Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şok diyetler kapışıyor,
haftaya senin 5te 5 ini de burdan heyecanla takip edicem

:roflol::roflol: haftaya diyorum ama cumartesi başlayabilirim çünkü hafta içi istanbula gidicem büyük ihtimal. orda annem yaptırmaz bunu bana. erken gidersem (yani hafta başı) hiç başlamam ama ben de seni merakla takip edicem delikafadulden

reyhan ablam ne güzel yazmışsın a.s.

kallisim limon bahcesi sözü benide mahvetti. bahceden ekmeden dikmeden cok anlamam ama limon agaci cok severim bven ya nereye gitsem ekerim. trde var bakilmadigi icin kuruyor . buduyoruz düzeltiyoruz suluyoruz tam canlaniyor bizim izin bitiyor. ama cok seviyorum gercektende. mersacigim bahceden sebze toplamaktan zevkli bir sey olamaz herhalde. kallisimin dedigi gibi resim cekip bilgilendirsen bizi cok iyi olur. bende kocaman bahce var birsey becerip yapamadik. esimde anlamaz.

hosbuldum sportiecigim sagol birtanem. bak sana ne diyecegim...
benim bir sporcu kizim var. kasnak gibi tek gr yag yok vücudunda. fakat cok kasli kollari temel reis gibii. bacaklarida turtles serisindeki kasli kaplumbagalar gibi. ama kesinlikle tek gr yag yok.. yalnizz kilosu 168cm boya 63 kilo. fakat görsen 48 kilo dersin. agirligini veren kaslari. 60 kiloda dögüsür. inaniyormusun o 3 kiloyu asla veremez. eger antrenmani birakirsa iki üc hafta 55e kadar düser. kas kaybi yani.
sende spor trekking yapiyorsun daha kimbilir neler yapiyorsun. resmini gördüm güzelim. cok güzelsin allah bahtini güzel etsin insallah.. onun icin kilo veremiyorsun tatlim. ac kalarak vücudunu gücsüz birakma. sende ne göbek vardir nede sallanan görüntüsü rahatsiz eden bir yag kitlesi. koc gibisin hayatim allah nazardan esirgesin.. sana diyeti birak falan demiyorum. ama kendini bukadar kasma be güzelim. 57.5 kilo..kaydirigubbakcemile2ne kadar güzel bir kilo biliyormusun.. bazilarinin rüyalarinda göremiyecekleri kilo 57.5.. ama mademki 52 kilo olmak istiyorsun. yavas yavas in .kendine zaman tani..
canim bak... pek bir akil veriyormusum gibi oldu yazdiklarim kusura bakma. ya siz benim evladim yasindasiniz. bir kac kiloya takilip hayati kendinize karartmayin diyorum.
yaslilik iste benimde dilime vurdu menopoz sportiem..kaydirigubbakcemile3

reyhanablacım ne tatlısın, ne şekersin, kıyamam sana neler yazmışsın canım benim.
haklısın dediklerinde elbette, bende kaslarımdan kaybetmek istemem, çok güzel spor yaptığım dönemde kas kütlem daha fazlaydı ve daha zayıf duruyordum ama benim etli bir yapım var, 3-4 kilo çok rahat verebilirim kas kaybı olmadan daha fazlası için kesinlikle haklısın zaten verilen o kilolar da kalıcı olmaz geçici olur

bikini giyince ay ne güzelmişim demek için bu çabam herkesin derdi başka kaydirigubbakcemile3

sagol bijom benim..kaydirigubbakcemile5 sana seyi soracaktim ben bijom sen kütahyadasin degilmi?. bu yil oraya gelme ihtimalimiz varda. görümcem var orada. gerci onlar bize gelir yazliga. ama cokta israr ederler bizede gelin diye. izmire 4 saatmis kütahya. belkide dönerken ugrariz oradan istanbul üzerinden döneriz.. gerci izinde yolculugu pek sevmiyorum ben. zaten gidis dönüs altibin km yapiyor en az birde oraya buraya gidince onbin oluyor. ankaradada kayinvalidem var mutlaka orayada ugramamiz gerekir kütahyaya kadar gelmisken. yani ya hepsine ya hicbirine gidecegiz. bakalim kismet

sagol bijom benim..kaydirigubbakcemile5 sana seyi soracaktim ben bijom sen kütahyadasin degilmi?. bu yil oraya gelme ihtimalimiz varda. görümcem var orada. gerci onlar bize gelir yazliga. ama cokta israr ederler bizede gelin diye. izmire 4 saatmis kütahya. belkide dönerken ugrariz oradan istanbul üzerinden döneriz.. gerci izinde yolculugu pek sevmiyorum ben. zaten gidis dönüs altibin km yapiyor en az birde oraya buraya gidince onbin oluyor. ankaradada kayinvalidem var mutlaka orayada ugramamiz gerekir kütahyaya kadar gelmisken. yani ya hepsine ya hicbirine gidecegiz. bakalim kismet

neeee reyhan abla buraya mı geleceksinnn delikafadulden valla haber vermezsen üzülürüm bak. hemen özelden telefon numaramı yazıyorum sana. evet izmire çok yakınız. biz arabayla 3 saatte gidiyoruz. eğer uğrarsanız kallisim de gelicekti yazın bir gün buraya. ayarlarsak o da gelir görüşürüz yaa di mi di miii delikafadulden kütahyayı ben sevmiyorum ama gezilecek güzel yerleri var reyhan ablam. gel pişman olmazsın. çanak çömlek falan alırsın hem kaydirigubbakcemile3

reyhan ablacim meraba nasilsin bakalim galiba isyerinde kariyer yapmistin yanlissmi hatirliyorum hayirli olsun ondada sabahci oglenci gibi vardiye varmi daha rahattir insallah senin icin

brokoli veya karnabaharı, haşla birgüzel de baharatla zaten iki lokma bişey ilaç niyetine ye oldu bitti işte
kırmızı eti bende sevmem yerine tavuk yiycem zaten
:jeyyar:

istersen hindi yersin amaaan dert ettiğin şeye bak

düşünsene 67-68 kilo olmuşun bijouxcumsengözlerimebaksanab
bende beyaz et dusunmustum iyi oldu bu

zenancım boşver türkçeyi fransızcayı anlaşıyoruz ona bak:roflol:

bak yazdım seni de listeye kaytarmak yok alkisalkisalkis
evet anlasiyoruz demii ne guzel

selammmmmmmmm. aman ancak okuyup bitirdim gecmisi.kaydirigubbakcemile4
nasilsiniz sekerler?
ablacim cok ozledim valla sohbeti cene calmayi gece gece sohbetlerimizi

sen yap sportie sonucu merakla beklicem ama yaptığın değişiklikleri de yaz, ben de önümüzdeki hafta 5 gün 5 çeşidi yapmayı düşünüyorum :jeyyar:
bende yapicam dedimya sporti ikimiz yapicaz duzen muzen kalmaisti bende bir deneyim bunu

evet reyhan abla 5 dedim 5 geldim kayinvalidemler evlerine gittiler azicik eeeee azcik basbasa kalacaklar heralde burda cocuk sesi gurultu yoruldular evlerinde dinlencekler yarin oburgun gelirler haziranin 7 sinde de gidecekler turkiyeye aslinda haziran 20 falan dusunuyolardi da arabalari ile ilgili sorun cikmis sigorta isi falan bu iki gun rahatim yanee:teytey:

reyhan ablacim meraba nasilsin bakalim galiba isyerinde kariyer yapmistin yanlissmi hatirliyorum hayirli olsun ondada sabahci oglenci gibi vardiye varmi daha rahattir insallah senin icin

birtanem. orada kalmiyacagim . izine kadar yardim edecegim büroda. müsterilerin adreslerinimi yazacakmisim ne bileyim pcden az anliyorum diye beni aldilar cok rahatmis . almanlar birtaraflarindan catladi valla bak.
zenanim hani biz diyoruzya teknoloji canavariyiz bilmemne. hic kulak asma... bak bukadarcik bildigimle büroya aldilar beni.. zaten gurubumuzun tüm pc islerini ben yapiyordum... cok dikkatlisin zenanim hic kacirmadin.a.s

reyhan abla guzel izin gecirecen desene ama dedigin gibi burdan giderken o yolculuga katlaniliyoda oradaki yolculuk cekilmiyo demiii ama gidilmesi gereken yerlerde oluyo naparasin

Back
X