- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.101
Ne sakıncası olacak iyi bile gelir bize...a.s.Selam çıtırlar helal hepinize ben çikolotasız bir yaşam düşünemiyorum ve düşünün kilolarıkaydirigubbakcemile3Bijioux hemşom olur kendileri o yüzden sizleri arada sırada okuyorum arada sohbete katılmamda umarım sakıncası yoktur..
Hahahahaaa:roflol::roflol: bende parti organizasyon şirketine haber verdim arkadaşlarım dolma partisine gelecek gelip evi düzenleyin gerekeni yapn dedim:roflol:
yiyelim gidene kadar kallisim şişkonun ölümü sarmadan olsun boşver :roflol:
abiyelerime bakıyodum dolaptan çıkardım, sarma sarmaya eşofmanla gelicek halim yok heralde :1closedeyes:
:roflol::roflol:
Amaninn ne şanslıyım:teytey:Kalliste bende geliyorum..
canım dinlen çok yoruluyorsun bu havalarda insanı yoruyor yaprak sarmaya yardım eederim ama bir sarar bir yerim delikafadulden ben çiğ yemesinide çok severim valla :roflol::roflol: korkarım sonunda tencerede hiç sarma kalmıyacak canım hepimiz gelirsek çocuğa vermeye kalmaz valla delikafaduldendelikafadulden
Ciddi yoruldum canzicim birde havalar hiç düzelmedi burada kendime gelemedim sanırım..
İstediğin kadar ye bizde yiyoruz zaten demi bijokaydirigubbakcemile3 ben gidip 5 kilo daha alayım yücel öğlen ayırtmıştım derim:roflol: