Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim böyle diyeceğini biliyordum kaydirigubbakcemile3
ben çok bilmiş bir cadıyııııımmm hihoyyyt

bijom o zaman müsait bir gününde buluşalım ... tabii ki ben de çok uzağım oraya,ortada buluşuruz.taksim veya beşiktaş gibi bir yerde mesela...

kallişim kesinlikle küçük yerler eğitimde daha iyi..burda birçok konuda sorun yaşanabiliy
or haklısın. birgün çocuğum olursa sırf buyüzden istanbulumdan vazgeçebilirim...

neyse, ben de ortama uyayım ve şu slim çaydan alayım. bizim bu kooca carrefour da kesin vardır :1rolleyes: teşekkürler bilgiler için kızlar

imza : çok bilmiş :roflol:

sen yine de kesin konuşma çikolatam kesin vardır diye gidiyosun, bi bakıyosun bitmiş bir paket bile yok :roflol::roflol: tamam canım telefonlarımızı alalım da geldiğimde arayayım seni :1hug: taksim beşiktaş bana da uyar, hatta süper olurr.

slim çayı ben günde 2 kere içiyorum. 3 kere mi içmem lazım :uhm: yaaa zaten zor buluyoruz 3 kere içersem hemen biterr yaa kaydirigubbakcemile3

selam herkeze ben geldim size kavustum hic olmazsa gecegece geliyodum bir gittik eltimlere anam ne kiymetliymis bilgi sayarlari netleri hic giremedim bende burdayken hayal kurmustum kilomu falan bildiririm arada merhaba derim herkeze diye simdi yoldan geldik carsamaba gittik bugun geldik yemek falan hazirliycam yarin okul var cocuklari yikiycam gece gelirim gecmise yolculuk ederim biraz opuyorum herkezi gorusuruz

selam herkeze ben geldim size kavustum hic olmazsa gecegece geliyodum bir gittik eltimlere anam ne kiymetliymis bilgi sayarlari netleri hic giremedim bende burdayken hayal kurmustum kilomu falan bildiririm arada merhaba derim herkeze diye simdi yoldan geldik carsamaba gittik bugun geldik yemek falan hazirliycam yarin okul var cocuklari yikiycam gece gelirim gecmise yolculuk ederim biraz opuyorum herkezi gorusuruz

zenancım hoşgeldin canım ama merak etmeyesin bizde bu hafta dağıldık hemde fena... benim net kesikti, çikolatımın bilgisayarı yoktu, xtabumun bebişi hasta yani kimse ne geçen hafta denetim listesini yapabildi nede diyetini yani en azından benim için geçerli, sende üzme kendini canım müsait olduğunda takıl bize hiç sorun değil..

güzel kallisim caniminici... cokkkkkkkkk tesekkür ederim. düsünmen yeter. buradada var o slim cayindanda ben hic kullanmadim.
bendeki cay valla bir iki ay sonra görecekmisiz faydasini. birakmak istesemde birakamam artik. 25 gündür iciyorum. ikinci paket yolda olmali. eger bir etkisi varsa bugünlerden sonra farketmeliyim.. onun icin birakamam. listedende ciktim ama kilom oldugu yerde duruyor.. buda bir basaridir benim acimdan..
amanin zenanimda gelmis canim benimmmmmmmmm.
yaya gülüm elin mali cok kiymetli oluyor. bosver evine geldin rahatca girersin artik. cokta özledik seni balli lokmammm. Şeniz

canım çok üzüldüm ya allahım yardımcın olsun .özelde eğer bağlı olduğun bir sosyal güvence varsa ucuza yapmıyorlarmı her şey paraya bakıyor ya seni ve kızını çok öpüyorum canım kendinize iyi bakın sende kendini çok üzmemeye çalış sende hastalanırsan nolacak senin ayakta durman lazım allahım bir yol gösterir sen allaha güven dualarım hepsizinle canım.inşallah bir an önce atlatırsınız.

inşallah canım bnm...sosyal güvencem var ama devlet hastanelerinde yaramıyor...dışarı sevk ettiler ama kızımın yaşı küçük olduğu için narkozla uyutup öle emar makinesine alacaklar...anestezi işin içine girince sevki kabul etmiyorlar...yani sevkin bi anlamı kalmıyor...
cnm çok geçmiş olsun.
annemin rahatsızlığında biz de ilk olarak devlet hastanesine gitmiştik..
çok afedersiniz ama insana köpek muamelesi yapıyorlar gerçekten de. o yüzden seni çok iyi anlıyorum cnm.umarım bu dertten biran önce kurtulursun...
aynen cnm...kimin paraları ile ordalarsa bilemiyorum artık....bir tavırlar bir afralar sanki hastane onun...bir sonuç alamadım maalesef devlet hastanelerinde...borçları kapatır kapatmaz karar verdim özel sağlık sigortası yaptırıcam....devletten bize hayır yok...
iyi geceler güzelim .insallah bulursun tabuya yardim edebilecek birilerini. zavalli yavru ya cok üzülüyorum
sağolasın ablam bnm...herşey olacağına varıyor zatende bu süreç çok sancılı geçiyor...durumu biliosunuz...herşey paraya bakıyor...uyku bana haram oldu canlarım...gözüme uyku girmiyor geceleri çok yorgunum çoook...

xtabunun konusu için o dediim kişiyi arayayım ben..konuları taramam gerekecek... size huzurlu geceler dilerim..
sağolasın ablam bnm...zahmet oluyor sanada...inş bir sonuç alırız...herkes hakkımı savunmamı sölüyor...bende savunucam...en azından çevremi bilinçlendiricem....

iyi akşamlar takımcım a.s.
bugün yediklerimi yazmaya geldim kaydirigubbakcemile3

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, domates, salatalık, 7 zeytin
ara: 1 ısırık poça
öğlen: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
ara: yok
akşam: 1 bardak sıcak, tarçınlı, tatlandırıcılı süt (bayılıyorum buna) cokacimcoook

3 litre su, :jeyyar: 2 slim çayı, 1 yeşil çay içtim 2 sarmısak yuttum. bugün yürüyemedim, regl durumları malum karnım çoooooook ağrıyor :çok üzgünüm: yarın çıkabilir miyim onu da bilmiyorum :çok üzgünüm:

Oyy benim güzellerim nasılsınız bakım .
hımm bijoux canım digestte iyimiş tam bana göre bu koruma evresinde bunlardan destek alak barii

Amanin zenanımda gelmiş ballı böreğim hg özledik senii:))

iyi geceeler canlarim gecmise soyle bir goz attim bide gobus takimina ugradim ne yazacagimi bilemedim yarin sakin kafayla bisiyler yazarim insallah optum herkezi yarin gorususurz saat 12 yi gecmis yatayim ben cok yorugunum hadin gorususurz kizlaar

sportiecimle konuşmuştuk hint yağı olayını. hcr35 arkadaşımıza mesaj attım ve şöyle bir cevap vermiş:

sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içip, üzerine bol bol su içmen lazım
birkaç saat içinde tuvalete çıkarsın sanırım
ben bağırsak problemi yaşadığımda kullanıyorum çok iyi geliyor
sanırım bağırsakları yumuşatıyor

denemeye karar verdim. çıkınca alıcam bakalım bulabilirsem burda..

bijouxcum
canım bende mesaj atmıştım, banada cevap yazmış, zeytinyağı da aynı işi görebilir diye yazmış. Ben zeytinyağı da içip denemiştim, bende anlık çözümler olmuştu. ne olursa olsun kuru kayısıyı bırakmıyorum, tekliye tekliye gidiyo bakalım.

kalliscim hoşgeldin yeniden, haftasonu iyi hasret gidermişsinizdir ben ancak yetişebiliyorum:roflol:

canım ben baktım, valla herkes kallis kallis diye ağlıyordu, özet budur yanikaydirigubbakcemile3

Sbgcim,

süper bir analiz yapmışın ellerine sağlık, bayıldım çok renkli, çok enerjik, çok eğlenceli olmuş harikaa.s.

günaydınlar güzel takımımız herkese iyi haftalar diliyorum umarım herkes iyidir herkese kocaman muckkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sgb canım analizin bu arada süper olmuş ellerine sağlık canım
slm arkadaşlar...yine hastanelerdeydim ve çok kötü bir gün geçirdim...tşk ederim kalliste ablacım ilgine...reyhan ablacım bu devlet hastaneleri o kdr berbat ki iyi insana da çatamıos maalesef...dün çok geç geldim cerrahpaşadan ama oraya allah düşmanımı bile düşürmesin...devlet hastanesi olmasına rağmen hastaları para olarak görüyorlar...insan yerine, hasta yerine koyupta ne kimseyi anlıyorlar ne de saygı duyuyorlar...bizi gereksiz yere hastanede yapılmayan testleri yaptırtıp özel laboratuara gönderip dışardakileride zengin ediyorla... dün teslere 100 lira ödedim ve hiçbişi çıkmadı...yani ne aradılarsa artık o yoktu(bilgide vermiolar ki sormaya korkuo insan)

sonra devlet hastanesinden vazgeçip özele yönlendim...bu seferde hastaneden kovulmadığım kaldı...randevu alıp gittiğim ortepedi doktoru bizi kabul etmedi...böle bir durumda sorumluluk kabul edipte size sevk vermem dedi...durum o kdr vahim...ne ortepedi risk alıo ne mr çekecekler...ne fizik tedavi ne çocuk hastalıkları bölümü....o kdr çaresizim ki ağlamaktan gözlerimi açamıorum su an...

günlerim hastanelerde geçio çocuğum perişan...böle devlet hastanelerinde vakit ve para kaybedene kdr direkt mr a gitseydim dedim...çünkü 1 haftada 2 mr parası çıkardı rahatlıkla....herşey tam bitti olucak dediğim an geri dönüo ...en başa....o kdr hassa oldum ki her seye ağlar oldum...kızıma çok üzülüyorum...doktorlar bile böle tedirgin olunca bir anne olarak nasıl üzülmem...

işte böle dostlarım...mr merkezlerini tek tek gezdim...aralarda uçuk fiyatlar var...250 den tutunda 350-400 gibi fiyatlar sölüolar...anestezi için sadece 150 lira istenio...bende kızıma madem anestezi verilecek hastane ortamında verilmesini istiyorum ama özel hastaneler 5 yaşından küçük çocukları kabul etmio...
canım ya gerçekten çok zor işin allah yardımcın olsun allahım bu çıkmazdan seni biran önce kurtarsın kızınıda sağlık sıhhat versin canım bunu yapanlarında cezasını en kısa zamanda yüce allahım versin :Saruboceq::Saruboceq:
kallişim gelmiş,hoşgelmiş... özledik vallahi,sensiz olmuyor kallişim...
mehalim kupayı kapmış,
hadi bakalım helal olsun...
sportie mi çok özledim bu hafta hiç yürüyemedik..
reyhan ablam da gitmiş,inş bu gidiş iyi gelir ona...
zenanım dalmış gitmiş,kilolar kalmış onun da bu hafta benim gibi...
canziciğim le çok koptuk,bu rapor olayını çok serdik ikimizde canzi..artık toparlamamız lzm...
canım ya haklısın raporlar iyice serildi hadi bir silkenlenelim kendimize gelelim ben dünkü raporumu vereyim bare kaydirigubbakcemile3
sabah peynirli hazır yufkadan gözleme yarım
1 haslanmış yumurta
1 fincan şekersiz açık çay
öğle bulgur sıkma üzerine yoğurt
ara 1 aktıvya
akşam 4 yemek kaşığı bezelye
salata
1 dilim ekmek
gece 1 bardak portakal suyu

Back
X