- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.021
ne kadar güzel olur bijom ya.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
choclate cım
canım kolay gelsin, ev işini bi güzel halledersin inşallah
süper düşünce canım. aynı fikirdeyim çak kaydirigubbakcemile5 off taşınmayı bilirim canım Allah yardım etsin. inan orda olsaydım yardıma gelirdim :çok üzgünüm:
cikolatam. ev tasiyacaksin sanada keske yardim edebilsek. allah kolaylik versin canim ya. yakinlarin yokmu istanbulda?. ev isi kesin oldumu?
catlasinlar ablam iyi olmus belli olmaz hayat surprizlerle dolu bir bakmisin izin donusu sana yer ayirmislar kiz o teknoloji canavari benim beee sen gene iyisin bide senin almancan iyidir calistigin icin iyi konusuyosundur ben hep evde oldugum icin ffazla konusamiyom olsun idare ediyorum gene ama senin adina cok sevindimbirtanem. orada kalmiyacagim . izine kadar yardim edecegim büroda. müsterilerin adreslerinimi yazacakmisim ne bileyim pcden az anliyorum diye beni aldilar cok rahatmis . almanlar birtaraflarindan catladi valla bak.
zenanim hani biz diyoruzya teknoloji canavariyiz bilmemne. hic kulak asma... bak bukadarcik bildigimle büroya aldilar beni.. zaten gurubumuzun tüm pc islerini ben yapiyordum... cok dikkatlisin zenanim hic kacirmadin.a.s
maalesef bijom yok ama artik sen varsin belli olmaz belki birgun tanisma firsatimiz olurzenancım yok mu senin akraban kütahyada. sen de gelll Şeniz
maalesef bijom yok ama artik sen varsin belli olmaz belki birgun tanisma firsatimiz olur
bende hep oyle dusunurum hep bijom ne guzel olur demii ben cok isteriim insallah yaaainşallah zenancım :1hug: hayatın getiricekleri hiç belli olmaz. bakmışsın ki bir gün karşılıklı kahve içiyoruz![]()
ederdik yaa cukulatam hemde ne zevkli olurdu evinide biguzel temizler dayar doserdik sonrada cay keyfi yapardik ayyy nasil iyi olurdu
kallisim limon bahcesi sözü benide mahvetti. bahceden ekmeden dikmeden cok anlamam ama limon agaci cok severim bven ya nereye gitsem ekerim. trde var bakilmadigi icin kuruyor . buduyoruz düzeltiyoruz suluyoruz tam canlaniyor bizim izin bitiyor. ama cok seviyorum gercektende. mersacigim bahceden sebze toplamaktan zevkli bir sey olamaz herhalde. kallisimin dedigi gibi resim cekip bilgilendirsen bizi cok iyi olur. bende kocaman bahce var birsey becerip yapamadik. esimde anlamaz.