Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijoux cum sende katıl valla bak birlikten güç doğar

zenancım diyet listeleri de 3 günde 4 kilo başlıklı diyet

haydi 3 kişi oldukmu ??????

valla bu hafta kırarız rekoru cuma yarışmasında

siz yazadurun ben kizlari okula gidecem kizlari almaya
sportim su 3 gunluk diyeti ne zaman basliyak sen soyle ben hazirim bakalim ne olacak insallah guzel sonuc cikar saat 5 gibi gelirim orda 6 oluyodu demi tamam gorusuruz

yihuuu bak zenancım bijoux cum da aramızda artık sositososito

3 silahşörler olarak cuma zayıflama yarışmasında listeleri alt üst edeceğiz.laelaelaelaelae

bijoux cum merak etme nerdeyse hiçbişey yemiyosun zaten malzemeler tamamdır yani
:roflol::roflol::roflol:

sportiecim siz yapın valla burda benim yemediğim şeyler var mesela haşlama et mesela haşlanmış sebze, brokoli falan..

reyhanablacım gelmiş hoşgelmişşş

biz 3 günlük şok diyete başlıyoruz ablacım arkadaş arıyoruz

hadi katıl bize

sportiecim siz yapın valla burda benim yemediğim şeyler var mesela haşlama et mesela haşlanmış sebze, brokoli falan..

brokoli veya karnabaharı, haşla birgüzel de baharatla zaten iki lokma bişey ilaç niyetine ye oldu bitti işte
kırmızı eti bende sevmem yerine tavuk yiycem zaten
:jeyyar:

istersen hindi yersin amaaan dert ettiğin şeye bak

düşünsene 67-68 kilo olmuşun bijouxcumsengözlerimebaksanab

zenancım boşver türkçeyi fransızcayı anlaşıyoruz ona bak:roflol:

bak yazdım seni de listeye kaytarmak yok alkisalkisalkis

brokoli veya karnabaharı, haşla birgüzel de baharatla zaten iki lokma bişey ilaç niyetine ye oldu bitti işte
kırmızı eti bende sevmem yerine tavuk yiycem zaten
:jeyyar:

istersen hindi yersin amaaan dert ettiğin şeye bak

düşünsene 67-68 kilo olmuşun bijouxcumsengözlerimebaksanab

gaza getirme yaaaaaa :roflol::roflol:
nasıl da biliyor sihirli cümleleleri :jeyyar:

fıstık ezmesi falan gidip alamam yiyen yok kalır öyle. karnabahar bulamadım pazarda yoktu vsvs. evde de bir sürü sebze var onların yenmesi çürümemesi lazım ondan -tatlicadiarzu-

gaza getirme yaaaaaa :roflol::roflol:
nasıl da biliyor sihirli cümleleleri :jeyyar:

fıstık ezmesi falan gidip alamam yiyen yok kalır öyle. karnabahar bulamadım pazarda yoktu vsvs. evde de bir sürü sebze var onların yenmesi çürümemesi lazım ondan -tatlicadiarzu-

fıstık ezmesi çözümümü de yazıcaktım dur onunla ilgili çözümümü de memnuniyetle paylaşıyım :roflol:

gidicem markete küçük paketlerde amerikan fıstığı varya ondan alıp, robottan geçiricem, al sana 2 kaşık fıstık ezmesi pardon fıstık ezilmişi :roflol:

tamam tamam ben ilk turu yalnız yapıyım, arkadaş yok anladım:1no2:
haftaya tekrarladığımda peşimden geleceksiniz biliyorum
:dilcikar:

sen yap sportie sonucu merakla beklicem ama yaptığın değişiklikleri de yaz, ben de önümüzdeki hafta 5 gün 5 çeşidi yapmayı düşünüyorum :jeyyar:

hosbuldum sportiecigim sagol birtanem. bak sana ne diyecegim...
benim bir sporcu kizim var. kasnak gibi tek gr yag yok vücudunda. fakat cok kasli kollari temel reis gibii. bacaklarida turtles serisindeki kasli kaplumbagalar gibi. ama kesinlikle tek gr yag yok.. yalnizz kilosu 168cm boya 63 kilo. fakat görsen 48 kilo dersin. agirligini veren kaslari. 60 kiloda dögüsür. inaniyormusun o 3 kiloyu asla veremez. eger antrenmani birakirsa iki üc hafta 55e kadar düser. kas kaybi yani.
sende spor trekking yapiyorsun daha kimbilir neler yapiyorsun. resmini gördüm güzelim. cok güzelsin allah bahtini güzel etsin insallah.. onun icin kilo veremiyorsun tatlim. ac kalarak vücudunu gücsüz birakma. sende ne göbek vardir nede sallanan görüntüsü rahatsiz eden bir yag kitlesi. koc gibisin hayatim allah nazardan esirgesin.. sana diyeti birak falan demiyorum. ama kendini bukadar kasma be güzelim. 57.5 kilo..kaydirigubbakcemile2ne kadar güzel bir kilo biliyormusun.. bazilarinin rüyalarinda göremiyecekleri kilo 57.5.. ama mademki 52 kilo olmak istiyorsun. yavas yavas in .kendine zaman tani..
canim bak... pek bir akil veriyormusum gibi oldu yazdiklarim kusura bakma. ya siz benim evladim yasindasiniz. bir kac kiloya takilip hayati kendinize karartmayin diyorum.
yaslilik iste benimde dilime vurdu menopoz sportiem..kaydirigubbakcemile3

şok diyetler kapışıyor,

yarın kısmetse başlıyorum bijouxcum
harfi harfine neler yaptım yazıcam buraya
yarın sabah tartılıyorum birde ctsi sabah tartılıcam ne olmuş ne bitmiş hep birlikte görelim bakalım

haftaya senin 5te 5 ini de burdan heyecanla takip edicem

tabu canim benim dua ediyouz sana ve kizina . elimizden baska sey gelmiyor. allah sabir versin. yar ve yardimciniz olsun güzelim. kestiginiz kurbani allah kabul etsin.

Back
X