Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tekrar selam herkeze kizlar bende sabahtan tam cikarken birsuru mesaj yazmistim gonderemedim sorun cikti
cukulatam yeniden evmi bakacaksin simdi yaaa insallah herseyi tam bir ev bulursun canim ya kismet degilmis demekki buldugun ev hayirlisi
mehalim yoruldunuz artik bide havalar isindi isiniz zor canim ogrencilerde sizlerde iyice yoruldunuz allah yardimciniz olsun tum calisanlarin yardimcisi olsun
kallisimi goruyom asada canim sen neler yapiyosun kizlar nasillar ben kendimi anlatmaktan kimsenin halini hatrini sormaz oldum iyice salaklastim sporunu devam ediyomusun yemen icmen nasil nasil gidiyo bakalim
benim misafirlerim evlerine gittiler 2 3 gunlugune hasta olmuslar geliyolar yarin bende mehalimin dedigi gibi iyce dagildim ama bugun itibariyle toparlandim hem hareketlerim hem diyetim baslangic olarak cok iyi birakmayada niyetim yok

2 kg yaprak aldım sarma dolma yapmaya davet ediyorum :roflol: bijo senin bahanen olamaz bak yanıbaşımdasın... sarar sarar yeriz anasını satıyım..

:roflol::roflol: hahahah arkadaşımın bürosundayım valla bir kahkaha atmışım rezillik sırnaşık şey kallisim ne zaman sarıcaz saat ver gün ver gelmezsem bijo değilim ben de anasını satayım :roflol:

Son düzenleme:
:roflol::roflol: hahahah arkadaşımın bürosundayım valla bir kahkaha atmışım rezillik sırnaşık şey kallisim ne zaman sarıcaz saat ver gün ver gelmezsem bijo değilim ben de anasını satayım :roflol:

:lepi: yarın akşam tam 20.00 da bende ol sositososito bak tam bahar parkı tabelasından sapıcan :roflol::roflol: geceye dek sarıp delikafadulden zabaha dek zeytinyağlı dolma zehirlenmesinden gidene dek yices :roflol:

sen işlerin hafiflediğine eminmisin hahahaa:roflol: daha kontrol etmemiz gereken 2.335.673 adet konu var onları babammı yapacak :roflol: hafta sonunuda geçiririz bak söliyim sana ben demedi deme.

bende sabah işim vardı dışarı çıktım sonra kızımla dışarda kahvaltı kefyi yaptım kızım cuma günü bir haftalığına antalyaya gidiyor tam sınav öncesi iyi olacak inşallah.. işte onunla vakit geçirdim biraz sonra cumaya sarma yapmalıyım yarın herkesi bekliyorum 2 kg yaprak aldım sarma dolma yapmaya davet ediyorum :roflol: bijo senin bahanen olamaz bak yanıbaşımdasın... sarar sarar yeriz anasını satıyım..

xtabucum çok üzülüyorum durumunuza şekerim ama geçecek inşallah kısa bir tadaviyle bir şey çıkmadan atlatacaksınız allahın izniyle.. yavrumm okurken içim tuhaf oldu nasıl dayandı diye... geçmiş oldun inşallah canım bir daha yaşamazsınız bu tür şeyler..

arkadaşlar ben kendimi hiç iyi hissettmiyorum yani ne bileyim bu hafta hep böyleydim zaten neşesiz keyifsiz bıkkın mutsuz.. bugünde kalbim çarpmaya başladı böyle huzursuz bir vucutttayım nasıl anlatsam...
oooh iyi ettin kallisim kizinada iyi gelmistir sarma dedin demiii amaan bizimde bahcede birsuru asma var topluyorum yapayim diye sonra diyorum hemen dondurucuya koyuyorum yapraklari birdaha cikiyolar yine topluyorum hayir diyorum simdi baslarsam sonunu getiremem diyip yine koyuyorum gecen hafta kayinvalidem yapti bir tencere o cok kiymali yapiyo yagli oluyo hic bakmadim yuzuneama cocuklar bayram etti
tabucuguma bende uzuldum ama bence cabuk atlatacaklar anneside kizida gucluler onlar ve bunlari unutacakalr bigun insallah
kallisim seni uzen nedir kotu giden bisiy yok demiii mehalimde oyle ikizmisiniz siz insallah cabuk gecer sikintilariniz sizi anliyorum ben

zenancım.. bugün yaprak alacağım öylede güzel yapraklar ki pazarcı adam başını kaldıramıyor... nasıl kalabalık... herkes 5 kg 10 kilo diyor.. 15dakika bekledim ama inat ettim alacam diye sesimi çıkartmadım meğer pazarcıyı herkes tanıyor.. her gelen yücel bana 2 kg yücel bana 5 kilo adam hemen veriyor kızım dediki yücel anneme 2 kilo:roflol: sabah ayırtmıştık.... cuma öğlen ortancanın okulu için yapıcam ben bunları...

ya zenanım bende bilmiyorum adamın kavgalı gidişi birde bu kez bir acaip kırıldım bilemiyorum... aramıyoda bende aramıyorum canım sıkkın işte.. haketmediğim durumlar olduğunu düşünüyorum bu yzden yani başka ne olsun... artık 25 yaşında herşeye ha-ha diyecek yapıda değilim 20 yıllık evliliği beraber 25 yılı tüketmişiz... bu zaman sonra bazı şeyler değişmiyorsa ne yapmam gerek hala bilemiyorum işte bu beni tıkıyor sanırım..

arkadaşlar nolur yarın için güzel dilekler dileyin.. ablam aradı şimdi... daha önce anlatmıştım bilen arkadaşlarım var otel vardı battı filan 10 yıldır çkiyorlar sıkıntıyı..bu yıl tüm sıkıntılar bitti tekrar toparlayabilmek için para gerekiyordu ablamında bir arsası var üzerindede daha önce beraber işlettiğimiz market vardı şu anda boş dükkan ma kocaman junior carrefour yani:roflol:.. yarın için birisi anlaşalım bitirelim şu işi demiş uzunca zamandır konuşuyorlardı.. o olursa benimde tüm sıkıntılarım hallolacak inşallah.. ha-aaa maddi sıkıntılar... gerisi yine benim sorunumsenağlama amann pırttt para olsun kocayıda boşarım tamam olur tüm sıkıntılardan kurtulurum:roflol::roflol::roflol::roflol: ay allahım bu kadar satıcıyım yaa... nolur dualarınızı eksik etmeyin yani ablam diyorumda sorun benimde sorunumdu bitecek inşallah..

zenancım.. bugün yaprak alacağım öylede güzel yapraklar ki pazarcı adam başını kaldıramıyor... nasıl kalabalık... herkes 5 kg 10 kilo diyor.. 15dakika bekledim ama inat ettim alacam diye sesimi çıkartmadım meğer pazarcıyı herkes tanıyor.. her gelen yücel bana 2 kg yücel bana 5 kilo adam hemen veriyor kızım dediki yücel anneme 2 kilo:roflol: sabah ayırtmıştık.... cuma öğlen ortancanın okulu için yapıcam ben bunları...

ya zenanım bende bilmiyorum adamın kavgalı gidişi birde bu kez bir acaip kırıldım bilemiyorum... aramıyoda bende aramıyorum canım sıkkın işte.. haketmediğim durumlar olduğunu düşünüyorum bu yzden yani başka ne olsun... artık 25 yaşında herşeye ha-ha diyecek yapıda değilim 20 yıllık evliliği beraber 25 yılı tüketmişiz... bu zaman sonra bazı şeyler değişmiyorsa ne yapmam gerek hala bilemiyorum işte bu beni tıkıyor sanırım..

arkadaşlar nolur yarın için güzel dilekler dileyin.. ablam aradı şimdi... daha önce anlatmıştım bilen arkadaşlarım var otel vardı battı filan 10 yıldır çkiyorlar sıkıntıyı..bu yıl tüm sıkıntılar bitti tekrar toparlayabilmek için para gerekiyordu ablamında bir arsası var üzerindede daha önce beraber işlettiğimiz market vardı şu anda boş dükkan ma kocaman junior carrefour yani:roflol:.. yarın için birisi anlaşalım bitirelim şu işi demiş uzunca zamandır konuşuyorlardı.. o olursa benimde tüm sıkıntılarım hallolacak inşallah.. ha-aaa maddi sıkıntılar... gerisi yine benim sorunumsenağlama amann pırttt para olsun kocayıda boşarım tamam olur tüm sıkıntılardan kurtulurum:roflol::roflol::roflol::roflol: ay allahım bu kadar satıcıyım yaa... nolur dualarınızı eksik etmeyin yani ablam diyorumda sorun benimde sorunumdu bitecek inşallah..
insallah hersey yoluna girer ablanda sende rahat bir nefes alirsiniz canimya bilirim bu sikintilari bekarkende evliykende hep yasadik bu madi sikintilari haala yasiyoruz ama alllah saglik verdikten sonra hersey yoluna girer diye dusunuyorum insallah yarin hayirlisiyla tamamlanir isleri allah herkezi hayirli kisilerle is yapmayi nasiip etsin
adamlara gelince hepsi ayni degilmi eger biz susup oturursak iyi oluyolar ama bir seye mudahale edip bide hakli konusursak hic cekilmiyolar cocuk gibiler ayni yaramazlik yapip yapip affedilmek istiyolar bide inatlari varki oluyorum desen aramazlar azcik iyi davran bak nasil kedi gibi gelirler haaa bide hatalarini hemen unutalim isterler hicbisiy olmamis gibi davranalim isterler
eee napalim hem kizariz hemde kiyamayiz kadin degilmiyiz kabahatin en buyugu bizde hemen affediyoruz
takma canim sen hele yarini ablan hayirlisiyla atlattsinda insallah gerisi gecer:1hug:

kimbilir kallisim gelmezsem bijo degilim demis bence yolda o sen hazirlan
bende cikayim yine gelirim fursat olunca
sporti bende ton baligimi ve bir dilim kepek ekmegimi yedim sabah iyi oglen iyi aksamda cok guzel olck ama ben baya acim kiiz ama bozmiycam bu sefer 3 gun dayancam
hadin optum herkezi

kızlar sllmmm ben mezun oluyorummm kaydirigubbakcemile3
müjde vereyim dediydim
resimlerimi görkmek istiyen varsa albümümdee :utangac:

kimbilir kallisim gelmezsem bijo degilim demis bence yolda o sen hazirlan
bende cikayim yine gelirim fursat olunca
sporti bende ton baligimi ve bir dilim kepek ekmegimi yedim sabah iyi oglen iyi aksamda cok guzel olck ama ben baya acim kiiz ama bozmiycam bu sefer 3 gun dayancam
hadin optum herkezi

zenancım harikasın
bende aynı şekilde devam,

dün akşamdan fasulyemi yapmıştım, fasulye haşlamasına domates ve soğan ekledim, yarı haşlama yarı fasulye yemeği oldu:roflol:

zenancım naber nasıl gidiyor diyet durumun nasıl,

benim şimdilik iyi valla, hatta mutluyum kilo vermiş olarak hayal ediyorum kendimi çok komik oluyor:roflol:

hatta önümüzdeki hafta başı da sizin daha önce yaptığınız diyetten yapmayı planlıyorum bakalım

sen kaç kilo vermiştin o zaman

Selam çıtırlar helal hepinize ben çikolotasız bir yaşam düşünemiyorum ve düşünün kilolarıkaydirigubbakcemile3Bijioux hemşom olur kendileri o yüzden sizleri arada sırada okuyorum arada sohbete katılmamda umarım sakıncası yoktur..

:lepi: yarın akşam tam 20.00 da bende ol sositososito bak tam bahar parkı tabelasından sapıcan :roflol::roflol: geceye dek sarıp delikafadulden zabaha dek zeytinyağlı dolma zehirlenmesinden gidene dek yices :roflol:
yiyelim gidene kadar kallisim şişkonun ölümü sarmadan olsun boşver :roflol:

:roflol::roflol: bijomunda sesi çıkmıyo:1closedeyes: giyinmeye gitti galiba akşam için :roflol:
abiyelerime bakıyodum dolaptan çıkardım, sarma sarmaya eşofmanla gelicek halim yok heralde :1closedeyes:
:roflol::roflol:

Selam çıtırlar helal hepinize ben çikolotasız bir yaşam düşünemiyorum ve düşünün kilolarıkaydirigubbakcemile3Bijioux hemşom olur kendileri o yüzden sizleri arada sırada okuyorum arada sohbete katılmamda umarım sakıncası yoktur..

evet çok şişko, görseniz 55 kilo -tatlicadiarzu-

canziciğim yeni evim için bulunduğun iyi dileklere teşekkür ederim a.s.

evet muz kalorili bir meyve ama benim muz yememin nedeni şu ; karnım çok acıkıyor bazen. muz iştahımı kesiyor. o anda muzu yemesem belki bir kaç dilim ekmek veya makarna pilav gibi şeyler yemek isteyeceğim.onları yiyeceğime muz yiyorum canım.sonuçta bir meyve ve içinde çok önemli olan potasyum var.

bu arada soruma verdiğin cevap için de ayrıca teşekkür ederim canım benim... ben de o zaman sabah 30 dk akşam 30 dk yürümeye çalışayım
haklısın canım en iyi insan kendi tanır vucudunu muz yemek seni daha ağır yemekten kurtarıyorsa bence masum bir meyve yerine bile geçer canım yürüyüşte bence koşu bandında 30 dk çok iyi çünkü insan normal yürüyüşten daha çok yoruluyor ve ben daha çok kalari harcadığına inanıyorum benim fikrim böyle dılarda 1 saat yürüyeyim yorulmuyorum ama koşu bandında 15 dak içinde nefes nefeseyim çok ter atıyorsun canım
canım kahvaltı haricinde iyi görünüyor. zaten bunu sen de söylemişsin...
akşamları bol salata yemeni öneririm. bir de portakal suyu yerine portakalın kendisini yersen daha iyi olur cnm...
akşamları salata tavsiyen için teşekkürler genelde yapmaya çalışıyorum canım portakalı sıkıp dolaba koydum buz gibi suyu iyi geldi ben kendisinide çok severim hatta kabuklarını soyar içindeki beyaz yerleri dişlerimle kazırım ve en sonunda bıcakla küçük küçük kareler yaparım tam reçellik gibi :roflol::roflol: alışkanlık oldu bende ister istemezz refleks olarak portakalın kabuklarını doğruyorum delikafaduldendelikafadulden
sen işlerin hafiflediğine eminmisin hahahaa:roflol: daha kontrol etmemiz gereken 2.335.673 adet konu var onları babammı yapacak :roflol: hafta sonunuda geçiririz bak söliyim sana ben demedi deme.

bende sabah işim vardı dışarı çıktım sonra kızımla dışarda kahvaltı kefyi yaptım kızım cuma günü bir haftalığına antalyaya gidiyor tam sınav öncesi iyi olacak inşallah.. işte onunla vakit geçirdim biraz sonra cumaya sarma yapmalıyım yarın herkesi bekliyorum 2 kg yaprak aldım sarma dolma yapmaya davet ediyorum :roflol: bijo senin bahanen olamaz bak yanıbaşımdasın... sarar sarar yeriz anasını satıyım..

xtabucum çok üzülüyorum durumunuza şekerim ama geçecek inşallah kısa bir tadaviyle bir şey çıkmadan atlatacaksınız allahın izniyle.. yavrumm okurken içim tuhaf oldu nasıl dayandı diye... geçmiş oldun inşallah canım bir daha yaşamazsınız bu tür şeyler..

arkadaşlar ben kendimi hiç iyi hissettmiyorum yani ne bileyim bu hafta hep böyleydim zaten neşesiz keyifsiz bıkkın mutsuz.. bugünde kalbim çarpmaya başladı böyle huzursuz bir vucutttayım nasıl anlatsam...

canım dinlen çok yoruluyorsun bu havalarda insanı yoruyor yaprak sarmaya yardım eederim ama bir sarar bir yerim delikafadulden ben çiğ yemesinide çok severim valla :roflol::roflol: korkarım sonunda tencerede hiç sarma kalmıyacak canım hepimiz gelirsek çocuğa vermeye kalmaz valla delikafaduldendelikafadulden

Back
X