsın:roflol:.. Ben anlattımya daha önce bu çayla kilo verdim diye... her yemekten hemen sonra içiyorum hemen sonra dediğim yemek bitiminden ilk yarım saat içinde günde 3 öğün... bugün içeyim bari diyecemde şimdi kızım kahve yapıyor bahçede onun keyfini yaparken unutup gideceğim ben biliyorum kendiminaniknanik

ufak kızım dün yüzmeye başladı biraz önce çıkıp onu almaya gittim şidi geldik bir bakayım kimler uğramış dedim ama yok kimsecikler... :utangac: gidip kahvemi içeyim sonrada dikilecek göbek kıvırcık tohumlarım var onları halledeyima.s. gelirim..

geçen bir kaç ay öncesinde celeble mevzuu yapmıştık oda arayıp tarayıp bulamayanlardandı neyseki kargo adresini aldığım günde bulmuştu adanada medeniyetlenmiş :roflol:..ama o 4 paketi bitirdi ben hala bir tanesini süründürüyorum peşimde.. bana bir kişi olması gerek çay kahve ve saati saatine yemeklerii önüme getirecek :roflol: yoksa unutuyorumkaydirigubbakcemile3

geçen yine aldım kallisim bi pakette düşünüyodum bende yine alsam mı diye aslında fena fikir değil :1closedeyes: bu arada medeniyet ötesi olduk artık her köşe başında migros var artık:dilcikar:

Aaaaa :kızgın: sizin yüzünüzden burdaki slimlerde bitmiş olmazki canım :1closedeyes:
Bende markete gittimki yerinde yeller esiyor artık bende photo diegest aldım bakalım bu nasılmış deneyelim diegest yazınca bende diyetle ilgili hezaar dedim kaydirigubbakcemile3 ayy çok alakasız bişey çıkmaz umarım onun içindede nane rezene ve oğulotu varmış oğulotu ne işe yararkii.

kallisim bu arada iki tane burda dergisi aldım süper elbiseler varyaa ahh yanımda omanı ne çok isterdim bana tarif ederdin. Şimdi annemle harbeleşir dururuz :))

günaydın takımcığım...aslında 12 de uyandım ama şimdi girmek nasip oldu...

ne kadar şanslısınız hatunlar.. istanbulda açıkçası kendi adıma ödüm kopuyor hastalanmaktan,devlet hastanesi adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor ve kavgasız çıkmıyorum oralardan..çok şanslısınız çoook..büyük şehirde yaşamak bazı bakımlardan çok zor, ama bazı keyiflerini de hiçbirşeye değişmem...
bu pis,kalabalık,gürültülü şehri, İSTANBULUMU hiçbir yere değişmem ben .... alışmak böyle birşey heralde...
kızlar bu slim çayı da neymiş,benim niye haberim yok? marka adı istiyorum hemennnnnnnnn !!! kaydirigubbakcemile3
bu arada bijom istanbula mı geliyormuş ne? vallahi görüşelim isterim ben...

Aaaaa :kızgın: sizin yüzünüzden burdaki slimlerde bitmiş olmazki canım :1closedeyes:
Bende markete gittimki yerinde yeller esiyor artık bende photo diegest aldım bakalım bu nasılmış deneyelim diegest yazınca bende diyetle ilgili hezaar dedim kaydirigubbakcemile3 ayy çok alakasız bişey çıkmaz umarım onun içindede nane rezene ve oğulotu varmış oğulotu ne işe yararkii.

kallisim bu arada iki tane burda dergisi aldım süper elbiseler varyaa ahh yanımda omanı ne çok isterdim bana tarif ederdin. Şimdi annemle harbeleşir dururuz :))

mehalim, diegest sindirimle ilgili bir terim bitanem.. zaten içinde rezene varmış,sindirim sorunu çekenlere iyi gelir bence..

selam güzeller..
ya bu slim cayi ne yapiyor? ödemmi atiyor, istahmi kesiyor?
benim cin cayi bir halt etmiyorda. :1shok:

Annem bu slim çayını ödem için önermişlerdi ve kullananlar bende dahil çok memnunuz hoşgeldin bu arada annem
mehalim, diegest sindirimle ilgili bir terim bitanem.. zaten içinde rezene varmış,sindirim sorunu çekenlere iyi gelir bence..
güzel saol canım az tahmin etmişzaten
bu arada kelime "diegest" değil, "digest" ...

aa iyiki yanlış yazdık :mymeka: çok bilmiş cadıı Şeniz

Bende markete gittimki yerinde yeller esiyor artık bende photo diegest aldım bakalım bu nasılmış deneyelim diegest yazınca bende diyetle ilgili hezaar dedim kaydirigubbakcemile3 ayy çok alakasız bişey çıkmaz umarım onun içindede nane rezene ve oğulotu varmış oğulotu ne işe yararkii

digestten ben çok kullandım mehalim. slim bulamayınca onu alıyodum. şu işe yarıyor, mesela yedin yedin şiştin ondan hemen 1 bardak içiyosun kuş gibi hafif oluyosun. biz çok şaşırmıştık ilk kullandığımızla. kız kardeşim ne zaman çok kaçırsa arkasından hemen bunu içer..

kızlar bu slim çayı da neymiş,benim niye haberim yok? marka adı istiyorum hemennnnnnnnn !!! kaydirigubbakcemile3

istanbulluyum ben çikolatacım ama sana baya uzağım. bostancıda bizim ev yani annemler. ama ortada bir yer bulabiliriz sanıyorum. görüşelim ben de çok isterim vallahi.

bu arada bu çaylar doğa markasının çayları. Doğa Tıbbi Bitkisel Çaylar diye geçiyorlar. internet sitesinde de var bilgileri bir inceleyin derim..

pytho digest
pytho lax
pytho slim vsvs böyle türleri var.

geçen yine aldım kallisim bi pakette düşünüyodum bende yine alsam mı diye aslında fena fikir değil :1closedeyes: bu arada medeniyet ötesi olduk artık her köşe başında migros var artık:dilcikar:
:roflol:medeniyet ötesi heee:roflol: kıss ne çabuk içiyon amaninnnn...

gidip sindirim çayı almışsın kaydirigubbakcemile3
burdalarında hayırlı olsun son sayılarımı aldın tarih ve sayı ver bende alırım öyle yardımcı olurumsırnaşık şey senden eksik kalmayayım ayağına yardımcı olurum diyorum bakma:roflol:

bende İstanbulu hiç bir şeye değişmezdim hatta kocam bile boşamaya kalktım İstanbuldan ayrılmamak için:roflol: o kadar yani... ama şimdi iyiki böyle bir şey çıkmış diyorum çocukların eğitimleri öyle ileri seviyedeki İstanbulda bu imkan yoktu...
marka doğa canımın içi..

selam güzeller..
ya bu slim cayi ne yapiyor? ödemmi atiyor, istahmi kesiyor?
benim cin cayi bir halt etmiyorda. :1shok:

Reyhan ablacım ben bu çayı ve daha önceki deneyimimi çok yazdım ciddi hiç diyetsiz kilo kaybı yaşamıştım ama gel gör şimdi o düzeni yapamıyorum...sen bence çin çayında biraz daha istikrarlı ol kaç gün oldu hiçmi değişiklik yok hani 20 günden sonraydı ya etkisi.. eğer istersen ben sana yollarım bu çaydan... söylemen yeterli..a.s. ödeme faydalı cidden birde içinde sinameki olmayan form çayı var sen ver adresini ben sana ikisindende deneme amaçlı yollayayım 15 gün dene istersen...

Back
X